Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Sevinnç cim bende öyle yapmaya çalışıyorum ama işin tuafı daha şimdiden moda girdim herşeyi hamileliğim ve doğumum doğumdan sonrasını düşünerek planlıyorum elimde değil oda şimdiden yoruyor beni akışına bıraka bilsem herşey yoluna girecekte herşeyi kafada düşününce kırk tane tilki kafamda geziyor hiç birinin kuyruğu birbirine bile değmiyor okadar dolu ve meşgulki kafam dışardan cok rahat gözüküyorum ama birde içimi gör yani

Kizlar merhaba.umarim herkes cok iyidir.ben bu gece catlatma ignesini vurduruyorum ve carsamba allahin izniyle kibristayim.gider gitmez yumiler toplancak.dualarinizi bekliyorum.acaba 14-20 si arasinda orda olan varmi...kendinize cok bakin.
Canım hayırlı-uğurlu olsun...
Sana da hamile yazacağız inşallah yakında...
Bizim tarih henüz belli olmasa da Ocağın sonlarına doğru bizim de..

Arkadaşlarrrrr ben hala regli olmadım en son hapı Perşembe içtimbugün 4. Gün nezaman olurum acaba artık göğüslerinin ağrısı dayanılmaz olmaya başladı :KK43:(
Ve bende heyecandan sitres yapmaya başladım duygularım karman corman
4.gün oldum ben,olursun bugün/yarın rahatla...

Sevinnç cim bende öyle yapmaya çalışıyorum ama işin tuafı daha şimdiden moda girdim herşeyi hamileliğim ve doğumum doğumdan sonrasını düşünerek planlıyorum elimde değil oda şimdiden yoruyor beni akışına bıraka bilsem herşey yoluna girecekte herşeyi kafada düşününce kırk tane tilki kafamda geziyor hiç birinin kuyruğu birbirine bile değmiyor okadar dolu ve meşgulki kafam dışardan cok rahat gözüküyorum ama birde içimi gör yani
Canım herşeyi Rabbim biliyor,o yüzden dua et,ona güven,tevekkül et,başka çaremiz yok zaten,inanmak,dua etmek ve teslim olmak canım....
Güzel hayaller kur,bebeğini hayal et,ben hep öyle yapmaya çalışıyorum..

Sevgili arkadaşlar gitmemize çok az vakit kaldı eşimle...:KK17:
Yaş 45...:KK45:
Umutlar çok büyük...:KK24:
Bebeklerimi alıp gelmeme sayılı günler kaldı...
Umuyorum 11 yıllık özlemimiz,hasretimiz eşimle son bulur...
Lütfen benim için çok dua edin,buna çok ihtiyacım var...
Umarım sevinç gözyaşları içinde yazdığım herbirinizin hamilelik haberlerinize,hamilelik topiğimde kendimi de eklemek nasip/kısmet olur...:anneadayı::nazar::KK46:
Hepinizi çok seviyor,sevgiyle kucaklıyor,güzel yanaklarınızdan öpüyorum..:-):KK36:

Umarım sevinç gözyaşları içinde yazdığım herbirinizin hamilelik haberlerinize,hamilelik topiğimde kendimi de eklemek nasip/kısmet olur...:anneadayı::nazar::KK46:
Hepinizi çok seviyor,sevgiyle kucaklıyor,güzel yanaklarınızdan öpüyorum..:-):KK36:
inş canım Allah rast getirsin güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh. benimde evde gün sayıyorum bebişlerimle,bebişlerimin bana müjdeli haberi vermelerini bekliyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalllahhhh

Mrb ablalarım,kardeslerim
Bu gün köşeleri gördük şükür.indallah kalp atışlarını da duyarız...ama 3 kese görünüyor.reduksiyon gerekebilir 3 de de kalp atışı olursa dedi Ali Bey...Rabbim yardım eder de inşallah gerek kalmadan biri pes eder...böyle bir işlem yaptiran duydunuz mu?nerde yaptırmıştır?Rabbim Herşeyin Hayirlisi ni nasip etsin ins cumlemize
Anlamadım canım . Birini almaları mı gerekebilir?

