Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim geldim dün doktorum pregestron tahlili istedi 7.gün için tahlil bthg çogul gebelikse azda olsa oynar dedi tek ise belli olmayabilir ama çogulsa azda olursa artar dedi dururmuyum bu sabah 8 de gittim sonucum çıktııııııııııııııııııı 11,94 doktorumu aradım 7.güne göre çok güzel çogul sanırım dedi bir mutlu olduki egr katlayarak devam ederse düşmezse tamamdır dedi irem hanımıda aradım odaaaaaaaaaaa çok sevindi...kızlar sanırım olacak 2 gün sonra tekrar yaptıracagım o degerlere göre kesinleşecekmiş şükür dua edin......
Canım çok sevindim. İnşALlah katlanarak devam eder darısı bizlerin başına.sağlıcakla kucağına da almanızı nasip etsin.

Ca
merhaba arkadaşlar, 11. gün değerim 474 çıktı, 13. gün değerim 1399 :) Allah inş sağ salim kucağıma almayı nasip etsin, ve isteyen herkese Allah nasip etsin, mucizeme, kanbara ve burdaki bütün arkadaşlarıma :)
Tebrik ederim canım değerin oldukça hızlı katlanmış ikizler geliyor sanırım.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.böyle güzel haberleri aldıkça motive oluyorum hadi inşALlah Rabbim bizlere de nasip eder. İnşAllah.dua edin bize.

mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim geldim dün doktorum pregestron tahlili istedi 7.gün için tahlil bthg çogul gebelikse azda olsa oynar dedi tek ise belli olmayabilir ama çogulsa azda olursa artar dedi dururmuyum bu sabah 8 de gittim sonucum çıktııııııııııııııııııı 11,94 doktorumu aradım 7.güne göre çok güzel çogul sanırım dedi bir mutlu olduki egr katlayarak devam ederse düşmezse tamamdır dedi irem hanımıda aradım odaaaaaaaaaaa çok sevindi...kızlar sanırım olacak 2 gün sonra tekrar yaptıracagım o degerlere göre kesinleşecekmiş şükür dua edin......
yorucu ve yıpratıcı bir iş gününden sonra bu güzel haber çok iyi geldi beeeee :KK9:

merhaba arkadaşlar, 11. gün değerim 474 çıktı, 13. gün değerim 1399 :) Allah inş sağ salim kucağıma almayı nasip etsin, ve isteyen herkese Allah nasip etsin, mucizeme, kanbara ve burdaki bütün arkadaşlarıma :)
Yuppiii Akşam akşam içim açıldı yaaa. Hayırlı olsun bebişlerimiz:KK4:

Arkadaşlar, bir sorum olacak. Kilo durumlarınız nasıl, özellikle gebe kalmayı başaranlar?

Arkadaşlar öncelikle hamile olanları kutluyorum. Benim ismim Mehtap ve dört yıldır hastane hastane evlat arıyorum. Eşimin bıyıkları bir günde beyazladı başkası söylese inanmazdım. Çünkü dört buçuk aylık bebeğimizin dawwn sendoromlu olduğunu öğrendik. Acı acı acı..
Gelinen noktada elbette ben de sizinleyim. Yanız buradakiler acaba gerçekten hamile mi yoksa dr'lere hasta bağlayanlar mı? Affınıza sığınıyorum ve bana yardım edin. Deyin ki biz gerçeğiz biz de yaşadık ama geçti. Çünkü az bir zaman sonra ben de gideceğim tedaviye. Umutlu gideyim ben de kalanlara umut olayım...

Canım çok sevindim birtanem ,efeler ikiz ikiz geliyorlar inşallah,dualarım seninle...

Canııımmmmm bak biliyordum demiştim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,değerlerin de maşallah iyi.Dualarım seninle tatlım,hadi gözümüz aydın:KK9::KK52::-):KK73::KK36::anneadayı::KK46::nazar:Kızlar bu topik uğurlu,darısı bizlere inşallah...

