Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım Firdevs hanımda tedavi paket almazsan 4.700 EUR,paket alırsan 5.500 EUR.Senin çok tutmuş.Dondurma da zaten çok cüzi bir tutar.Sen nerede yaptırdın tedavini?

Selam Kanbarcim, öncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Ben de Firdevs Hanimda tedavi oldum.

Tüp bebek fiyatina dahil olan hizmetler sadece ultrason, yumurta toplama islemi, yumurtalarin labaratuvarda izlenmesi, yumurta transfer islemi ve bir de ulasim. Bunlarin disindaki masraflar ekstraydi.

Fiyat farkinin kaynagini ben de bilemiyorum, belki yurt ici ve yurt disi hastalarina verilen fiyatlar degisiktir.
Fakat senin verdigin fiyatlara ilaveten 1100 Euro ucak bileti ve 1000 Euro dondurma islemi ekleyince zaten 2100 Euro fark oradan cikiyor. Bir de biz otel konusunda da birazcik standartin üzerine ciktik.

Her neyse ben üce bese hic takilmiyorum, sonuc ve neticede gercekten A kalite hizmet ve ilgi gördüm, Firdevs hanim gibi mükemmel bir doktor ile tanistim.:KK9:Insallah test sonucum da pozitif cikar ve bunu da sizinle paylasirim :KK39:

Selam Kanbarcim, öncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Tüp bebek fiyatina dahil olan hizmetler sadece ultrason, yumurta toplama islemi, yumurtalarin labaratuvarda izlenmesi, yumurta transfer islemi ve bir de ulasim. Bunlarin disindaki masraflar ekstraydi.

Fiyat farkinin kaynagini ben de bilemiyorum, belki yurt ici ve yurt disi hastalarina verilen fiyatlar degisiktir.
Fakat senin verdigin fiyatlara ilaveten 1100 Euro ucak bileti ve 1000 Euro dondurma islemi ekleyince zaten 2100 Euro fark oradan cikiyor. Bir de biz otel konusunda da birazcik standartin üzerine ciktik.

Her neyse ben üce bese hic takilmiyorum, sonuc ve neticede gercekten A kalite hizmet ve ilgi gördüm, Firdevs hanim gibi mükemmel bir doktor ile tanistim.:KK9:Insallah test sonucum da pozitif cikar ve bunu da sizinle paylasirim :KK39:
İyi dileklerin için önce teşekkür ediyorum.Sonra da Rabbim kızım ve oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah,Amin diyorum.Darısı da inşallah senin başına diliyorum.
Senin ekstraların olmuş,anladım canım.Yeter ki sonuç pozitif olsun,inşallah sağlıkla sen de kucağına alırsın bebeğini:KK46:,ya da bebeklerini :KK46::KK46:,Rabbim gönlünden geçen muradını verir inşallah,bunu tüm kalbimle:KK200: diliyorum.
Güzel sonuçlarını bekliyorum.Bilgilerini yazarsan( yukarıdaki topikte istenen) seni de ekleyelim topiğimize canım.

Bana 600 euro dondurna ucreti icin fiyat verdiler.ben unutmustum sormayi.temmuzda gidecegim mecbur maddiyatta cok onemli. Ona gore yola cikmak lazim.maddi manevi yorucu ama sonunda hepimizin yüzü gülüyor enazindan hamile oranı cok fazla maşallah.
Haziran 15.si dogum kont.hapi bitecek inşallah temmuzun ilk haftasi islemler hallolacak.burdan yazarim.kimse anlamasin diye sade transfere kalacagiz 1 gece.bu islemler artik herkes tahmin ediyor.suphe çekmek istemiyorum. Umarim basaririm da.

