Arkadaslar topik maşallah costu.allah hhepimihepimiz tum isteyenlere bu duyguyu yaşatsin.benim 7.haftaya girdik fakat kanamam coktu.iki gunde bir acillerdeyim.proluton igne oluyorum.camur gb kanama. Canimi cok sıktı. Neyseki bebiste bisey yok.annemleri getirdim.yatacakmisim.uc gün durde bulanti basladi.yemek yiyemiyorum
Bir kilo vermisim.sukrediyorum yinede ama canım burnumda.kanbarcim az kalmis seninde mutlu sona ermeye.dogum sonrasi da yazarsin umarım bizlere.topigi bırakmayalim.bizden sonralara yol olsun
Canım ikizlerden fırsat buldukça(sağlıkla kucağıma alayım da meleklerimi) yazarım tabi birtanem.
Lütfen Proluton depot iğneni vurul ve sürekli yat,böyle yaparsan herşey yolunda gider.
Sakın ha iş yapma,wc ve banyo hariç sakın kalkma.Banyonu da ılık yap,sakın ha sıcak banyo yapma tehlikeli.
Tutunmaları için protein ağırlıklı beslen.
Kırmızı et,süt,yumurta,yoğurt,ayran tüket bol bol.
3 ayı bir atlat tutunsunlar gerisi rahat geçer.
Miğde bulantılarına gelince...doktoruna söyle ONZYD-4 mg miğde bulantısı ,kusma önleyici yazsın sana çok rahatlar,yemek te yemeye başlarsın.Bunu sabah aç karnına emeceksin,dilüstü tablet.Miğden de çok asit olursa , Pulcet-40 mg.asit düzenlenleyici yazsın sana çok rahatlatır,önce aç karnına bunu,10/15 dakika sonra da aç karnına onzyd yi emersin.Çok rahatlarsın.Benim ikiz gebelik hala ikisini de kullanıyorum.
Az,az sık sık ye,3 saatte bir az ye.Kızartma,yağlı,baharatlı,ağır yemeklerden kaçın canım.Bol su tüket.