Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Bu Topiği açarken kafamda tek şey vardı : Hakikaten hayatımın bu noktasıyla ilgili seçimimi yapmıştım ve benimle aynı seçimi yapan kader arkadaşlarımla beraber,özelde de çok iyi dost olmak,çünkü dostluğumuzu sanaldan gerçekliğe taşımak,olayı birkaç adım ileriye taşımak demekti,her an her konuda iletişim içinde olmak,birbirimize destek olmak benim için çok önemliydi,bunu benim gibi isteyenlerle de birlikte başardık ve buluştuk,bu beni çok mutlu ediyor...
Bu Topiği açarken ben hep pozitif insanlarla birlikte olalım istemiştim,şükür hepimiz pozitifiz bu da gerçekleşti,birbirimizle paylaşımlarımızda hep saygı ve sevgi içinde olalım,birbirimize karşılıksız olarak kalpten dualar edelim,tecrübelerimizi kendimize saklamadan,birbirimizle herbirimizin faydalanması adına paylaşalım istemiştim,şükür hepsi gerçekleşti,15 tane kızkardeşim var topikte,iyi ki varsınız..
Sıra bir bir hepimizin meleklerine,evlatlarına,bebeklerine kavuşması kaldı...
Bu da birer birer gerçekleşiyor Rabb'ime şükür ki,Allah hepimizin yardımcısı olsun..

iyi dileklerin için teşekkür ederiz amin demekten daha güzel bişey yok bu dileklere bugün cuma amin diyen rabbimin sevgili kullarının yüzü suyu hürmetine hasta olanlara şifa maddi sıkıntı çekenlere bolluk evladı olanlara saglık evlat isteyenlerin kucaklarına bebeklerini versin daha sayamadıgım kimin ne ihtiyacı varsa tez elden versin amin

Hayırlı Cumalar olsun canım kızkardeşlerim..
Bana da dua edin,ben size hep ediyorum...
Bugün dün ki MR'ın sonucuna göre doktor karar verecek,hayırlı sonuçlar alayım eski sağlığıma kavuşayım"..
Ameliyat derse mecbur olacağım,önce sağlığım,ama buradaki tedâvimin ertelenmesini de hiç istemiyorum Allah ta biliyor ya....

Hayırlı Cumalar olsun canım kızkardeşlerim..
Bana da dua edin,ben size hep ediyorum...
Bugün dün ki MR'ın sonucuna göre doktor karar verecek,hayırlı sonuçlar alayım eski sağlığıma kavuşayım"..
Ameliyat derse mecbur olacağım,önce sağlığım,ama buradaki tedâvimin ertelenmesini de hiç istemiyorum Allah ta biliyor ya....
hayırlı cumalar kardeşlerim.Rabbim şu hayırlı mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize......amin amin amin...kanbarcığım inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşursun da bir an önce yavrularına kavuşmaya gidersin.bize haberdar et durumundan acil şifalar dilerim canım...

Canım kızkardeşlerim,şimdilik safrakesesi ameliyatı yapılmayacak.Çünkü ilaçla tedavi etmeye çalışacaklar,olmazsa ameliyat dedi.Ancak miğdedeki ve bağırsaklardaki şişkinlik,ağrı ve gaz nedeniyle 1 hafta sonra Cumartesi günü Endeskobi ve kolonoskobi yapılacak,oradan çıkan sonuca göre tedavi yapılacak.Şimdi inşallah Endeskobi ve kolonoskobi sonucunun iyi çıkması için dua ediyorum.

Canım kızkardeşlerim,şimdilik safrakesesi ameliyatı yapılmayacak.Çünkü ilaçla tedavi etmeye çalışacaklar,olmazsa ameliyat dedi.Ancak miğdedeki ve bağırsaklardaki şişkinlik,ağrı ve gaz nedeniyle 1 hafta sonra Cumartesi günü Endeskobi ve kolonoskobi yapılacak,oradan çıkan sonuca göre tedavi yapılacak.Şimdi inşallah Endeskobi ve kolonoskobi sonucunun iyi çıkması için dua ediyorum.
Canım çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşallah.
Amin Ruveyda'cım inşallah o da temiz çıkar da , tedâvime ara vermeden devam edebilirim canım...
Önce sağlığım tabiki de ama,aklım da bebişlerimi alıp gelmek te ,herşey çok güzel olacak biliyorum..

Amin Ruveyda'cım inşallah o da temiz çıkar da , tedâvime ara vermeden devam edebilirim canım...
Önce sağlığım tabiki de ama,aklım da bebişlerimi alıp gelmek te ,herşey çok güzel olacak biliyorum..

Geçmiş olsun kanbar cigim. Allah acil şifalar versin canım. Biliyosun bebekler kendileri buyumuyorlar.. :KK4::KK11:onların anneye ihtiyacı var. Canım benim onun için önce sen, senin sağlığın çok önemli. Allah in izniyle onlar seni bekleyecekler annesi :KK15:

geçmiş olsun bacım çok şükür tedavisi var ve devam ediyor inş en az zararla vücüdun atlatacakda bebek tedavisi ertelenecekmi

KANBARCIĞIM geçmiş olsun tekrar canım,kolonoskopi ve endoskopi sonucun inşallah iyi çıkar canım bir an önce eski sağlığına kavuşursun tatlım.bu tedavini yaptır gidersin gene bebek tedavisine,önce senin sağlıklı olman lazım.çok geçmiş olsun....

kızlarrr merhaba, perşembe günü biraz kanamam vardı, dün dr gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür, darısı tuanamın başına inş... ondan da iyi haberler alırız inş....
iyi dileklerin için teşekkür ederim müjdeyi alacagım inşallah duamız o yönde

Ohhhhh maşşallah,Kalp atışları duyulmuş canım Özlemcim...bir bakmışsın bebeğin kucağında...
Tuanacım bugün görüştük İrem/Firdevs Hanımlarla,Endeskobi/Kolonoskobi sonucu inşallah temiz çıkarsa,aynen devam tedâvime hiç ertelemeden...Dua edin hiçbirşey çıkmasın da ,ben de alıp geleyim bebişlerimi inşallah..Biz İrem/Firdevs Hanımlarla hiçbirşey çıkmayacağını ümit ediyor ve buna inanıyoruz,ona göre şu an herşey normal seyrinde ilerliyor,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Gülnaz,Tuana,Kardelencim çok teşekkür ederim canım kızkardeşlerim birtanemsiniz siz benim...(Hepiniz)

Back
X