Kıbrıs'ta paket alıp konaklayan arkadaşlar otel hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ulaşım ve Konaklama

Kıbrıs'a Ulaşım
Tedavinizi sürdürürken, bir yandan da güzel bir tatil fırsatı yakalamak istiyorsanız, iklimi tüm yıl boyunca ılık ve güneşli olan Kıbrıs sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Kuzey Kıbrıs’a gelmenin en hızlı ve en kolay yolu uçak yolculuğudur. Neredeyse Türkiye'nin her yerinden Kuzey Kıbrıs Ercan Havaalanı'na, düzenli olarak uçuşlar yapılmaktadır. Uçak yolculuğunun yanında; Mersin, Taşucu ve Alanya Limanlarından kalkışlı feribotları da alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.Türkiye dışındaki ülkelerden geliyorsanız, İstanbul, İzmir, Antalya aktarmalı uçuşlar ile gelebileceğiniz gibi, dilerseniz Güney Kıbrıs Larnaka Havaalanı'ndan direkt gelmeyi de tercih edebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, kısa süreli ve turist olarak geldiklerinde; nüfus cüzdanları ile Kuzey Kıbrıs'a giriş yapabilirler. Ancak kalınacak süre 3 aydan fazlaysa, pasaport ile giriş yapılmalıdır.
Kıbrıs'ta Konaklama ve Transferler
Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak, Kıbrıs'a gelişinizde, size havaalanında karşılıyor ve Kıbrıs'a geldiğiniz ilk andan, döneceğiniz ana kadar, tüm Havaalanı transferlerinizi, Hotel transferlerinizi ve Hastane-Hotel transferlerinizi, sizi hiç yormadan, konforlu, özel araçlarımızla biz gerçekleştiriyoruz. Hastalarımıza özel tedavi paketlerimizle; Türkiye-Kuzey Kıbrıs, gidiş-dönüş uçak rezervasyonlarınızı gerçekleştiriyor ve 4 yıldızlı, anlaşmalı otellerimizde, evinizin rahatlığında, kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklamanız için, sizin için herşeyi düşünüyoruz.

Altınkaya Hotel Resort ***
Girne'nin yaklaşık 1km doğusunda bulunan ve Ercan Havalimanı'na 35km mesafede bulunan Altınkaya Hotel Resort'un hem bungalow tipi hem de standart otel odaları bulunmaktadır. Bungalow tipi odalarında, balkon veya teras ile, buzdolabı, su sısıtıcısı, telefon, uydu, saç kurutma makinesi, duvar tipi klima, kasa ve küvet ya da duş bulunmaktadır. Standart otel odalarında ise; minibar, su ısıtıcısı, telefon, duvar tipi klima, merkezi ısıtma, saç kurutma makinesi, kasa, küvet ve balkon bulunmaktadır. Altınkaya Hotel Resort misafirlerine 2 adet açık yüzme havuzu, restaurant, bar & bistro, lobi, tv odası, okuma odası, kütüphane ile ortak alanlarda ücretsiz kablosuz internet erişimi ve şehir merkezine ücretsiz minibüs servisleri sunmaktadır. Yaz aylarında ücretsiz plaj servisleri de sunduğu hizmetler arasındadır.

Büyük Anadolu Hotel ****
Ercan Havalimanı'na 35 km uzaklıkta bulunan Büyük Anadolu Hotel, şehir merkezine sadece 1 km uzaklıktadır. 10 Suit tipi ve 60 standart otel tipi odalarıyla hizmet veren Büyük Anadolu Hotel'in tüm odalarında; ücretsiz kablosuz internet, duvar tipi klima, uydu tv, oturma alanı, mini bar, para kasası, saç kurutma makinesi, içerisinde bornoz ve terlik olan bir banyo bulunmaktadır. Yaz aylarında açık havuzu, kış aylarında ise, size ve ailenize özel olarak hazırlanacak saunasıyla, otel misafirlerine hizmet vermektedir. Günlük turlar, araç kiralama, ücretsiz plaj servisi ve ücretsiz otopark hizmetleri de Büyük Anadolu Hotel'in hizmetleri arasındadır. Otel bünyesinde, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil konaklama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Bana 600 euro dondurna ucreti icin fiyat verdiler.ben unutmustum sormayi.temmuzda gidecegim mecbur maddiyatta cok onemli. Ona gore yola cikmak lazim.maddi manevi yorucu ama sonunda hepimizin yüzü gülüyor enazindan hamile oranı cok fazla maşallah.
Haziran 15.si dogum kont.hapi bitecek inşallah temmuzun ilk haftasi islemler hallolacak.burdan yazarim.kimse anlamasin diye sade transfere kalacagiz 1 gece.bu islemler artik herkes tahmin ediyor.suphe çekmek istemiyorum. Umarim basaririm da.
İncikul inşallah sen de anne olursun.Bir önceki sayfadaki görüldüğü gibi bilgilerini ver,seni de topiğimize ekleyelim tatlım.

