Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba,bende aranıza yeni katıldım.31 yaşındayım.Doktorlar erken menopoz teşhisi koydular.FSH hormonum çok yüksek.Bir tüp bebek denemem oldu.O da başlamadan bitti.Yumurtalarım ilaca tepki vermedi.Her gittiğim doktor Kıbrısta yumurta donasyonu yapabileceğimi söylediler.Yumurta donasyonu için Kıbrıstan bir kaç tüp bebek merkezi ile konuştum.Firdevs Hanım çok tatlı ve güzel konuştu benimle.Diğer doktor ise daha bilimsel ve aydınlatıcı konuştu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Kimi seçeceğime karar veremiyorum.Doktor Firdevs Hanımın başarı oranı kaç acaba?Bilen var mı?
Patasana28 canım sanırım bizim topiğin sayfalarını okuyorsun,görmedin yazdığım yazıyı.
Ben de aynen senin görüştüğün 2 merkezle görüştüm ,Firdevs Hanımda karar kıldım..
Neden dersen benim Ekimde 3.ve son kez eşimle Memorial Şişli'de tüp bebek denemem oldu,pozitif olmuştu,ancak 6.hafta değerim düştü ve kaybettik.
Ve donasyona karar verdik.Ben,eşim ve Kıbrıs'ta ikamet eden bir dostum araştırma yaptık,Öne çıkan iki merkezden Firdevs Hanımda karar kıldık,çünkü diğeri her ne kadar bilimsel de konuşsa hemen tedaviye başlayalım dedi,Firdevs Hanımsa rahmin dinlensin,vücut ilaçlardan arınsın ki,başarı şansımız artsın dedi,bize olan pozitif yaklaşımları,titizliği,baştan tüm kan testleri,rahim filmi,histinografi,spermografileri isteyip inceledikten sonra tedaviye evet demesi,donör seçiminde taze embriyo kullanması ve titizliği,her aradığımda ulaşıp yardımcı olması beni Firdevs Hanım'a itti canım,tabii ki de eşimi de ,ikimiz de Firdevs Hanımı istedik.
Firdevs Hanım özellikle son 2/3 yıl başarı oranlarında bir hayli öne çıkıyor canım,bana %85 şansım olduğunu söyledi,genelde başarı oranları %85/95'lerde giden pek boş dönmüyor canım...Bizim topikte de şimdiden 3 hamilemiz var...Darısı bizlere inşallah..

arkadaşlar bir sorunum var ben adetimi bekliyorum ama halen gelen giden yok transferim 21/10/2014 te yapıldı benim sorunum eşimde sperm olmaması hemde hiç ama hiiç bu konuda netiz :KK51: tranferden sonra negatif sonuç aldım ilaçları bıraktim 2-3 güne (7 - 8 ekimde ) adet oldum fakat şimdi ikinci adetimi halen olamadım bunları yaşayan varsa bana yol gösterebilirmi doktoru aramalımıyım sizce?? basit bir durummu ? artık ben düşünemiyorum çünki bende kafa gitti.... :KK53::KK53::KK53:
bende ayni sorunu yasadim.daha Bu ay duzeldi adetim.ignelerden oluyor,hormon aldigimiz ignelerdn.benimde esimde sperm cikmadi,opum iptal oldy.benim sancilarim cok oldu anlatamam,siskinligim,kabizligim.ben 2 ay ilacla adet gordum.gelmedi benimde.doktora git ilacla gelir.

bende ayni sorunu yasadim.daha Bu ay duzeldi adetim.ignelerden oluyor,hormon aldigimiz ignelerdn.benimde esimde sperm cikmadi,opum iptal oldy.benim sancilarim cok oldu anlatamam,siskinligim,kabizligim.ben 2 ay ilacla adet gordum.gelmedi benimde.doktora git ilacla gelir.
Karacam sana da iyi geceler canım,çok zorluklar yaşıyoruz hepimiz,Allah mükafatımızı inşallah ilk denemelerimizde verir de,hepsini unutturur bizlere.

İyi geceler Allah rahatlikk versinn herkese:-):-):-)

İnsallh her yeni gun digerinden ujmutlu sans dolu olur yavrularimza kavusuruz insallh degerli kader arkadaslarim sizden guc aliyom tekrar soyluyom iyiki kanbar ablacim bu topigi acmis Allah razi.olsun
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ,iyi ki açmışım,iyi ki bu değerli 17 kişiyle dost olmuşum..
Birbirimize dualarla ve her anlamda destek olmamız,motive etmemiz çok güzel...
Benim de hayırlısıyla 1 ay kadar zamanım kaldı,yani 1,5 ay kadar sonra inşallah ben de buradan hamileyim yazacağım hayırlısıyla ve de Allah'ın izniyle...

