Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben histeroskopı yaptırmıştım söyledim Firdevs hanıma gerek yok dedi,rahimle ilgili başka bişeye.oda 6 ay önce yaptırmıştım.Mer
Merhaba öncelikle hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam seninde donosyondu dimi? Bizde firdevs hanımda donosyon yaptırmayı düşünüyoruz tedaviye başlamadan önce rahim le ilgili testler yaptırdınmı film yada ultrason gibi
bu arada teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben histeroskopı yaptırmıştım söyledim Firdevs hanıma gerek yok dedi,rahimle ilgili başka bişeye.oda 6 ay önce yaptırmıştım.
Merhaba sayfada gonderi mi olmuyor artik.. Ben mi goremiyorum..bu arada teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ne mutlu size.. Bir veya iki kese farketnez yeter ki saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.. Bu arada hamile arkadaslardan hic yazan yok mu? Ben mi goremiyorum.. Sevgili kanbar ve diger arkadaslar keske hamilelik surecleri hakkinda da bilgilendirseler bizi.. Kopmasalar keske.. Hepiniz birer umutsunuz bizlere.. Sevgiler..Arkadaşlar kesede görmeye gittik,benim kafama takılan irem hanım değerime göre ikiz demişti,ama 1 kese gördük,ötekinin olup olmadığı 10 gün sonra belli olacakmış.cogul gebelik olan arkadaşlar sizinde öyle mı oldu
Tamam Teşekkürler ben görüştüm irem hanımla yapılması gereken tahlilleri yazılı olarak belirtmişti rahim ultrason diye yazıyo ama bazılarıda film çekilecek diyo kararsız kaldımben histeroskopı yaptırmıştım söyledim Firdevs hanıma gerek yok dedi,rahimle ilgili başka bişeye.oda 6 ay önce yaptırmıştım.
yaşanmış bir hikaye ; prof. öğrencilerle birlikte doğumhaneyi gezerken sezaryanla doğum yapılan bir bayanın başına gider.Dr.dan müssade ister. Evettt bakalım bilgilerine hastamız ikiz gebelikmiş der.Birincisini alır hemşirenin eline verir ikincisini alır verir. Öğrencilerine döner her zaman kapatmadan önce içeriyi elinizle şöyleee bir kolaçan edin der ve elini çıkarttığı gibi üçüncü gelir :) işte bunada süpriz yumurta derler derArkadaşlar kesede görmeye gittik,benim kafama takılan irem hanım değerime göre ikiz demişti,ama 1 kese gördük,ötekinin olup olmadığı 10 gün sonra belli olacakmış.cogul gebelik olan arkadaşlar sizinde öyle mı oldu
bazen hemen göstermeyebiliyormuş ikizlerden biri :)) merak etme inş görürsünArkadaşlar kesede görmeye gittik,benim kafama takılan irem hanım değerime göre ikiz demişti,ama 1 kese gördük,ötekinin olup olmadığı 10 gün sonra belli olacakmış.cogul gebelik olan arkadaşlar sizinde öyle mı oldu
britian benim tüp bebek doktorum da berk angün'ü tavsiye etti bana donasyon için.. kendisiyle ilgili bir bilginiz var mı?
Hemen üzülme Emin olmak için 12 de tekrar yaptır .Peki sizin hangi tedavi oldu daha önce hiç bu grupta paylaşımda bulunmamıştınız .Yumurta donasyonu mu ?Merhaba, benim 18 mayis da Dr. fridevs Hanimda transferim gerceklesdi. Bugün 10. günüm kan testi yaptirdim negativ cikti. Araniza 10. Günde kan testiert yaptiranlar Varmi?
Guruba ilk olarak yaziyorum.Hemen üzülme Emin olmak için 12 de tekrar yaptır .Peki sizin hangi tedavi oldu daha önce hiç bu grupta paylaşımda bulunmamıştınız .Yumurta donasyonu mu ?
inşallah 12. günde pozitif olur.Guruba ilk olarak yaziyorum.
Forma girmek cok zor oldu.
Benimkisi yumarta donasyonu idi
Üzülme desekte bu hepimizin korkusu canım. Bende 2 defa bu sonucu aldım. 3. Ye gideceğim. 2 gün sonra tekrar yaptır, ilaçlarına devam et.Merhaba, benim 18 mayis da Dr. fridevs Hanimda transferim gerceklesdi. Bugün 10. günüm kan testi yaptirdim negativ cikti. Araniza 10. Günde kan testiert yaptiranlar Varmi?
Merhaba canım, testi adetinin hangi günü yaptırdın. E 2 nin neden yüksek Çıktığı tesbit edilmedi mi. Teşhis mi konulamadı? Neden E 2 değerini ölçtüler sadece. Diğer değerlerin nasıldı (FSH, LH).Kızlar mrhab.banada yardımcı olurmuştunuz.ben dr halli beyde tedavı görmeye karar verdım.ama e 2 testım ılk ay 166 çıktı tedavıye alınmadım 50 nın altı çıkması gerekıyormus.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım .tekrar adet e2 bu sefer de 80 çıktı.tekrar dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adetın 18 günü tek seferlık decappetly yaptırdım.tekrar adet bu seferde 108 çıktı.pazzaretsı tekrar test yaptır deldiler.cok moralım bozuldu .sızden de fırdevs hanım e 2 testı ıstıyormu.yardımcı olursanız sevınırım.hepınıze TSK Ler
Firdevs Hanım'a gidenler arkadaşlar, Lefkoşedeki Kolan hastanesine gittiniz mi, nasıl bir merkez.doğuş merkezinden farkı nasıl?[/QUOTE Günaydın canım,dedigin hastaneye gittim gayet temiz çalışanlarda güleryüzlü ama zaten sana bi oda tahsis ettikleri icin kimseyle pek alakan olmuyor..bu arada oteli ayarladin mi yoksa paket mi alacaksin..
Ben dogusa gitmedim canım ilk defa bu hastaneye gittim,Firdevs Hanim kendi cihazini kullaniyor ama yeni mi eski mi bilmem :)) benim transferim cok zor oldu hatta iki ayri cihazla goruntulediler.. simdi sana cihaz yeni yada eski desem yalan olur ins bu sefer dilegine kavusursunGünaydın canım,
Ben paket almıyorum canım. Oteli Irem ayarlıyor. Zaten otelleri tanıyoruz artık :) 3 defa Doğuşa gidince. Doğuş Tüp bebeğe gitmişmiydin sen, transfer odasındaki ultrason cihazı biraz eski. Firdevsciğim zaten hep güler yüzlüdür.