Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

arkadaşlar ; dünya tüp bebek berk angün ( yumurta donasyonu ) hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum berk beyi önerdi bana. ama nette çok fazla yorum bulamadım hakkında.. sizler baya bir araştırma içindeydiniz. yorumlarınız benim için çok önemli.

Evet Canım . Şans artıyor 1 ay değil 3 ay bekle dese yine beklerim. Önemli olan doğru karar vermek. Şuan araştırıyorum ama büyük olasılıkla Hit'e karar vereceğim.
britian benim tüp bebek doktorum da berk angün'ü tavsiye etti bana donasyon için.. kendisiyle ilgili bir bilginiz var mı?

britian benim tüp bebek doktorum da berk angün'ü tavsiye etti bana donasyon için.. kendisiyle ilgili bir bilginiz var mı?
Frida , ismini hiç duymadım ; kendisiyle de hiç görüşmedim. Hangi hastane?
Bence Ne kadar çok kişiyi dinlersen ve ne kadar çok kişiyle görüşürsen okadar kafan karışır diye düşünüyorum. Eğer doktorunda önerdi ise bir görüş. İçin ısınır ; güvenirsen de fazla zaman kaybetme derim ben.

Arkadaşlarım bugün ilk yumurta sayımımı yaptırdım cok heyecanlıyım en büyüğü 14 mm olan cok sayıda yumurta var dediler tahlillerimde iyi çıktı cok mutluyum.pazar günü saat 13:13'e uçak biletleri alındı.dualarınızı bekliyorum içim kıpır kıpır şuan

Mrb canim ewet ciktim.simdi oteldeyim.2 saat kadar hastanede yattim.simdilik guzel gecti transferim firdevs hanim olumluydu.allaha sukur ilk beni aldilar.hastane o kadar kalabaliktiki irem hanima dua ettim.cok sikisik girdim beklerken.transferden sonrada yarim saat tuttum idrari rahatti hersey.simdi 12 gun nasil gecer bilmiyorum..:) yarin donuyoruz.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin insallah

arkadaşlar ; dünya tüp bebek berk angün ( yumurta donasyonu ) hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum berk beyi önerdi bana. ama nette çok fazla yorum bulamadım hakkında.. sizler baya bir araştırma içindeydiniz. yorumlarınız benim için çok önemli.
Benim bir arkadaşım cinsiyet tayini yaptirdi ama olmadı pek memnun kalmamış kendisinden

Yarın sabah 07:15 İstanbul uçağıyla,08:50'de Kıbrıs Ercan H.Y.'da ineceğiz...
Saati belli değil,ama hayırlısıyla yarın sabah transferim olacak , dualarınızı bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah Rabbimin yardımı ve nasip etmesiyle,akraba,dostlarım ve sizlerin dualarıyla inşallah güzel haberler veririm.
Herkese sevgi ve selamlar.
Nasıl geçti acaba çok merak ediyorum hersey yolundadir inşallah

Benim bir arkadaşım cinsiyet tayini yaptirdi ama olmadı pek memnun kalmamış kendisinden
:( doktorumun tevsiyesiyle gideceğim. aslında hiç bilgim yok başarılımıdır değlmidir bilemiyorum. neden memnun kalmamış acaba. ama doktorum çok daha dürüst ve başarılıdır dedi. sanırım arkadaşı ve çalıştığı hastane.. neden tutmadı acaba. bilgilendirirmisin beni de..

Transferi olan tüm ablalarım kardeslerim güzel haberlerinizi duyacağız inşallah buradan....bebek bekleyen tüm kardeslerim Rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin yavrularımiziaz,cümlemize inşallah.....gidecek olan arkadaşlarında umutları hep karşılığını bulsun inşallah...Amin Amin Aminn

Şükürler olsun 2 tane kalp gördük...iyi dedi.gerek kalmadı reduksiyona...Yüce Mevlam Tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.
Çok sevindim senin adına...
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
Benim için geri sayım başladı❤️

Ablam Rabbim gönlüne göre versin insallah...Itanium inşallah hersey güzel olacak
..
Amin inşallah canım,bundan sonra yapacak şey,kendimize dikkat etmek,ama normal hayatımızı yaşamak,dua etmek...Inşallah güzel haberler vereceğim size .

Mrb canim ewet ciktim.simdi oteldeyim.2 saat kadar hastanede yattim.simdilik guzel gecti transferim firdevs hanim olumluydu.allaha sukur ilk beni aldilar.hastane o kadar kalabaliktiki irem hanima dua ettim.cok sikisik girdim beklerken.transferden sonrada yarim saat tuttum idrari rahatti hersey.simdi 12 gun nasil gecer bilmiyorum..:) yarin donuyoruz.
Tatlım seninle karşılaşıp,tanışamadık..

Back
X