• Jin. Op. Dr. Firdevs Uğuz Tip
  • Cep: +90 533 874 00 74
  • Email: info@kibristupbebek.org
  • Facebook: https://facebook.com/drfirdevsuguz
  • Hayalleriniz artık sadece bir adım uzağınızda....
    StaticMapService.GetMapImage

mrb kızlar doktora gittim şükürler olsun oglum iyi amaliyat tahlilleri yapıldı ekg ve nst çeklidi.artık her 10 günde bir nst çekilecekmiş 32.hafta bitmek üzere rabbim nasip ederse amaliyat sonrası buradayazacagım sag salim çıkıp evime gelebilirsem ...inşallah mevlam o günleride nasip edecek...

Yas 37 elazig 7 tup bebek denemem var.yumurta donasyonu.ilk deneme olacak. Temmuz ilk haftasında sanirim.yeterli mi?

mrb embriyo transferinde çoğul gebelik olasılığı yüzde kaç? transferde kaç tane embriyo transfer ediliyor? üçüz olursa ikize indirgenme işlemi nezaman yapılıyor? izmirde bu işlemi nerede yaptırabiliriz? çok soru sordum galiba .... cevapları için şimdiden herkese teşekkürler...

mrb embriyo transferinde çoğul gebelik olasılığı yüzde kaç? transferde kaç tane embriyo transfer ediliyor? üçüz olursa ikize indirgenme işlemi nezaman yapılıyor? izmirde bu işlemi nerede yaptırabiliriz? çok soru sordum galiba .... cevapları için şimdiden herkese teşekkürler...
slm oncelikle embriyolarin,kalitesine bakiliyor,kac tane istersen okdr koyuluyor.benim uc koyuldu,ikizlere hamileyim.izmirde oturuyorum bende.uc koydurursan ucuz olma sansi yuzde 5.doktorun seni yonlendirir zaten merak etme

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
29 kişiyiz,18 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:, 7 tane ikizimiz var:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi):anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Karaca 3521 tesekkur ederim yakininda olman beni mutlu etti. Umarim bebeklerini saglikla kucaklarsin . Benden de hayirli haberler gelir agustos ayinda insallah. Grsmek uzere

Karaca 3521 tesekkur ederim yakininda olman beni mutlu etti. Umarim bebeklerini saglikla kucaklarsin . Benden de hayirli haberler gelir agustos ayinda insallah. Grsmek uzere
insallah oncelikle inanman cok onemli,insallah bebislerimi kucagima alirim.rabbimden iste hep,Ben hep pozitif ve,cok dua ettim.rabbim insallah sanada nasip eder.takildigin her konuda ozelden de gorusebiliriz

mrb kızlar doktora gittim şükürler olsun oglum iyi amaliyat tahlilleri yapıldı ekg ve nst çeklidi.artık her 10 günde bir nst çekilecekmiş 32.hafta bitmek üzere rabbim nasip ederse amaliyat sonrası buradayazacagım sag salim çıkıp evime gelebilirsem ...inşallah mevlam o günleride nasip edecek...
Geçmiş olsun canim;ins hersey gönlüne gore olsun..

Slm bacilarim ikizmis ikinci kese belli oldu ve ikiz.allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bişey sormak istiyorum izmirde oturuyormuşşun herhalde bende aydın da oturuyorum biz firdevs hanım la tedaviye başlarsak bizi izmirde bi.doktora gönderecek miş sen tedaviye kıbrısa gitmeden önce mi başladın

Back
X