Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Arkadasim onu diyordum bende sana.adetlerimiz arasinda gun farkı vardi.sen ne durumdasin simdi?? Bu arada 9 yumi dun itibariyle dollenmis :))Incikul beni beklemedin sen birlikte gidecektik![]()
saol bacım ben firdevs hanıma yaptırdım çok şükür ilk denememde kaldım yolun sonunada yaklaştım inşallah ogluma kavuşmak için gün sayıyorum duam sizle ne olur sizde beni unutmayınMerhaba Tuana Maşallah çocuklarınla hep mutlu ol İnşallah.siz hangi doktorda yaptırdınız.ilk denemede tuttumu.çok teşekkürler
Cok sevindim hayirli olsun insallah bize de nasip olur. TebriklerrrTedaviye başlayanlar Kıbrıs'a gidecek olanlar hepiniz için hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canim 4 temmuzda rahim kalinligi olculecek 8 temmuzda yolculuk var bir sıkıntı cikmazsa insArkadasim onu diyordum bende sana.adetlerimiz arasinda gun farkı vardi.sen ne durumdasin simdi?? Bu arada 9 yumi dun itibariyle dollenmis :))
Hadi bakalım. Ben bi gideyim durumu yazarim.insallah sayfamiz hep anne olacak :)Canim 4 temmuzda rahim kalinligi olculecek 8 temmuzda yolculuk var bir sıkıntı cikmazsa ins
Canım biliyordum,Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah saģlıklı .hayırlı evlat eder İnşallah .benimde iki kızım var .ikinci kızımı yumurtalık hesaplamasına göre yaptık ama erkek olmadı şükür saģlıklı kızımız oldu.şimdi bende methot lara güvenmiyorum .tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremiyoruz hangi doktor olmasına.Halil ibrahim tekin ön görüşme istiyor oda zor olacak iki defa gitmek.mürüde hanım varmış birde acaba ondan duyumların varmı.bendede eşimin ailesi bu konuda içimde bir acı açtı Insanı toplum içindede rencide ediyorlar.ama benim yaşım 38 acaba geçmi kaldım tutmazmı.herşey gönlünce olsun canım Allah a emanet olsaol bacım ben firdevs hanıma yaptırdım çok şükür ilk denememde kaldım yolun sonunada yaklaştım inşallah ogluma kavuşmak için gün sayıyorum duam sizle ne olur sizde beni unutmayın
Amin canım :) hepimizin inşallah .Canım biliyordum,Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.![]()
Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
saol bacım ben firdevs hanıma yaptırdım çok şükür ilk denememde kaldım yolun sonunada yaklaştım inşallah ogluma kavuşmak için gün sayıyorum duam sizle ne olur sizde beni unutmayın
Kaç günün kaldı arkadaşım?