Arkadaşlar öncelikle hamile olanları kutluyorum. Benim ismim Mehtap ve dört yıldır hastane hastane evlat arıyorum. Eşimin bıyıkları bir günde beyazladı başkası söylese inanmazdım. Çünkü dört buçuk aylık bebeğimizin dawwn sendoromlu olduğunu öğrendik. Acı acı acı..
Gelinen noktada elbette ben de sizinleyim. Yanız buradakiler acaba gerçekten hamile mi yoksa dr'lere hasta bağlayanlar mı? Affınıza sığınıyorum ve bana yardım edin. Deyin ki biz gerçeğiz biz de yaşadık ama geçti. Çünkü az bir zaman sonra ben de gideceğim tedaviye. Umutlu gideyim ben de kalanlara umut olayım...
Canım burada konuştuğum kişilerden Özlem ve Mazharfuatözkan hamile,inşallah tuanacığım da hamile,mucizemin pozitifti ama değerleri düştü,ben de Aralık veya Ocakta gideceğim biz gerçeğiz tatlım,yani bu topiktekiler gerçek...Az önce Kardelenciğimle telefonda yarım saat konuştuk.İnşallah ,yürekten diliyorum ki sen de ilk denemende hamile kalır,bebeğini kucağına alırsın tatlım,canım benim.

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46:
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Kanbar'cım sağolasın yazdığın için ne zor sınavlar veriyoruz . hayatımı anlatsam film . ya diyorum sahip olduğum her şeye büyük emekler vererek sahip oldum. Beni bir siz anlayabilirsiniz. Kusura bakmayın umutsuz konuştuğum için ama insan görmüyor ya kuşku duyuyor. Bu arada Kanbar ben de ocak yolcusuyum... Biz de buradan güzel haberler paylaşırız yakın zaman aralıklarında öpüyorum sevgiyle .

:rolleyes:Tuana,Özlem çok sevindim ikinize de , o kadar mutlu oldum ki anlatamam,sabırsızlanıyorum ,Mucizem,Kardelen ve diğer arkadaşlar,biz de gidip hayırlısıyla bebeklerimizi alıp geleceğiz ve bizim de topikte hamile yazacak inşallah...:KK36:

Kanbar'cım sağolasın yazdığın için ne zor sınavlar veriyoruz . hayatımı anlatsam film . ya diyorum sahip olduğum her şeye büyük emekler vererek sahip oldum. Beni bir siz anlayabilirsiniz. Kusura bakmayın umutsuz konuştuğum için ama insan görmüyor ya kuşku duyuyor. Bu arada Kanbar ben de ocak yolcusuyum... Biz de buradan güzel haberler paylaşırız yakın zaman aralıklarında öpüyorum sevgiyle .
Canım benim ben de çok öpüyorum seni..Lütfen pozitif ol,bak şansımız %85 iken,bu kadar yüksekken ,zaten olacağını düşünmemiz lazım,Allah'a emanetiz hepimiz,dua ile vesvese yapmadan,aşırı heyecanlanmadan,gidip bebeklerimizi alıp geleceğiz tatlım,bu iş çokça inanç ve motivasyon işi bunu sakın unutma,Firdevs İrem Hanımlar da bunu sağolsunlar iyi yapıyorlar...Canım bende de Yasmin ilacına başlattı Firdevs Hanım 21 gün kullanacağım,bu arada donörlerim araştırılıyor,ben de ya Aralık ya Ocak yolcusuyum tatlım,belki beraber gideriz,ne güzel olur...

Çok sevindim :) bende sizleri takip ediyorum..Ali beyle görüştüm aralık adetim le başlarız dedi nasip.inş hepimiz amacımıza ulaşınız...kızların güzel haberleriyle bende çok mutlu oldum.RABBİM tamamenına erdirsin inş arkadaşlar...Bu yolda olan hepimize de bu güzel duyguları tattrsin

Umuyorum canım umuyorum her şey güzel olssun.
İnşallah herşey çok güzel olacak.
Çok sevindim :) bende sizleri takip ediyorum..Ali beyle görüştüm aralık adetim le başlarız dedi nasip.inş hepimiz amacımıza ulaşınız...kızların güzel haberleriyle bende çok mutlu oldum.RABBİM tamamenına erdirsin inş arkadaşlar...Bu yolda olan hepimize de bu güzel duyguları tattrsin
Canım sen Ali Bey'le tüp bebek mi deneyecektin? Yoksa Donasyon için tetkiklerin mi yapılıyor?

Back
X