Kizlar merhaba.umarim herkes cok iyidir.ben bu gece catlatma ignesini vurduruyorum ve carsamba allahin izniyle kibristayim.gider gitmez yumiler toplancak.dualarinizi bekliyorum.acaba 14-20 si arasinda orda olan varmi...kendinize cok bakin.
Merhaba Canım. Tedavini kendi şehrinde devam ediyorsun değil mi? Doktoru nasıl seçtin? Kendi kadın-doğum uzmanı doktoruna mı gidiyorsun ; yoksa kıbrısdan mı yönlendirdiler? Bu iğneleri vurulurken kendimiz vurabilir miyiz ; yoksa bir yere mi vurduruyorsun? Çatlamayı günlük mü takip ediyorlar? Ben de de zaman yakşaltı; heyecanlandım :) Ben bu Cumartesi Hem Doğuş Hem de Hit ile görüşmek için günü birlik kıbrısa gideceğim. 2 Şubatta regliden sonra iğnelere başlarım allahın izniyle...

Merhaba Canım. Tedavini kendi şehrinde devam ediyorsun değil mi? Doktoru nasıl seçtin? Kendi kadın-doğum uzmanı doktoruna mı gidiyorsun ; yoksa kıbrısdan mı yönlendirdiler? Bu iğneleri vurulurken kendimiz vurabilir miyiz ; yoksa bir yere mi vurduruyorsun? Çatlamayı günlük mü takip ediyorlar? Ben de de zaman yakşaltı; heyecanlandım :) Ben bu Cumartesi Hem Doğuş Hem de Hit ile görüşmek için günü birlik kıbrısa gideceğim. 2 Şubatta regliden sonra iğnelere başlarım allahın izniyle...
Mrb canim.doktoru kibristan yonlensdirdiler.antepte gittim.4 kez falan gittim.ignelerin gobekten yapilani var ama ben hep hastanede yaptirdim.esimle biraz heyecan yaptik.ne olur ne olmaz yanlis bisey yapmayalim diye.bende yarin kibrisa ucuyorum.yarin toplancak yumiler hayirlisi.insallah herkes icin iyi olur...

:KK17::KK45::KK24:
Hepinizi çok seviyor,sevgiyle kucaklıyor,güzel yanaklarınızdan öpüyorum..:-):KK36:[/QUOTE]

:KK17::KK45::KK24:
[/QUOTE]

Dualarimiz seninle ablacim ve bu yola çıkan tüm arkadaslarla...güzel haberler alican burdan inşallah senden de ...

Valla arkadasim sana takma kafana diyorum ama ben de sen gibiyim canim kafam da bi dunya oldu simdiden canim ama dogumu filan dusundugumden degil ya olmazzsa naparim diye canim benim

Canlarım şimdiden hepinize Rabbim yardım etsin gönlünüze göre versin dualarım sizlerle tabi banada yardım etsin Rabbim .
Ben heyecandan cıldırma noktasındayım hala hasta olmadım :( bakalım nezaman olacak hala beklemedeyim

Sevinncim bende aynı iyisinide düşünüyorum kötüsünüde ama kötüsünü zikretmememek için cok dile getirmiyorum
Inşallah birgün buradaki yazışmalarımız tatlı birer anı olarak okuyacağız bir birimize şikayet edeceğiz bebişlerden vakit bulup görüşemiyoruz diye inşallah allahım o günlerde gelecek

Kalp atışlarını bekliyoruz bakalim.eğer 3. De oluşur ne yazikki evet...insallah bu zor durumu yaşamam Allahım yardım eder inşallah..
Legacy,
Kalp atışlarını bekliyoruz bakalim.eğer 3. De oluşur ne yazikki evet...insallah bu zor durumu yaşamam Allahım yardım eder inşallah..
İnşallah reduksiyona gerek kalmaz canım. Senin hcg değerlerin ne idi, hatırlıyor musun? Bende üç olmasından korkuyorum. Benim ilk kontrolum 26 sında.

Back
X