Karacam sana da iyi geceler canım,çok zorluklar yaşıyoruz hepimiz,Allah mükafatımızı inşallah ilk denemelerimizde verir de,hepsini unutturur bizlere.
Amin gonlu guzel ablacim.bazen gercekten cok ozlem duyuyorum,kimseyle paylasamiyorum.konusamiyorum.cunku benim ailem sorunun bende oldugunu biliyorlar.esimi bilmiyorlar.o yuzden cok yalnizim Bu konuda

Amin gonlu guzel ablacim.bazen gercekten cok ozlem duyuyorum,kimseyle paylasamiyorum.konusamiyorum.cunku benim ailem sorunun bende oldugunu biliyorlar.esimi bilmiyorlar.o yuzden cok yalnizim Bu konuda
Ben,biz hep buradayız hep yanındayız canım her zaman özelden de mail atabilirsin,biz burada birbirimize hep destek oluyoruz.
Sende ,ya da eşinde canım hiç farketmez,hepimiz anne olmak için buradayız nasılsa,senden bilsinler buna da takılma ,milletin Ağzına laf vermemek en iyisi,kimse bilmesin,sonunda sağlıklı bebeğinizi inşallah kucağınıza alın da asıl önemli olan bu canım..

Son düzenleme:
K

kanbar canım,yaşım 31.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum...
Canım sen Kalben ve beynen hangisine ısındın?Bak ben seni de bizim Topiğimize ekliyorum,biz sana dualarla ve her konuda destek vereceğiz ve kendini iyi hissedeceksin,en doğru kararı da vereceksin tatlım...

K

kanbar canım,yaşım 31.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum...
Canim aybi durumsayiz benimdw bi tek esimde sorun oldugunu ailem bilio.gecen pazara gittim komsu bi ablayi gorsum sogan suyu yap desi iyi felio filan bende yapaein die gecistirdim oysa brnle ilgiso yok sperm yol ne yapsam bos.ha esim ha ben hic farketmez yeterki bir olalim benden bilsinler no problem sende iyle dusun canim benimm

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.19 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
    • Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
    • Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
    • Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile :anneadayı::nazar:
    • Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
    • Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
    • Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
    • Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeğimiz üçüz:nazar:)
    • Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
    • Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
    • Limon 1975/ 39 /sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /(inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
    • Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
    • Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
    • Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
    • Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
    • Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
    • Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
    • Mutlu Oll /26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
    • Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
    • Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Merkeze karar verecek/Yakında
Hamilelik Takvimi

Patasana28 canım sanırım bizim topiğin sayfalarını okuyorsun,görmedin yazdığım yazıyı.
Ben de aynen senin görüştüğün 2 merkezle görüştüm ,Firdevs Hanımda karar kıldım..
Neden dersen benim Ekimde 3.ve son kez eşimle Memorial Şişli'de tüp bebek denemem oldu,pozitif olmuştu,ancak 6.hafta değerim düştü ve kaybettik.
Ve donasyona karar verdik.Ben,eşim ve Kıbrıs'ta ikamet eden bir dostum araştırma yaptık,Öne çıkan iki merkezden Firdevs Hanımda karar kıldık,çünkü diğeri her ne kadar bilimsel de konuşsa hemen tedaviye başlayalım dedi,Firdevs Hanımsa rahmin dinlensin,vücut ilaçlardan arınsın ki,başarı şansımız artsın dedi,bize olan pozitif yaklaşımları,titizliği,baştan tüm kan testleri,rahim filmi,histinografi,spermografileri isteyip inceledikten sonra tedaviye evet demesi,donör seçiminde taze embriyo kullanması ve titizliği,her aradığımda ulaşıp yardımcı olması beni Firdevs Hanım'a itti canım,tabii ki de eşimi de ,ikimiz de Firdevs Hanımı istedik.
Firdevs Hanım özellikle son 2/3 yıl başarı oranlarında bir hayli öne çıkıyor canım,bana %85 şansım olduğunu söyledi,genelde başarı oranları %85/95'lerde giden pek boş dönmüyor canım...Bizim topikte de şimdiden 3 hamilemiz var...Darısı bizlere inşallah..
Canım, yaa eşim ve bende Firdevs Hanımda karar kıldık.Hatta nisan sonu mayıs ayı gibi yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Firdevs hanımla konuşup resmimi ve kan gruplarımızı gönderdik.Hayırlısı artık...İnş 4 yıldan sonra Allah bizlere bu mutluluğu tattırır.Donasyon bağışçımın resmini görebiliyor muyuz...?Yaaa inş hepimiz mutlu oluruz..

Canim aybi durumsayiz benimdw bi tek esimde sorun oldugunu ailem bilio.gecen pazara gittim komsu bi ablayi gorsum sogan suyu yap desi iyi felio filan bende yapaein die gecistirdim oysa brnle ilgiso yok sperm yol ne yapsam bos.ha esim ha ben hic farketmez yeterki bir olalim benden bilsinler no problem sende iyle dusun canim benimm
Canım sen Kalben ve beynen hangisine ısındın?Bak ben seni de bizim Topiğimize ekliyorum,biz sana dualarla ve her konuda destek vereceğiz ve kendini iyi hissedeceksin,en doğru kararı da vereceksin tatlım...
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlımm.Günlerdir bu formu okuyorum.İnş hepimiz için her şey güzel olur...

