Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemsehriyiz canim bende aslen sakaryaliyim yasinda gencmis ilk denemende basarili sonuc alama sansin cok yuksekCemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi
Allah hamile haberini alıp,bebeğini kucağına alma mutluluğunu da sana da hepimize yaşatsın,ve birbirimizin anne olacağımız haberini duyma mutluluğunu da hepimize yaşatsın canım..Aaaa topiğinizdeyim cok sevindim![]()
Allah hamile haberini alıp,bebeğini kucağına alma mutluluğunu da sana da hepimize yaşatsın,ve birbirimizin anne olacağımız haberini duyma mutluluğunu da hepimize yaşatsın canım..
Aminn inslh tum isteyenlere nasip etsin rabbimSevinnc74 benim birde kızım var ama işte akılda olmayan geliyor başa canım önce rahiminde perde var dediler çocuğunun olması mucize dediler ameliyat oldum 3 yıldır hala olmayınca tekrar eşimle gittik sperm sayısı düşük dediler bizde gecleşmeye gitmiyoruz nasıl olsa derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor dedik bu yola girdik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdekini versin
Tebrikler canım allah kucağına da almayı nasip etsinİnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.
Hoşgeldin efenaz sen de aramıza...Ben geldimcok tatli bir topik olmuş arkadaşlarım ne güzel duygular sevinçler paylasmissiniz.hepsini okuyp öyle yazicaktim ama dayanamadim.bu yolda bende Varim!!
ay canim benim tress
seni burdaymisin bi ara, ne sevindim daha aktiv olduguna. nasilsin kizlarin nasil, büyümüslerdir cimcimeler iyice dimi..anlatsana biraz canim merak ediyorum seni ve cocuklarini
ben iyiyim canim, cocuklar büyüdü canim yürüyolar, kosuyolar, yavas yavas konusuyolar derken hala mutluluklar icindeyiz canim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah
haberini alirsam cok sevinirim. diger eskilerden baska kimler var acaba? bir sürü yeni isim okudum ama pek fazla tanimiyorum tabi.
Ben sadece trans fer sonrasi 1 gece kaldım.ertesi gün sabah 9.da döndüm.adetin 2.günü iğneler başladı 2 yada 3 kez ölçü yumurta boyutlarını.onu doktorun söyler sana...rica ederim hersey gönlünce olur...Legacy12 teşekkrler bigin için kaç gün orada kaldınız birde regli olunca iğneye başlanacak sanırım doktora kaç günde bir gitmem gerekiyor