Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ulaşım ve Konaklama
===TEKRAR PAYLAŞIYORUM===
Kıbrıs'a Ulaşım
Tedavinizi sürdürürken, bir yandan da güzel bir tatil fırsatı yakalamak istiyorsanız, iklimi tüm yıl boyunca ılık ve güneşli olan Kıbrıs sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Kuzey Kıbrıs’a gelmenin en hızlı ve en kolay yolu uçak yolculuğudur. Neredeyse Türkiye'nin her yerinden Kuzey Kıbrıs Ercan Havaalanı'na, düzenli olarak uçuşlar yapılmaktadır. Uçak yolculuğunun yanında; Mersin, Taşucu ve Alanya Limanlarından kalkışlı feribotları da alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.Türkiye dışındaki ülkelerden geliyorsanız, İstanbul, İzmir, Antalya aktarmalı uçuşlar ile gelebileceğiniz gibi, dilerseniz Güney Kıbrıs Larnaka Havaalanı'ndan direkt gelmeyi de tercih edebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, kısa süreli ve turist olarak geldiklerinde; nüfus cüzdanları ile Kuzey Kıbrıs'a giriş yapabilirler. Ancak kalınacak süre 3 aydan fazlaysa, pasaport ile giriş yapılmalıdır.
Kıbrıs'ta Konaklama ve Transferler
Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak, Kıbrıs'a gelişinizde, size havaalanında karşılıyor ve Kıbrıs'a geldiğiniz ilk andan, döneceğiniz ana kadar, tüm Havaalanı transferlerinizi, Hotel transferlerinizi ve Hastane-Hotel transferlerinizi, sizi hiç yormadan, konforlu, özel araçlarımızla biz gerçekleştiriyoruz. Hastalarımıza özel tedavi paketlerimizle; Türkiye-Kuzey Kıbrıs, gidiş-dönüş uçak rezervasyonlarınızı gerçekleştiriyor ve 4 yıldızlı, anlaşmalı otellerimizde, evinizin rahatlığında, kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklamanız için, sizin için herşeyi düşünüyoruz.

Altınkaya Hotel Resort ***
Girne'nin yaklaşık 1km doğusunda bulunan ve Ercan Havalimanı'na 35km mesafede bulunan Altınkaya Hotel Resort'un hem bungalow tipi hem de standart otel odaları bulunmaktadır. Bungalow tipi odalarında, balkon veya teras ile, buzdolabı, su sısıtıcısı, telefon, uydu, saç kurutma makinesi, duvar tipi klima, kasa ve küvet ya da duş bulunmaktadır. Standart otel odalarında ise; minibar, su ısıtıcısı, telefon, duvar tipi klima, merkezi ısıtma, saç kurutma makinesi, kasa, küvet ve balkon bulunmaktadır. Altınkaya Hotel Resort misafirlerine 2 adet açık yüzme havuzu, restaurant, bar & bistro, lobi, tv odası, okuma odası, kütüphane ile ortak alanlarda ücretsiz kablosuz internet erişimi ve şehir merkezine ücretsiz minibüs servisleri sunmaktadır. Yaz aylarında ücretsiz plaj servisleri de sunduğu hizmetler arasındadır.

Büyük Anadolu Hotel ****
Ercan Havalimanı'na 35 km uzaklıkta bulunan Büyük Anadolu Hotel, şehir merkezine sadece 1 km uzaklıktadır. 10 Suit tipi ve 60 standart otel tipi odalarıyla hizmet veren Büyük Anadolu Hotel'in tüm odalarında; ücretsiz kablosuz internet, duvar tipi klima, uydu tv, oturma alanı, mini bar, para kasası, saç kurutma makinesi, içerisinde bornoz ve terlik olan bir banyo bulunmaktadır. Yaz aylarında açık havuzu, kış aylarında ise, size ve ailenize özel olarak hazırlanacak saunasıyla, otel misafirlerine hizmet vermektedir. Günlük turlar, araç kiralama, ücretsiz plaj servisi ve ücretsiz otopark hizmetleri de Büyük Anadolu Hotel'in hizmetleri arasındadır. Otel bünyesinde, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil konaklama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

