Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaslar tedavi bitmiş arkadaşlar; transfer sonrasi kalan embriyo larinizi ne yaptiniz.dondurma olayi nasil? Vede ücreti nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaslar tedavi bitmiş arkadaşlar; transfer sonrasi kalan embriyo larinizi ne yaptiniz.dondurma olayi nasil? Vede ücreti nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim
Kalan embriyolarimi dondurdular ayri bir ucrette almadilar tedavi ucretinin icinde.

Mrb kizlar dun transferim gerceklesti,3 tane 5.gun embriyosu konuldu ama rahim kalinligim 7 civariymis moralim bozuldu:KK43:( bu rahimi ne kalinlastirir bilen varmi sadece estrofem kullaniyorum baska bisiy vermedi doktor.
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Tutunup sağlıkla kucağına almana inşallah. İlk transferde rahim kalınlığın neydi? İlaç kullanırken rahim kalınlığını ölçtürmedin mi? Şimdi günlerin nasıl geçiyor canım? Bol bol dinlenmeye çalış.

Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Tutunup sağlıkla kucağına almana inşallah. İlk transferde rahim kalınlığın neydi? İlaç kullanırken rahim kalınlığını ölçtürmedin mi? Şimdi günlerin nasıl geçiyor canım? Bol bol dinlenmeye çalış.
9 falandi bu sefer hic olcturmedim kalinlasmistir diye dusundum ama pek kalinlasmamis,doktor bisiy yok dedi ama ben ister istemez panik yaptim,insaAllah bu sefer kucagima alirim.

mrb kızlar umarım herşey yolundadır umarım hamile kalır kucvagınıza alırsınız dua edin dua edelim benide unutmayın ne olur

Ben senide firdevs t e diye düşündüm.hamilemisin geriye dönük cepten okuması zor oluyor. Firdevse giden arkadaslar sizler cevaplarsaniz??? Kalan emriyolar napiliyor.dondurma ücreti var mi?
Ben de Hitin Hastasıyım ama Doğuşla da görüşmüştüm. Kalan yumurtalar kalitelerine göre donduruluyor. Doğuş ta transfer ücreti 3.500 Euro ; 2 yıl dondurmak da 200 Euro Canım. Hitte 2 yıl dondurmak ve transfer 3.750 Euro

9 falandi bu sefer hic olcturmedim kalinlasmistir diye dusundum ama pek kalinlasmamis,doktor bisiy yok dedi ama ben ister istemez panik yaptim,insaAllah bu sefer kucagima alirim.
Yaşamadan bilemiyoruz canım ama panik ve mutsuzluk olumsuzluk nedenleri. Kendini ferah tut. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir.

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.23 kişiyiz,10 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:,bir oğlumuz var,üç tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile :anneadayı::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile:anneadayı::nazar:
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Nisan 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Mayıs 2015

Hayırlı Cumalar.
Tedavideki Arkadaşlara inşallah pozitifi görmelerini,hamilelere de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.
Tedavidekilere ve başlayacak olanlara tavsiyem: İnanmaları...Anne olacağınıza,aile olacağınıza,meleklerinizi kucağınıza alacağınıza inanın.O fotoğrafı görün,siz ,eşiniz ve bebeğiniz.İnancınıza,hayalinize sımsıkı sarılın ve çok isteyin.

Bilgilerinde değişiklik olanlar lütfen benimle paylaşın,topiğimde revize yapayım.Hamile olanlar,negatif çıkanlar,bebeğinin cinsiyeti belli olanlar paylaşsın,listeyi güncelleyelim.

Ben de Hitin Hastasıyım ama Doğuşla da görüşmüştüm. Kalan yumurtalar kalitelerine göre donduruluyor. Doğuş ta transfer ücreti 3.500 Euro ; 2 yıl dondurmak da 200 Euro Canım. Hitte 2 yıl dondurmak ve transfer 3.750 Euro
Gülaydın....Aklıma takılan bikaç soru var...Yumurta donosyonu yaptıran Arkadaşlar,kaça mal oldu yumurta dondurmayla beraber?Britian,sizinki donasyon değil mi?Kaça anlaştınız?3500 demişsiniz...Nisan-Mayıs gibi yumurta donosyonu düşünüyoduk ama donör bilgileri hala elimize ulaşmadı.Mail atıcaz dediler ama bekliyoruz.Aradığımızda hazır dediler...

Back
X