- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Canım zaten ben de öyle yapıyorum,yola devam Can yoldaşlarım,kızkardeşlerimle,hepimiz anne olana kadar...Kendini bilmezler yüzünden neden vazgeçesin canım....Boşver...Sıkma canını...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten ben de öyle yapıyorum,yola devam Can yoldaşlarım,kızkardeşlerimle,hepimiz anne olana kadar...Kendini bilmezler yüzünden neden vazgeçesin canım....Boşver...Sıkma canını...
hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun hayırla dön bacımYarın gireceğim Endeskobi ve Kolonoskobi operasyonunda dualarınızı bekliyorum,temiz çıkmasını ve sağlıkla tedâvime devam etmeyi diliyorum...
hiç bişi anlamadım kime itham edildi kim bıraktı topigi yaaaaaaaa hangi formda ne yazdılarArkadaşlar kimse diyer topigi görmedi galiba orada arkadaşımız cnmız ablamızı çok ağır ithamlarla suçlamışlar bazı kendilerini bilmezler bende bu gün giremedim topige yeni gördüm bu sebepten dolayı bıraktı bu topigi(
ne oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaArkadaşlar kendime ait özel sebeplerden ötürü artık Kadınlar Kulübü'ne ve hiçbir topiğe girmeme kararı aldım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Topiği kim devam ettirmek isterse ettirsin,benim de ismimi silersiniz.
Hoşçakalın.
Arkadaslar naislsiniz kanbar abla nasilsin canimne oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sagol Kanbar, ancak benim yumurta donasyonu neden yumurtalarim baskilanmak isteniyor onu anlamiyorum.CETROTIDE , luteinizan hormonu salgılatan hormon (LHRH) denilen doğal hormonun
etkilerini engeller. LHRH, adet döneminde yumurtlamayı artıran, luteinizan hormon (LH)
denilen bir diğer hormonun salgılanmasını düzenler. Döllenme için sadece olgun yumurta
hücreleri uygun olduğundan, yumurtalıkların uyarısı tedavisi sırasında oluşabilecek erken
yumurtlamayı engellemek amacı ile CETROTIDE kullanılır.
Gecmis olsun canim, insallah bu zor süreci iyi birsekilde anlatirsin. Sagligin nasil simdi?Kızlar hastaneden geldik,iyiyim çok şükür...
Bağırsaklardan 2 polip alındı ve biyopsiye gönderildi,biyopsi sonucunu haftaya bugün alacağız ve doktor yorumlayacak.
Miğdede de gastrit çıktı.
Buna da şükür.
Saol canım irem hnm mail atmış resimim sonunda ulaşmış hemde hepsi demiş bide gülücük yollamış çok espirili bir bayan çok hoşuma gitti. O kadar çok maille resim yollamayı denedim hepsi yeni ulaşmış bir albüm olur heraldeCanım
Canım whats-Up ın yok mu cepten İrem Hanım'ın cep numarasına whats Up tan da gönderebilirsin.
Pozitif olmaya çalışıyorum dualar ediyorum fazla düşünmek te istemiyorum ama sürekli bebek ve tedavi sonucu nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum eşimi çok seviyorum çok mükemmel bir insan ona bir evlat verebilsem çok üzülüyorum onu mutlu edemediğim içinYok hep pozitif olacağız,negatif olmak yasak bizim topikte..
Bak topiğin Başlarında hem dualar,hem dikkat etmemiz gereken hususları paylaştım,lütfen onları birebir uygula,herşey yolunda gidecek...
Bak zaten topikte 3'te3 hamilemiz var..Giden hiç boş dönmüyor maşallah..
Son 3 yıldır başarı ORANI en yüksek doktor Firdevs Hanım başarı oranları min./Max.%85/95'lerde canım benim...