===Tekrar Paylaşıyorum===
Fisay'cım herşeyi onlara da bıraksan , güvenebilirsin.Kendin de ayarlayabilirsin.
Doğuştayken biz önceden otel filan ayarlamamıştık.Görerek,yerinde ayarlamak bence en iyisi.
Gitmeden internetten Girne'deki otellere bakın.Gidince de sen transferden sonra 2/3 saat
yatarken eşin internetten beğendiğiniz otelleri ayarlar.Zaten Kıbrıs küçücük bir yer.İyisinden birkaç otelden birinde kalırsınız.İşin bu kısmı çok kolay.
Biz otele yakınlığı(5 dk.)(Firdevs Hn.o zaman Doğuş'taydı),1 gece kalacağımızdan da en iyisi olsun diye Merit Hoteli düşünmüştük,Eşim transferden sonra ayarlayacaktı.Ancak ben baştan beri hep ilk gün ve gece tutunma için hastanedeki odada kalmak istemiştim ve Firdevs Hanıma da söylemiştim,parasını verip,hastane müsaitse kalabiliyordun Doğuş'ta.Fakat Firdevs Hn.bize hastanede çok yoğunluk olduğunu,müsait olmadığını söylemişti,transferden sonra eşim otel ayarlamaya gidecekti ki bir sürpriz yapıp,hastanede oda ayarladıklarını söylediler,biz de çok mutlu olduk ve kaldık.
Transfer sırasında ellerini göğsünde birleştir,arkaya koyma,çünkü rahim kasılıyor.Transferden önce ben 7 bardak su içtim,ağır ağır yürüdüm ve sonra sıkışmaya başlayınca yatağa oturdum.Çünkü transfere alıncaya kadar biraz süre geçiyor ve çok sıkışabiliyorsun,oturunca sıkışmıyorsun.Çok fazla sıkışırsan zaten azıcık tuvaletini yapmana izin veriyorlar.
Transferden sonra da en az yarım saat tuvaletini yapmaman yeterli.Transferden sonra ellerin yine göğsünde olsun,ayaklarını da uzatma dizlerini bükük bir şekilde ve sırtüstü yat.Bunlar rahmin kasılmasını önler,embriyo da rahatça tutunur.
Tuvaletini elinden geldiğince hastanede ne kadar yatabilirsen , 2/3 saat sürgüye yap,sakın tuvalete kalkma.
Ben 8 saat hiç kalkmamış,sonra bir kaç kez kalkmıştım,sonra da bütün gece yatmıştım,dediğim şekilde.
Transfer öncesi,sonrası et,yumurta,yoğurt,ayran ,yani protein ağırlıklı sık sık yemek ye.
Kırmızı et,yumurta protein embriyoların tutunması için çok önemli.
Ertesi günden itibaren kalkıp hafif hafif yürü ki rahim kanlansın,embriyolar tutunsun.Hareket etmezsen tutunamazlar.
İlk hafta banyo yapmamaya gayret et.Sonrasında da ılık banyo yap.Embriyolar sıcak ortamı hiç sevmiyorlar unutma,o yüzden hep serin ortamlarda kal.Klimalı ortamlardan uzak dur.En azından çok sıcaksa klimayı uyku modunda tutmaya gayret et ve klimanın altında karşısında durma.
Transferden sonra ve hamileliğin boyunca araba,uçak yolculuğu,ev işi,ağır kaldırma,spor yapmak yasak.12.gün kan testine kadar ilaçlar saatinde aksatmadan alınacak,protein ağırlıklı beslenilecek(sabah:yumurta,peynir,süt bol.öğlen:mutlaka yoğurt,kırmızı et,sebze akşam:öğlen gibi mutlaka kırmızı et,yoğurt ayran.,arada meyve ye.),transfer tarihine kadar mümkünse sırtüstü uzan,bol bol su iç,arada hafif hafif mutlaka yürü evin içinde.(narsuyu transferden sonra yok,çünkü transferden önce tutunmayı artırırken,transferden sonra embriyonun tutunmasına engel oluyor.)
Dualarını mutlaka oku,topiğin başında var.
Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar bir kaç ÖNEMLİ konuyu yeniden geçelim birlikte ....
Donasyon öncesinde 41 gün 41 Meryem suresi okuyoruz,bol dua ..
Rahmimiz için sağlıklı besleniyoruz,tedaviye kadar ,yürüyüş,spor...
Psikolojik olarak pozitif olacağız ve olacağını düşüneceğiz,hayal edeceğiz,bebeğimizle ailemizi,kucağımızda bebeğimizi...
Rahmin kalınlaşması için taze sıkılmış nar suyu çok yararlı,mümkünse bulup hergün içelim...Doktorun verdiği ilaçlar eksiksiz alınacak,saatlerine dikkat edilecek..doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulacak..

Transfer sırasında -girmeden bir saat önce filan:önce mutlaka dilek/hacet duasını 7 kez okuyacağız(önceki sayfalarda var),3 kulhüvellah/1 elham transfere kadar aralıksız okuyacağız,ayetel kürsi okuyup,Allah'ın 99 güzel ismini okuyarak bebek dileğimizle dua edeceğiz Rabbimize...Fazla tuvalete sıkışmayın,rahimde kasılma yapıyor ,bu da tutunmaya engel...5/6 bardak su içip hafif hafif yürüyeceğiz..

