Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olmuşlar,hamileler,sonuç bekleyenler,tedavi olanlar ve yeni başlayacak olan arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarımızı bize bağışlasın,Amin.
Yani anladığım kadarıyla herkese 4 embiriyo transfer ediliyor..bugün doktora dedimki ne annelik duygusu varmış 4 üde tutmuş.maşşallah...oda güldü..hakkımızda hayirlisi bazen çok üzülüyor insan genede arkadaşlar..hepinize dua ediyorum tüm anne olmak isteyenlere.güzel günler başlasın herkes için..
Olmadi[QUOTE="Umutyolcusu2016, post: 47583844, member: 7691gi]Temmuzcum sein
sizin yazılarınız yüreklendirdi beni .. sonsuz teşekkürlerAnne olmuşlar,hamileler,sonuç bekleyenler,tedavi olanlar ve yeni başlayacak olan arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarımızı bize bağışlasın,Amin.
3 gebelik mi ne güzel tebrik ederim. Hayırlısı Allahtan hakkımızda beraber hcg değerinin yüksek olmasından belli maşallah. Başka çocuk varmiydi. Aynı gün olabilir bilemedim şimdi zaten bizim o gün sorunlu başladı dahaBu arada sezecik seninle transfer günümüz aynı.aynı gun ordaydim die düşünüyorum..inşallah bebeğinin kalbi atacak üzülme içimiz kararmaz dertleşelim..
Amin Allah razı olsun inan kendimden çok eşim için üzülürüm çok istiyor çabalarını bi görseniz ama tabii herşey Allahın takdiri hayırlısı ise sağlık li ise yiyecek lokması varsa olur diye düşünüyorumKizlar bugün müthis duygusalim.. Sezeecik canim güzel kalbini ferrah tut.. Allahin izniyle, olur hersey.. Girer yoluna.. Sen yeterki Allaha sigin.. Güzel Allahim ne eylerse güzel eyler..
3 transfer edildi 2 tanesi tuttu çok sukur şuan 29 haftaligiz biri kız diğeri erkekSlm arkadaşlar..size birşey soracağım.kaç embiriyo transfer edildi size ve kaçı tutundu..