Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kyra günde iki kere proluton mu vuruluyosun sende.carsamba vuruldul perşembe aksami yani dun kanamam oldu. Psikolojim cok bozuldu. Geriliyorum.bundan sonra haftada bir vurulacakmisim.sende transfer den sonra kanama filan olmadi ama önlem amacli sanirim vuruluyosun.kibrismi onerdi yoksa ilindeki doktorun mu?
Canim benim Kibristaki doktorum Halil bey söyledi. Transferin 5. Günü hem E2 hemde progesteron ölçtürtüyor. Progesteronum düşük çıkmıştı. Pregestan fitilden kullanıyordum. Direk progestan 50 MG ilk iğneye geçtim. Proluton depot kullanmıyorum ben. Şu ana kadar lekelenmem olmadı. Popumun acısı çok fena tabi. Bu şekilde devam edeceğiz bir süre. Kendi doktorlarımda devam dediler.

Arkadaslar merhaba...
Oncelikle hepinizi tebrik ederim...
Burda bol bol bebisini bekleyen anne var
Ben de donasyon yoluna girdim doktorum berk bey, burdaki doktorum tavsiyesi ile gidecegiz
Tahminen 1hafta 10 gun sonra biz de kibrisdayiz
Grubunuz belki bana da ugur getirir diye yazmak istedim :)
Hepinize sevgiler...
Hoş geldin canım,hayırlı olsun,inşallah sen de hamile dönersin.
Topiğimiz bence sana da uğur getirecektir.:nazar::nazar::nazar:

, post: 42063445, member: 660376"]Kyra günde iki kere proluton mu vuruluyosun sende.carsamba vuruldul perşembe aksami yani dun kanamam oldu. Psikolojim cok bozuldu. Geriliyorum.bundan sonra haftada bir vurulacakmisim.sende transfer den sonra kanama filan olmadi ama önlem amacli sanirim vuruluyosun.kibrismi onerdi yoksa ilindeki doktorun mu?
Canim ben de ilk etapta senin gibi proluton igne ve progrstan hapla gebeligimi dort aya kadar getirnestim haftada bir proluton igne ve gunde uc defa progrstan hap 100mg ve tuvalet ve dus ihtiyaci disinda hep yatmistim uc ay sonunda rahatlarsin bebek sana tutunur benim uc ay sonunda kanama ve kasik agrisi kalmamisti bu soylediklerim birebir etkili fakat benim bebek sorunlu oldugu icin dotduncu ayda alindi bu arada dogal hamilelikti cok gecmis olsun belki bir faydam olur diye yazmak istedim[/QUOTE]
Sağol canım benim ilk gebeliğim 18. Haftada düşükle sonlanmıştı. Fitil progesteronu bende günde 3 defa 500mg aldığım halde vücudum pek alamadı. O Yüzden progesteronum düşük çıktı kanda. Progestanın iğnesinde var. Depot, uzun etkili. Haftalık Yapılıyor bir süre sonra. Fakat günlük vücudun alacağı miktar değişken oluyor. Progestan in iğnesini bile günde 1 defa yaptırılmıyor. Sabah- akşam şeklinde Yapılıyor. Bu şekilde kandaki progesteron seviyesi istenen düzeye geliyor. İlgine çok teşekkür ederim.

Arkadaslar topik maşallah costu.allah hhepimihepimiz tum isteyenlere bu duyguyu yaşatsin.benim 7.haftaya girdik fakat kanamam coktu.iki gunde bir acillerdeyim.proluton igne oluyorum.camur gb kanama. Canimi cok sıktı. Neyseki bebiste bisey yok.annemleri getirdim.yatacakmisim.uc gün durde bulanti basladi.yemek yiyemiyorum
Bir kilo vermisim.sukrediyorum yinede ama canım burnumda.kanbarcim az kalmis seninde mutlu sona ermeye.dogum sonrasi da yazarsin umarım bizlere.topigi bırakmayalim.bizden sonralara yol olsun
Canım ikizlerden fırsat buldukça(sağlıkla kucağıma alayım da meleklerimi) yazarım tabi birtanem.
Lütfen Proluton depot iğneni vurul ve sürekli yat,böyle yaparsan herşey yolunda gider.
Sakın ha iş yapma,wc ve banyo hariç sakın kalkma.Banyonu da ılık yap,sakın ha sıcak banyo yapma tehlikeli.
Tutunmaları için protein ağırlıklı beslen.
Kırmızı et,süt,yumurta,yoğurt,ayran tüket bol bol.
3 ayı bir atlat tutunsunlar gerisi rahat geçer.
Miğde bulantılarına gelince...doktoruna söyle ONZYD-4 mg miğde bulantısı ,kusma önleyici yazsın sana çok rahatlar,yemek te yemeye başlarsın.Bunu sabah aç karnına emeceksin,dilüstü tablet.Miğden de çok asit olursa , Pulcet-40 mg.asit düzenlenleyici yazsın sana çok rahatlatır,önce aç karnına bunu,10/15 dakika sonra da aç karnına onzyd yi emersin.Çok rahatlarsın.Benim ikiz gebelik hala ikisini de kullanıyorum.
Az,az sık sık ye,3 saatte bir az ye.Kızartma,yağlı,baharatlı,ağır yemeklerden kaçın canım.Bol su tüket.