Transferden Sonra:Mümkünse 1 saat yatalım,ama idrarımız gelince sürgü ile yapalım lütfen,çok sıkışmak rahim kasılmasına,o da embriyonun rahimden atılmasına sebep oluyor...

Transferden sonra/Test gününe kadar :Çalışıyorsanız alabilirseniz 1 ya da 2 hafta izin alın...Nar suyu hemen kesilecek,çünkü antioksidan olduğundan,embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor ve rahimden atılmasına sebep oluyor.İlaçlar zamanında alınacak,doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulacak..Kesinlikle ağır kaldırılmayacak,ağır ev işleri yapılmayacak,spor yapılmayacak,bol sıvı alınacak,meyve suyu yok,su içilecek...bol bol içilecek...asla sürekli yatılmayacak,hafif hareketli olunacak,hafif ev işlerini yapabilirsiniz,sürekli yatarsanız bebeğin ihtiyacı olan tutunması için gereken kanlanma olmuyor rahimde.. sağlıklı beslenicez ama protein ağırlıklı olacak,bu çok önemli et,süt,yumurta,yoğurt ağırlıklı beslenicez...

EN ÖNEMLİSİ POZİFİT OLACAĞIZ...
RAHAT OLUN,DUALARINIZA DEVAM EDİN,TEVEKKÜL EDİN,RABBİNİZDEN İSTEDİNİZ,OLACAĞINA İNANIN...
VESVESE YAPMAYIN,HEP OLUMLU OLUN...[/QUOTE]

HACET DUASI
7 kez şu duayı okuyun,bu benim hayatım boyunca okuyup mucizelerine şahit olduğum hacet/dilek duamdır.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm.AMİN.
Ececimx canım bu forumda paylaşmıştım,tekrar paylaştım senin için ,sevgiyle kal ...

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya;
tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA
"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun." sözü çok önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Allah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da isteyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konuda şöyle demelidir:

"Allah'!ım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi hayırlı ise onu ver."

Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik göstermemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimsenin elinde olan bir şey değildir. Tamamen Allah'ın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, Müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allah'ın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-göz üstüne kabul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlayalım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun." Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Sorunun Detayı
Hayırlı bir evlat sahibi olmak için hangi duayı okumamız gerekir?

Cevap
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam ve diğer peygamberler böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman, bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.
Kur'an-ı Kerim'in bu ayetlerini yerinden orjinal olarak okumak daha iyi olur. Ancak bunu bilmeyenler mealinden de dua edebilir.

"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız." (A'raf,7/189.)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim. Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da, Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!" (Meryem, 19/5-6)

BEBEK DUALARI

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur
3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.
BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.
evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.
5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren Kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir.

6.Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor
7.düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

8.Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

9.Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, “ ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım” diye dua edilirse Allah duasını kabul eder
10.Çocuğu Olmayanlar için; ‘Yâ Samed’ ve Âl-i ımrân 38. âyet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birinde ‘Ya Samed’ 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın Cuma günü işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olurlar
11.Çocuğu Olmayan Çiftler için; Al-i ımran 37. ayet aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak.
1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.
12.Yusuf suresi 7gün okunur evlat sahibi olmak niyetiyle.

Arkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğumdan sonra çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.
Bu yolda doğuma girerken anne sahibi olmak için çabalayan arkadaşlarım için çok dua edeceğimden hiç şüpheniz olmasın,lütfen hepiniz de benim sağlıklı olarak kızm ve oğlumu kucağıma almam için dua edin.
Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız,herbirinizi sevgiyle kucaklıyorum.Kalan arkadaşlarımın birer birer anne olacağına inanıyorum ve sizin de inanmanızı ve o son noktaya kadar yani ANNE olana kadar bu yolda yürümekten asla vazgeçmemenizi ve inançlı,sebatkar olmanızı istiyorum.
Hepinizi öpüyorum,kızkardeşlerim.:KK68::KK24::KK52::-):anneadayı::KK46::nazar::KK200:

Selam, Bu hamile halinle bizim ıçin bu bilgileri paylaşman büyük bir incelik. Çokk teşekkür ederım canım benım. Sana öncelikle hayırlı Doğumlar diliyorum. Inşallah sorunsuz bir şekılde iki çocuğunuzda kucağınıza alırsınız. Allah çocuklarınla sana ve esıne çok mutlu bir yasam nasip etsin. Bunları hepsını not alacağım hemen... Tekrar teşekkür ederım. Hayırlı bir dogum diliyorum. Her şey ama her şey gönlünce olsun. Kızlarım ve ben üçümüz üçünüzü öpüyoruz

Arkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğusayesina çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.
Bu yolda doğuma girerken anne sahibi olmak için çabalayan arkadaşlarım için çok dua edeceğimden hiç şüpheniz olmasın,lütfen hepiniz de benim sağlıklı olarak kızm ve oğlumu kucağıma almam için dua edin.
Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız,herbirinizi sevgiyle kucaklıyorum.Kalan arkadaşlarımın birer birer anne olacağına inanıyorum ve sizin de inanmanızı ve o son noktaya kadar yani ANNE olana kadar bu yolda yürümekten asla vazgeçmemenizi ve inançlı,sebatkar olmanızı istiyorum.
Hepinizi öpüyorum,kızkardeşlerim.:KK68::KK24::KK52::-):anneadayı::KK46::nazar::KK200:
Canim benim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bebeklerini sag salim kucagina alacaksin sen kocaman bir yurege sahipsin rabbim de bunun mukafatini sana verdi verdigin bilgiler icin cok tesekkurler darisi da bizim basimiza insallah dualarim seninle sen de bizim icin dua et rabbim yatdimcin olsun:nazar::KK200::KK36::KK16:

arkadaşlar merhaba bugün rahim kalınlığı nı ölçtürmeye gittim sabah, öğle,akşam 1 er estrefom içtim salı başlamıştım bu gün 4.gün 5 mm olmuş Firdevs hanım 3 ten 4 e çıkardı ilacı. yorumlarınızı bekliyorum az mı normalmi

Arkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğumdan sonra çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.

Kanbar ALLAH yardımcın olsun bebeklerini sağlıkla kucağına al hepimizin kalbi ve duası seninle güzel haberini bekliyoruz darısı bize doğumuma az kaldı demeye. AMİN.

Herkese mrb . Hamileliginin sonlarinda olan arkadaslara bi sorum olacak. Firdevs hanim bana clexani 12. Haftaya kadar kullan demisti. Ama buradaki doktor sasirdi clexan baslayinca sanirim hamileligin sonuna kadar devam ediyormus. Ama birakadabilirsin dedi. Kafam karisti. Siz naptiniz clexani devam ettirdiniz mi yoksa 12. Haftada biraktiniz mi? Clexanin baslandikdan sonra birakilmasi tehlikeli mi? Bilginiz var mi? Tesekkurler...

Kanbarcim allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarinla musssss mutlu bir hayatın olsun inşallah bizleri de burada unutma ama ikiz bakımı nasıl olacak bize tuyolarini ver

Herkese mrb . Hamileliginin sonlarinda olan arkadaslara bi sorum olacak. Firdevs hanim bana clexani 12. Haftaya kadar kullan demisti. Ama buradaki doktor sasirdi clexan baslayinca sanirim hamileligin sonuna kadar devam ediyormus. Ama birakadabilirsin dedi. Kafam karisti. Siz naptiniz clexani devam ettirdiniz mi yoksa 12. Haftada biraktiniz mi? Clexanin baslandikdan sonra birakilmasi tehlikeli mi? Bilginiz var mi? Tesekkurler...
ben clexsan 4000 kullanıodum korapirinle koraspirini hergün içiyordum clexsanı bir gün durup bir gün vuruluyordum dogum doktorum 32.haftada coraspirini kestirdi clexsanıda dogumuma 4 gün kala bıraktım birde benim pıhtılaşmam yoktu 5. bebek diye birde çok itenen bir bebekti tedbir aldı doktorum kullandım

Kanbar, sağlıkla bebeklerine kavuşmanı dilerim arkadaşım. Gitmeden uğurlu ellerinle uğurlu listeye beni de eklersen sevinirim.

Fulyadora, yaş:45, Antalya, yakında Firdevs Hanım'da yeniden deneyeceğim ve bu kez başaracağım ;)

arkadaşlar rahim kalınlığım 4. gün 5 mm demiştim yorum gelmedi yarın tekrar ölçtüreceğim bu aralar kıbrısa giden yok mu en yakın ben miyim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum

Clexane maalesef tüm hamilelikte kullanılıyor genel olarak. Ben de 12. haftada bitecek diye gün sayarken, doktorum doğuma kadar devam edeceğimi söylediğinde şok olmuştum açıkcası. Ama kıymetli bebeklerimiz için herşeye değer diyip, acıyı hissetmeden iğnemi yapmaya çalışıyorum hergün :)

Back
X