Firdevs hnm yüz yüze görüşmedik ama şimdiye kadar ki doktorlarıma böyle bir güven hissi olmamıştı çok güveniyorum ona içimden doğru seçim yaptım diyorum önce allah sonra firdevs hnmPozitif olmaya çalışıyorum dualar ediyorum fazla düşünmek te istemiyorum ama sürekli bebek ve tedavi sonucu nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum eşimi çok seviyorum çok mükemmel bir insan ona bir evlat verebilsem çok üzülüyorum onu mutlu edemediğim için
İnşllh tedavin pozitifle sonuçlanır bizlere de umut olursun daha bir moralli gideriz tedavimizeCanım ben de senin gibi düşünüyorum ,iyi ki açmışım,iyi ki bu değerli 17 kişiyle dost olmuşum..
Birbirimize dualarla ve her anlamda destek olmamız,motive etmemiz çok güzel...
Benim de hayırlısıyla 1 ay kadar zamanım kaldı,yani 1,5 ay kadar sonra inşallah ben de buradan hamileyim yazacağım hayırlısıyla ve de Allah'ın izniyle...
İçini hep ferah tut,hep olumlu düşün.Olacağına inan,hep pozitif ol ki,tedavin de olumlu etkilensin.Sen de iyi bir insansın,eşin de sen de hakediyorsunuz evlat sahibi Olmayı..Pozitif olmaya çalışıyorum dualar ediyorum fazla düşünmek te istemiyorum ama sürekli bebek ve tedavi sonucu nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum eşimi çok seviyorum çok mükemmel bir insan ona bir evlat verebilsem çok üzülüyorum onu mutlu edemediğim için
Aynı düşüncedeyim seninle,o elinden gelen herşeyi yapacak biliyorum,güveniyorum.Rabbim de ol diyecek ve beyimiz olacak inşallah.Firdevs hnm yüz yüze görüşmedik ama şimdiye kadar ki doktorlarıma böyle bir güven hissi olmamıştı çok güveniyorum ona içimden doğru seçim yaptım diyorum önce allah sonra firdevs hnm
İnşallah ben alıp geleyim,hamile olayım da hepinize de moral olsun...İnşllh tedavin pozitifle sonuçlanır bizlere de umut olursun daha bir moralli gideriz tedavimize
Geçmiş olsun kardeşim sonuçlar da temiz çıkacak inşlh dualarımız seninleKızlar hastaneden geldik,iyiyim çok şükür...
Bağırsaklardan 2 polip alındı ve biyopsiye gönderildi,biyopsi sonucunu haftaya bugün alacağız ve doktor yorumlayacak.
Miğdede de gastrit çıktı.
Buna da şükür.
Operasyondan çıktığımda epeyi çıkarttım,hala daha miğde bulantım,başdönmem ve halsizliğim var,bir saatin üzerinde kaldım,müdahale edildiğinden yani 2 tane polip(ur) alındığından uzamış.Gecmis olsun canim, insallah bu zor süreci iyi birsekilde anlatirsin. Sagligin nasil simdi?
İnşlh canım güzel haberlere ihtiyacımız varİnşallah ben alıp geleyim,hamile olayım da hepinize de moral olsun...
Peşimizden de diğer kızkardeşlerimiz gelecek hayırlısıyla..
Canım inşallah öyle olur.Geçmiş olsun kardeşim sonuçlar da temiz çıkacak inşlh dualarımız seninle
Dualarımız seninle canım geçenlerde tv saraçoğlu anlattı kesedeki suyu artırmak için sabah akşam 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu için demişti dene istersen tabi önce dr sor araştır istersenkanbar abla benim aynı kanamam devam ediyor dünkü doktor öbür çocuklarımında doktoruydu kalp atışını dinletti şükürler olsun sadece kesenin suyu aaz gibi geldi bol su iç sıvı tüket dedi biraz üzüldüm öyle deyince şöyle rahat bi hamilelik geçiremedim inan hep bir korku gerilim yinede bunada şükğr mevlam benimkini bagışlasın olmayanada versin.kanama için de yapacak bişey yok kullan ilaçları yat dedi agrın olursa gel dedi ne yapayım ben dua ediyorum dua bekliyorum öpüyorum hepinizi