Arkadaslar bende Su hamilelik takvimini ekleyemedim bir turlu...
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Canım bunu tıkla yaparsın.
Tahmini doğum tarihini de
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bu adresten hesaplarsın.Embriyon 5.gün transferiyse blastokist kutucuğunu işaretle,daha sonra transferin yapıldığı yıl,ay ve günü gir,hesaplaya bas ,tahmini doğum tarihin çıkar.
Bu bilgiyi de hamilelik takvimine eklersin tamamdır.Hamilelik takviminde, tarih aralarına örneğin 11-11-2015 gibi tire koy,nokta koyma olacaktır tatlım.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben bugün 5+5 doktora.gittim kesemi göremedi bir aksilik var gorunmesi gerekti.neden cok üzgünüm tekrar.kan testi aldi bu durumda olan varmiydi normalde gorunmesi gerekmezmiydi
Buketcim sabırla dua et,bazen geç görünüyor,pozitif düşün tatlım.

, post: 42063445, member: 660376"]Kyra günde iki kere proluton mu vuruluyosun sende.carsamba vuruldul perşembe aksami yani dun kanamam oldu. Psikolojim cok bozuldu. Geriliyorum.bundan sonra haftada bir vurulacakmisim.sende transfer den sonra kanama filan olmadi ama önlem amacli sanirim vuruluyosun.kibrismi onerdi yoksa ilindeki doktorun mu?
Çok dikkat et sürekli yat,dinlen canım.

Banu mOTE="Kyra34, post: 42068103, member: 617113"]Canim ben de ilk etapta senin gibi proluton igne ve progrstan hapla gebeligimi dort aya kadar getirnestim haftada bir proluton igne ve gunde uc defa progrstan hap 100mg ve tuvalet ve dus ihtiyaci disinda hep yatmistim uc ay sonunda rahatlarsin bebek sana tutunur benim uc ay sonunda kanama ve kasik agrisi kalmamisti bu soylediklerim birebir etkili fakat benim bebek sorunlu oldugu icin dotduncu ayda alindi bu arada dogal hamilelikti cok gecmis olsun belki bir faydam olur diye yazmak istedim[/QUOTE]
Sağol canım benim ilk gebeliğim 18. Haftada düşükle sonlanmıştı. Fitil progesteronu bende günde 3 defa 500mg aldığım halde vücudum pek alamadı. O Yüzden progesteronum düşük çıktı kanda. Progestanın iğnesinde var. Depot, uzun etkili. Haftalık Yapılıyor bir süre sonra. Fakat günlük vücudun alacağı miktar değişken oluyor. Progestan in iğnesini bile günde 1 defa yaptırılmıyor. Sabah- akşam şeklinde Yapılıyor. Bu şekilde kandaki progesteron seviyesi istenen düzeye geliyor. İlgine çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Canim ilk gebeligim dusukle sonuclandi dedigin donasyon mu yoksa dogal gebelikmiydi ben de de sikinti var da donasyon yaptirirsam ayni sey olma ihtimali var mi diye soruyorum bilgim olsun diye benim hamiloligimde bebek sagliksiz diye dusmeye calisti demisti drum ayni seyi yani dusuk olayini saglikli bir bebek olsa yasarmiyim acaba diye kafam karisik rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah

Ilk hamileliğimde donasyondu. Fakat düşük sebebi bebeğe bağlı değildi. Bebeğim gayet sağlıklı idi. Sıkıntı bende oluştu canım, maalesef çok yoğun çalışıyordum ve uzun uçak yolculuğu yapmıştım. Tansiyonum aniden 23 çe çıkmış ve Ölümden döndüm. Beyin kanaması getirecektim suyum geldi. Bebeğim son dakikaya kadar dayandı ama su gelince yapacak bir şey kalmıyor. Bebeğim benim Hayatımı kurtardı.

[QUOTE="Kyra34, post: 42070736, member: 617113insallhamileliğimde donasyondu. Fakat düşük sebebi bebeğe bağlı değildi. Bebeğim gayet sağlıklı idi. Sıkıntı bende oluştu canım, maalesef çok yoğun çalışıyordum ve uzun uçak yolculuğu yapmıştım. Tansiyonum aniden 23 çe çıkmış ve Ölümden döndüm. Beyin kanaması getirecektim suyum geldi. Bebeğim son dakikaya kadar dayandı ama su gelince yapacak bir şey kalmıyor. Bebeğim benim Hayatımı kurtardı.[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim tesekkurler cevap icin insallah bu sefer iyi olcak ve rabbimin izni ile bebegini kucagina alacaksin Darisi da benim ve isteyen butun herkesin basina insallah

Merhaba arkadaşlar şükürler olsun ki dün 2 tane kese mızı gördük allah sağlıkla devam etmesini sağlayın sağlıkla kucağımiza almayida nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin kanbarcim artık 2 nazar boncugunu hak ettik arkadaşım

Tebrikler canım. Ne mutlu sana. Allah tamamına erdirsin, nazarlardan korusun. Darısı isteyen herkese versin.

