- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Bu Topiği açarken kafamda tek şey vardı : Hakikaten hayatımın bu noktasıyla ilgili seçimimi yapmıştım ve benimle aynı seçimi yapan kader arkadaşlarımla beraber,özelde de çok iyi dost olmak,çünkü dostluğumuzu sanaldan gerçekliğe taşımak,olayı birkaç adım ileriye taşımak demekti,her an her konuda iletişim içinde olmak,birbirimize destek olmak benim için çok önemliydi,bunu benim gibi isteyenlerle de birlikte başardık ve buluştuk,bu beni çok mutlu ediyor...
Bu Topiği açarken ben hep pozitif insanlarla birlikte olalım istemiştim,şükür hepimiz pozitifiz bu da gerçekleşti,birbirimizle paylaşımlarımızda hep saygı ve sevgi içinde olalım,birbirimize karşılıksız olarak kalpten dualar edelim,tecrübelerimizi kendimize saklamadan,birbirimizle herbirimizin faydalanması adına paylaşalım istemiştim,şükür hepsi gerçekleşti,15 tane kızkardeşim var topikte,iyi ki varsınız..
Sıra bir bir hepimizin meleklerine,evlatlarına,bebeklerine kavuşması kaldı...
Bu da birer birer gerçekleşiyor Rabb'ime şükür ki,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu Topiği açarken ben hep pozitif insanlarla birlikte olalım istemiştim,şükür hepimiz pozitifiz bu da gerçekleşti,birbirimizle paylaşımlarımızda hep saygı ve sevgi içinde olalım,birbirimize karşılıksız olarak kalpten dualar edelim,tecrübelerimizi kendimize saklamadan,birbirimizle herbirimizin faydalanması adına paylaşalım istemiştim,şükür hepsi gerçekleşti,15 tane kızkardeşim var topikte,iyi ki varsınız..
Sıra bir bir hepimizin meleklerine,evlatlarına,bebeklerine kavuşması kaldı...
Bu da birer birer gerçekleşiyor Rabb'ime şükür ki,Allah hepimizin yardımcısı olsun..