- 11 Aralık 2014
- 134
- 122
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevındım senın adına hersey gönlünce olsunnSlm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım çok sevindim,ikiz inşallah tıpkı istediğin gibi.Slm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun canım, çoooook sevindim. Darısı bizlerin başına. Dikkat et kendine.Slm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Oy maşallah. Tebrikler canım.Slm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
hayırlı olsun canım, kesin ikiz :))))))Slm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu bundan sonraki süreçte dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bisey yok... Ayrica Allah hepinizden ayrı ayrı razi olsun,yumurtalar toplandigindan bu yana bana verdiginiz destek ve dilekleriniz icin.
inşallah hayırlı haberlerini alıcaz canım seninde
tebrik ederim canım rabbim senin ve hamile diğer arkadaşların bebeklerinizi kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah bu güzel günleri bizlere de göstersinSlm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
dualarmz seninle Bismillahi birsin Vebillahi Nursun esilanın yumuşları tutunsun yarabbim amin :)Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu bundan sonraki süreçte dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bisey yok... Ayrica Allah hepinizden ayrı ayrı razi olsun,yumurtalar toplandigindan bu yana bana verdiginiz destek ve dilekleriniz icin...
bu sayfayı baştan sona incele çok rahatlarsın hoşgeldin aramızaMerhaba Kanbar, ben de yeni üyeyim. Firdevs Hanım ve donasyonla ilgili kafamda deli sorular var, özel mesaj ile görüşebilir miyiz?
tebriklerSlm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayirli olsun canim insallah bebislerin sana tutunurlar 5.gun yapilan tranferlerde gebelik ihtimali cok yuksek senin adina cok sevindim.Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu bundan sonraki süreçte dua etmekten ve beklemekten başka yapacak bisey yok... Ayrica Allah hepinizden ayrı ayrı razi olsun,yumurtalar toplandigindan bu yana bana verdiginiz destek ve dilekleriniz icin...
Tebrik ederim canim Allah sag saglim kucaginada almayi nasip eder insallh.Rabbin bizlere de nasip etsin.Slm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kanbarim benim bilgilerimde nisan- mayis 2014 yazili duzeltelim tarihi canim sana zahmet temmuz 2015 bu kesin tarih esim ramazan sonrasi olmasini istedi.İkizlerin nasillar sen nasilsin bazen umutsuzluga kapilacak oluyorum sen geliyorsun aklima yeniden bebek hayalleri kuruyorum.İyi ki varsin ve iyi ki boyle bir sayfa acmissin.![]()
Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
26 kişiyiz,15 annemiz hamile çok şükür,6 tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)
- Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile
(Bebeklerimiz ikiz
bir kız/bir erkek
)
- Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
- Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
- Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile
(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
- Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
(Bebeğimiz Erkek
)
- Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz
- Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi
)
- Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/Haziran'15
- Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
- Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
- Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
- Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile
- Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
- Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
- Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
- Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi
(Bebeklerimiz ikiz
bir kız/bir erkek
)
- Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
- Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile
- Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
- Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
- Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
- Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile
(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
- Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile
- Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Doğuş T.B.M Firdevs Hn./Mayıs'15.
- Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
bu sayfayı baştan sona incele çok rahatlarsın hoşgeldin aramıza
Bana diyordun umutsuz olmak yok diye sen nie umutsuz oluyorsun,?güzel düşün güzel olsun hersey...Kanbarim benim bilgilerimde nisan- mayis 2014 yazili duzeltelim tarihi canim sana zahmet temmuz 2015 bu kesin tarih esim ramazan sonrasi olmasini istedi.İkizlerin nasillar sen nasilsin bazen umutsuzluga kapilacak oluyorum sen geliyorsun aklima yeniden bebek hayalleri kuruyorum.İyi ki varsin ve iyi ki boyle bir sayfa acmissin.