Canım, yaa eşim ve bende Firdevs Hanımda karar kıldık.Hatta nisan sonu mayıs ayı gibi yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik.Firdevs hanımla konuşup resmimi ve kan gruplarımızı gönderdik.Hayırlısı artık...İnş 4 yıldan sonra Allah bizlere bu mutluluğu tattırır.Donasyon bağışçımın resmini görebiliyor muyuz...?Yaaa inş hepimiz mutlu oluruz..
Tatlım ekledim seni topiğimize hayırlı uğurlu olsun,inşallah sen de diğer annelerimiz gibi bebeğini alıp geleceksin .

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.19 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile :anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeğimiz üçüz:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Limon 1975/ 39 /sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /(inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  12. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  14. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  15. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  16. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  18. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
  19. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015

Son düzenleme:
Canım resmini göremiyorsun , ama verilen özellikleriyle kafanda resmini görmüş kadar oluyorsun diyebilirim..

Genel istek üzerine tekrar yayınlıyorum sevgili kızkardeşlerim..

Arkadaşlar donasyona hazırlanırken transferden önce,transfer esnasında ve transfer sonrası yapmamız gerekenleri bir kez daha hatırlayalım istedim:
  1. Transfere Hazırlanırken Transfer Öncesi:Bulabilirseniz hergün 1 bardak taze sıkılmış nar suyu,rahmin kalınlaşmasına yardım edecektir.Mümkün olduğunca spor yapmalı,kiloluysak kilolarımızı vermeli,taze sebze,salata,meyva ağırlıklı beslenmeli,et,süt ve yumurta gibi proteine de aralıksız devam etmeli..Doktorun verdiği ilaçları saati saatine alıyor,söylediklerine harfiyen uyuyoruz.Dua olarak ta 41 gün aralıksız her gün 1 tane MERYEM SURESİ okuyoruz.
  2. Transfer Sırasında:Tuvalete sıkışmamız isteniyor.Ancak öncesinde 5/6 bardak su içip sürekli ve hafif hafif yürümek yeterli,aşırı sıkışmak kasılmaya,bu da tutunmaya engel teşkil ediyor;ancak az sıkışmak ta iyi değil bu durumda rahme sıvı enjekte diyorlar,doğal sıkışmak daha sağlıklı unutmayın,lütfen transfer sonrası hastanede 2 saat hiç kalkmadan yatın,özellikle ve lütfen asla kalkmayın,ilk 20 dakika idrarınızı tutmanız yeterli,sonrasında sürgü isteyip rahat rahat idrarınızı yapabilirsiniz.Ama 2 saat dolmadan sakın kalkmayın...Doktorun verdiği ilaçları saati saatine alıyor,söylediklerine harfiyen uyuyoruz.Transferden 5 dakika önce 3 ihlas/1 fatiha okunacak ve 7 kez hacet (dilek) duası okunarak transfere girilecek,sağlıklı bebek dilenecek..
  3. Transfer Sonrası Beta HCG Testine Kadar:Artık nar suyunu kestik.Çünkü transferden önce rahmi kalınlaştıran nar suyu,transferden sonra tutunmaya engel oluyor.Asitli tüm içeceklerden uzak duruyoruz.Bol et,süt,yumurta yani PROTEİN ağırlıklı besleniyoruz.Bol sıvı alıyoruz,bu sıvı sadece SU arkadaşlar,bol su içiyoruz.Asla spor,ağır kaldırma,ağır ev işleri yapılmayacak.Ancak hareketli olacağız,evde yürüyüş yapın sık sık...Su ve hareketlilik rahmin kanlanması ve bebeğin kanla beslenmesi,tutunması için öneriliyor.Sakın sürekli yatmayın,hiç önerilmiyor..Doktorun verdiği ilaçları saati saatine alıyor,söylediklerine harfiyen uyuyoruz.41 Meryem suresi okumaya devam,Allah'ın (S.A.V.) 99 GÜZEL İSMİNİ okuyup,bebek dileyin ...
ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ KONU İSE DUA EDİP,POZİTİF DÜŞÜNÜP,RAHAT OLMAK,BUNU UNUTMAYIN,ÖZETLE TEVEKKÜL ETMEK ÇOK ÖNEMLİ,ALLAH'A SIĞINIP,KENDİMİZİ ONA EMANET EDİYORUZ,BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ANI HAYAL EDİN,BU ÇOK FAYDALI BİR YÖNTEM...

Hepimize meleklerimize ,mucize bebeklerimize ulaşabilmemiz için Rabbim yardım etsin...
Bu uğurda hepimizin yolunu açık etsin.AMİN...

Son düzenleme:
Back
X