Merhaba arkadaşlar şükürler olsun ki dün 2 tane kese mızı gördük allah sağlıkla devam etmesini sağlayın sağlıkla kucağımiza almayida nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin kanbarcim artık 2 nazar boncugunu hak ettik arkadaşım

Canım çok sevindim :anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar: hadi ikizler geliyor inşallah.
İster misin bir de biri kız,biri oğlan olsun,hadi inşallah canım.Allah nazarlardan korusun.
Kalp atışlarını da duy hayırlısıyla ,ikiz yazarım topiğe canım.

Sana iki melek bir de naza boncugu :)
Tekrar tebrik ederim

image.webp

Mrb alanlarım kardeşlerim.
BEN ARTIK teli zor alıyorm elime.siteye girmeye vaktim olmuyor pek.kendimle ilgili son bilgilendirmeler yapım dedim kanber abla.15 temmuzda (Bahçelievler hizmette yogun bakımı SGK karşıladığı için sectim)32 haftalik doğum yaptım.bilindiği üzere cinsiyet tayini yaptrdm firdevs hanima.daha önce 1 normal birde sezaryen doğumlu 2 kızım var.ben 28 haftada ciğer geliştirici istedim nolur nolmaz diye iyiki istemiştim.önemli sizde Dr sorun zamani gelince.SGK karşılamadığı zaman olasi erken dogumlarda gecelik küvez fiyati biraz tuzlu.buraya girip takip edemedim hep dualarım sizinle.en ufak karın ağrısından Dr giden sakin ihmal etmeyin.benim sabah ağrıya gittim 1 parmak açıklık vardı serum iğne falan ağrı geçti ama aynı gün akşam yine sancilandan bu sefer 5 cm olmuş açıklık.mecbur aldılar 32 haftalik.şükür 24 gun kuveden sonra dün evimize geldik Miniklerimle.Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.kendinize iyi bakin
Dualarım sizinle ablalarım kardeşlerim.
.

fisaycım ne güzel bir haber, şükürler olsun Allahım seni hiç zorlamadan kucağına almanı nasip etsin yavrularını inşallah. Kyracım çok sevindim, Allah ol deyince oluyor herşeyin bir zamanı var, senin de zamanın buymuş arkadaşım. İnşallah kucağına al bebeğini en güzel şekilde inşallah legacy sağlıkla büyüt bebeklerini canımmm darısı kanbarın başına inşallah

fisaycım ne güzel bir haber, şükürler olsun Allahım seni hiç zorlamadan kucağına almanı nasip etsin yavrularını inşallah. Kyracım çok sevindim, Allah ol deyince oluyor herşeyin bir zamanı var, senin de zamanın buymuş arkadaşım. İnşallah kucağına al bebeğini en güzel şekilde inşallah legacy sağlıkla büyüt bebeklerini canımmm darısı kanbarın başına inşallah
Teşekkür ederim canım. Âmin inşallah canımı sağlıkla alırım kollarıma.

Gözünüz aydın, Maşallah. Aileniz epey kalabalık olmuş. Keyfini çıkarın.

Mrb alanlarım kardeşlerim.
BEN ARTIK teli zor alıyorm elime.siteye girmeye vaktim olmuyor pek.kendimle ilgili son bilgilendirmeler yapım dedim kanber abla.15 temmuzda (Bahçelievler hizmette yogun bakımı SGK karşıladığı için sectim)32 haftalik doğum yaptım.bilindiği üzere cinsiyet tayini yaptrdm firdevs hanima.daha önce 1 normal birde sezaryen doğumlu 2 kızım var.ben 28 haftada ciğer geliştirici istedim nolur nolmaz diye iyiki istemiştim.önemli sizde Dr sorun zamani gelince.SGK karşılamadığı zaman olasi erken dogumlarda gecelik küvez fiyati biraz tuzlu.buraya girip takip edemedim hep dualarım sizinle.en ufak karın ağrısından Dr giden sakin ihmal etmeyin.benim sabah ağrıya gittim 1 parmak açıklık vardı serum iğne falan ağrı geçti ama aynı gün akşam yine sancilandan bu sefer 5 cm olmuş açıklık.mecbur aldılar 32 haftalik.şükür 24 gun kuveden sonra dün evimize geldik Miniklerimle.Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.kendinize iyi bakin
Dualarım sizinle ablalarım kardeşlerim.
.

Back
X