Kanbarcım nasıl oldun ablacım?başka bir ilaç mı verdiler şimdi adet duzenini nasıl denk getirecekler
Ah canım Kardelencim ben de anlamadım ama olabiliyormuş bu ilaçta böyle yan etkiler o da beni buldu,olsun vardır bunda da bir hayır,daha iyiyim,daha iyi olacağım tatlım,öpüyorum seni teşekkür ederim ilgin için..
Dedi ki zaten kadının adetleri düzenliyse (ki benim çok düzenlidir nazar değmesin,inşallah öyle de olmaya devam edecek) donörünkini ilaçla benim adetime ayarlayacaklarmış canım...Normalde 2 tarafa da kullandırmalarının sebebi ,garantiye almak içinmiş,ama benim zaten çok düzenli olduğundan benim adetime göre onun ilacını ayarlayacaklar sorun olmayacak tatlım,sadece biraz daha ileri attı tarihim olsun,var elbet bunda da bir hayır,10 yıldır bekliyorum bebbişlerimi tatlım,birazcık daha beklerim.Öpüyorum seni birtanem,teşekkür ederim ilgine tatlım benim..

geçmiş olsun canım inş biran evvel düzelirsin tatlım
Özlemcim canım teşekkür ederim.Çok daha iyiyim,oh iyi ki bırakmışım ilacı,gündüz ne kalp sıkışması ne ter oldu çok şükür Rabbime,akşam da üşüme/titreme olmazsa iyi olacağım tatlım...Öpüyorum seni ,iyi bak kendine sen ve tatlı,güzel annelerimiz,hepinizi çok seviyorum

kızlar yarın dr günüm dua edin hayırlı hbaerlerle döneyim inş...
Özlemim dualarım seninle canım benim,güzel hem de çok güzel (ikiz yani iki kese gibi

) haberlerini alacağımdan eminim tatlımmmm......yarın geçer mi?

geçer tatlım,sakin dualarla bekleyeceğiz güzel annemmmmm

Dualarımız seninle cnm buradaki tüm annelerede hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucaklarına ..
Benim canım naif,güzel kalpli,güzel arkadaşım ,seni de hepinizi de çok seviyorum,gözlerim doldu ilginizden,beni çok duygulandırdınız kızlar,iyi ki varsınız...Benim de dualarım hepinizle,hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alana kadar,aldıktan sonra da hep dostuz tatlım..