- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Seyhan'cım inşallah iyi haberlerle geleceksin,dua ediyorum şu an sana.Kizlar az once dayanamadim acile gittim kan testi verdim....sonucu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyhan'cım inşallah iyi haberlerle geleceksin,dua ediyorum şu an sana.Kizlar az once dayanamadim acile gittim kan testi verdim....sonucu bekliyorum
Inşallah canım,hayırlısıyla.Yüce Rabbim gönlünüze göre versin canlar...inşallah.....Amin Amin Amiin
İnşallah canım,sen çok sevgi dolu bir anne olacaksın.Histereskopiden korkmuyorum da zaten narkoz verip uyutuyolar pahalı bir işlem ama yaptırıcam yeter ki bebeğim olsun
Canım inşallah.Kanbarcım sık sık wc gitmen hamilelik belirtisidir canım![]()
Sonuç ne acaba merak ettim hayırlı haberler olsun inşallahKizlar az once dayanamadim acile gittim kan testi verdim....sonucu bekliyorum
Canım çok tebrik ederim Seyhancım,çok dua ettim sana dün gece,çok şükür.Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.
canım tebrik ederim çok sevindim....inşallah katlayarak devam eder.Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.....sağlıcakla Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....gerçekten bu yol çok uzunn meşakatlii....birbirimize dualar edelim.şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarimizi kabul etsin Rabbim...Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.
Tebrikler... çok sevindim :)Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.
Senden de güzel haberler alacağız inşallah,hepimize dua ediyorum..Cok sevîndim Seyhancım darısı başıma saatler geçmiyor artık yarın bu saatlerde bebîşlerime kacuşacağım inşallah dualarınıza benide katın lütfen hayırlı cumalar Allah'a emanet olun
Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.
İnşallah Sevincim,hayırlı haberler verir,size de moral olurum bugün.Kanbarcım senin de böyle güzel haberini alırız inşlh test tarihin yaklaştı allah bütün çabalarının karşılığını verir inşlh bunu tüm kalbimle diliyorum
tekrar tebrik ederim,Allah ım hamilelik sorecimizi rahatlıkla atlatıp,gününe kadar Rabbim taşımamızı.hatırlı sağlıklı evlatlarımızı bize nasip etsın Rabbim.....Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Cok tebrik ederim canim ablam.mutlu oldum senin adina.ins saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebislerini.bende az once tekrar kan verdim tsh ve beta ya tekrar baktiriyorum.insan stres oluyor ya acaba degerim 2 ye katladimi diye....hersey cok guzel olcak inaniyorum...Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.