Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.

Canlarim benim sonuc pozitif....10. Gun pozitif.12. Gun cumrtesi tekrar test yaptiracam duzenli artis olup olmadigina.cok sukur.ins allah tamamina erdirir cok dua ediyorum.ins herkesinki olur.herkesin karinlari,kucaklari bebeklerle dolar ins....bu cuma gunu dua edelim birbiumize rabbim dualarimizi dileklerimizi hayirlisiyla kabul eylesin....amin amin amin.
Canım çok tebrik ederim Seyhancım,çok dua ettim sana dün gece,çok şükür.
Dilerim değerin katlayarak devam eder,kese,kalp atışlarını da duyar,9 ay sağlıklı bir gebelikten sonra,sağlıkla Bebeğini kucağına almanı nasip eder Rabbim.
Bu Cuma günü senin Dediğin gibi hepimiz birbirimize dua edelim,bu yolculuk çok uzun ve çok zorlu,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım tebrik ederim çok sevindim....inşallah katlayarak devam eder.Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.....sağlıcakla Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....gerçekten bu yol çok uzunn meşakatlii....birbirimize dualar edelim.şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarimizi kabul etsin Rabbim...

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.21 kişiyiz,8 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...:nazar:
:nazar:Çok şükür Seyhan- Ceyhan da hamile,darısı başıma
,hepimizin başına inşallah,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile :anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile:anneadayı::nazar:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeğimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile :anneadayı::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile:anneadayı::nazar:
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında

Tebrikler... çok sevindim :)

Cok sevîndim Seyhancım darısı başıma saatler geçmiyor artık yarın bu saatlerde bebîşlerime kacuşacağım inşallah dualarınıza benide katın lütfen hayırlı cumalar Allah'a emanet olun
Senden de güzel haberler alacağız inşallah,hepimize dua ediyorum..

:KK9::KK71::KK73::KK73::nazar::nazar: RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN cnm hayırlı olsun tüm bu yolda çabalayan arkadaşlarımda bende burdan böyle haberler vermeyi allahım bize de nasip eder İNŞALLAH...

Kanbarcım senin de böyle güzel haberini alırız inşlh test tarihin yaklaştı allah bütün çabalarının karşılığını verir inşlh bunu tüm kalbimle diliyorum

Kanbarcım senin de böyle güzel haberini alırız inşlh test tarihin yaklaştı allah bütün çabalarının karşılığını verir inşlh bunu tüm kalbimle diliyorum
İnşallah Sevincim,hayırlı haberler verir,size de moral olurum bugün.

Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.

Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
tekrar tebrik ederim,Allah ım hamilelik sorecimizi rahatlıkla atlatıp,gününe kadar Rabbim taşımamızı.hatırlı sağlıklı evlatlarımızı bize nasip etsın Rabbim.....

Cok tebrik ederim canim ablam.mutlu oldum senin adina.ins saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebislerini.bende az once tekrar kan verdim tsh ve beta ya tekrar baktiriyorum.insan stres oluyor ya acaba degerim 2 ye katladimi diye....hersey cok guzel olcak inaniyorum...

Back
X