Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

canım nasıl geçti transferin,çıktın mı hastaneden?kaç gün kalacaksın?
Mrb canim ewet ciktim.simdi oteldeyim.2 saat kadar hastanede yattim.simdilik guzel gecti transferim firdevs hanim olumluydu.allaha sukur ilk beni aldilar.hastane o kadar kalabaliktiki irem hanima dua ettim.cok sikisik girdim beklerken.transferden sonrada yarim saat tuttum idrari rahatti hersey.simdi 12 gun nasil gecer bilmiyorum..:) yarin donuyoruz.

Mrb canim ewet ciktim.simdi oteldeyim.2 saat kadar hastanede yattim.simdilik guzel gecti transferim firdevs hanim olumluydu.allaha sukur ilk beni aldilar.hastane o kadar kalabaliktiki irem hanima dua ettim.cok sikisik girdim beklerken.transferden sonrada yarim saat tuttum idrari rahatti hersey.simdi 12 gun nasil gecer bilmiyorum..:) yarin donuyoruz.
Canım transferin hayırlı olsun.Inşallah hersey istediğin gibi olur.

hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.....

mrb kızlar seyhan ceyhan transferin hayırlı olsun...kardelennur müjdeni bekliyoruz hadi bakalım kanbar az kaldı geri sayım başladı birde mürüde hanımın hastası vardı sanırım inş ondanda müjdeyi alacagız listemiz yenilenecek inşşş

Geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

mrb kızlar seyhan ceyhan transferin hayırlı olsun...kardelennur müjdeni bekliyoruz hadi bakalım kanbar az kaldı geri sayım başladı birde mürüde hanımın hastası vardı sanırım inş ondanda müjdeyi alacagız listemiz yenilenecek inşşş

inşallah canım benim..Rabbim ol deyiverir de oluverir inşallah....

Legacy ne yaptın, reduksiyon olacakmısın? Herşey yolunda mı?
Mrb canm saol.yar
Legacy ne yaptın, reduksiyon olacakmısın? Herşey yolunda mı?

Yarın belli olacak canm du et inşallah gerek kalmaz bir tanesi kendisi pes eder inşallah.bulantı lar var .bakalım artık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah

Yarın sabah 07:15 İstanbul uçağıyla,08:50'de Kıbrıs Ercan H.Y.'da ineceğiz...
Saati belli değil,ama hayırlısıyla yarın sabah transferim olacak , dualarınızı bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah Rabbimin yardımı ve nasip etmesiyle,akraba,dostlarım ve sizlerin dualarıyla inşallah güzel haberler veririm.
Herkese sevgi ve selamlar.

Saati belli değil,ama hayırlısıyla yarın sabah transferim olacak , dualarınızı bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah Rabbimin yardımı ve nasip etmesiyle,akraba,dostlarım ve sizlerin dualarıyla inşallah güzel haberler veririm.
dualarimiz seninle. güzel haberlerini aliriz insallah yakinda

Ins canm.8.gün 201 di Rabbim Herşeyin Hayirlisi ni versin hepimize canm...hadi inşallah güzel haberler alırız inşallah senden de
canım öncelikle hayırlı olsun, Allah ım bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Canım transferden sonra teste kadar nasıl belirtilrin oldu, yazarmısın

Mrb canm saol.yar

Yarın belli olacak canm du et inşallah gerek kalmaz bir tanesi kendisi pes eder inşallah.bulantı lar var .bakalım artık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
Tamam canim. Insallah gerek kalmaz. Kacinci haftadasin? Bulantilarin ne zaman basladi? Baska neler hissediyorsun paylasirmisin lütfen? Bende carsamba doktora gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider.

britan merhaba.. benim doktorumdan bildiğim kadarıyla dondurulmuş embriyolar daha şanslıoluyorlarmış, tutunma açısından.. sen de araştır tabi. 1 ay uzun bir zaman değil yeter ki tutunsunlar.. öyle değil mi??

Ablam Rabbim gönlüne göre versin insallah...Itanium inşallah hersey güzel olacak
..

Tamam canim. Insallah gerek kalmaz. Kacinci haftadasin? Bulantilarin ne zaman basladi? Baska neler hissediyorsun paylasirmisin lütfen? Bende carsamba doktora gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider.[/QUOTE
mrb canm..insallah hersey gönlünüzce olur...ben.transfer sonrasi 6 ve 7.sinde.ohss oldum
Ali Bey bazen gebelik oluştuğunda ohss olabilirmiş bazıları.herkes aynı olmaz dedi.8.gündü beta hcg istedi.o zaman öğrendim.1 haftadır aşırı koku alma,baş ağrısı ve bulantı var....ama ben normalde konulara hassasm.şimdi daha çok hissediyorum işte...rahat ol bol bol dinlen is yapma....iyi Beslen ..insallah güzel olur canm hersey cümlemize için
..bide bol bol meryem suresi oku...dua et...Allah yardımcın olsun...Bana da dua et ok.kib

britan merhaba.. benim doktorumdan bildiğim kadarıyla dondurulmuş embriyolar daha şanslıoluyorlarmış, tutunma açısından.. sen de araştır tabi. 1 ay uzun bir zaman değil yeter ki tutunsunlar.. öyle değil mi??
Evet Canım . Şans artıyor 1 ay değil 3 ay bekle dese yine beklerim. Önemli olan doğru karar vermek. Şuan araştırıyorum ama büyük olasılıkla Hit'e karar vereceğim.

Back
X