Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ayyyy inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize. Olanları da anne babalarına bağışlasın :KK200:

Slm arkadaşlar..size birşey soracağım.kaç embiriyo transfer edildi size ve kaçı tutundu..

Selam jjjeve.. Hosgeldin aramiza.. Benim transferim eylül de.. Istersen forumu bastan bir oku.. Sorunun cevabi orada kesin vardir canim.. Bizler ya transferi beklemedeyiz yada o kadar yeni gebeyizki.. Önümüzdeki haftalarin neler getirecegini bilemiyoruz..

4 embriyo transfer edildi ama yasal 3 tane imiş. Biri tuttu ama gelişimi önemli tabii. Benim bebegimin kalp atişi yok ama bekliyoruz gelişme var diye. Ben içinizi karartım galiba benim için kaygılanan herkese minnettarım. Ama umutsuzluk yok Herşey Allahtan

Hosbulduk arkadaşlar.benimde firdevs hanım doktorumdu.4 transfer edildi.beta hgc 1222 çıkmıştı.4 kese gördük.biri boş çıktı.şimdi 3 tanesi nin kalbi atıyor.şükür tabi..fakat arkadaşlar çoğul gebelik erken doğum riski e tabi maddi şartlar var.9. Haftaya kadar bekliycez.. 4 embiriyo transfer şansımız artsın die biliyorum ama şimdi baya tedirginim..

Bu arada sezecik seninle transfer günümüz aynı.aynı gun ordaydim die düşünüyorum..inşallah bebeğinin kalbi atacak üzülme içimiz kararmaz dertleşelim..

Yani anladığım kadarıyla herkese 4 embiriyo transfer ediliyor..bugün doktora dedimki ne annelik duygusu varmış 4 üde tutmuş.maşşallah...oda güldü..hakkımızda hayirlisi bazen çok üzülüyor insan genede arkadaşlar..hepinize dua ediyorum tüm anne olmak isteyenlere.güzel günler başlasın herkes için..

Anne olmuşlar,hamileler,sonuç bekleyenler,tedavi olanlar ve yeni başlayacak olan arkadaşlar Rabbim hepimizin evlatlarımızı bize bağışlasın,Amin.

[QUOTE="Umutyolcusu2016, post: 47583844, member: 7691gi]Temmuzcum sein[/QUOTE]
Olmadi o_Oyazamadimm ...

Bidaha deniim.. Temmuzcum sen nasilsin canim..? Insallah hersey yolundadir:nazar:.. Tadini cikartiyorsundur..
:KK200:

Yani anladığım kadarıyla herkese 4 embiriyo transfer ediliyor..bugün doktora dedimki ne annelik duygusu varmış 4 üde tutmuş.maşşallah...oda güldü..hakkımızda hayirlisi bazen çok üzülüyor insan genede arkadaşlar..hepinize dua ediyorum tüm anne olmak isteyenlere.güzel günler başlasın herkes için..
:nazar: Masallah..
Benim arkadasimin ücüzleri var.. Dünya tatlilari.. Bu ay yasina gircekler.. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.. Isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin.. Amin

Kizlar bugün müthis duygusalim :110:.. Sezeecik canim güzel kalbini ferrah tut.. Allahin izniyle, olur hersey.. Girer yoluna.. Sen yeterki Allaha sigin.. Güzel Allahim ne eylerse güzel eyler..

[QUOTE="Umutyolcusu2016, post: 47583844, member: 7691gi]Temmuzcum sein
Olmadi o_Oyazamadimm ...

Bidaha deniim.. Temmuzcum sen nasilsin canim..? Insallah hersey yolundadir:nazar:.. Tadini cikartiyorsundur..
:KK200:[/QUOTE]
Canim selam.şu an hastanedeyim.dün gece aşırı bir kanamam olmuş. Olmus diyorum çünkü hiç hissetmedim.sabah 6 da uyanınca heryer kan icindeydi.lavoba ya gittim 2-3 parça hipti düştü. Parça gibiydi.bu arada dün akşam ustude hafif kanamam vardı ama kırmızı olduğu için hemen prulotan depot 500 yapmıştım. Neyle sabaha karşı hemen acile geldik.yatirdilar.tekrar ultrason yapıldı depot tekrarlandı ve serum takıldı. Şimdi ultrason dan geldim şükür hala benimleler:)ama çok korktum öyle böyle değil. Ağlamaktan gözlerim açılmaz hale geldi.şimdi hala kanamam var ama kahverengi.henuz dr lâ görüşemedim. Bekliyorum.dualarimdasiniz arkadaşlar ..benide dualarınıza ekleyin lütfen :)

Ufffff... Büyük gecmis olsun canim.. Ama üzülme sakin, bak yavrularin seninle.. Sana en güzel sekilde tutunuyorlar.. Ve tutunmaya devam edecekler Allahin izniyle.. Sen yeterki Allaha güven.. yavrularini önce Allaha sonra da kendine emanet et.. Olacak insallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada sezecik seninle transfer günümüz aynı.aynı gun ordaydim die düşünüyorum..inşallah bebeğinin kalbi atacak üzülme içimiz kararmaz dertleşelim..
3 gebelik mi ne güzel tebrik ederim. Hayırlısı Allahtan hakkımızda beraber hcg değerinin yüksek olmasından belli maşallah. Başka çocuk varmiydi. Aynı gün olabilir bilemedim şimdi zaten bizim o gün sorunlu başladı daha

Kizlar bugün müthis duygusalim :110:.. Sezeecik canim güzel kalbini ferrah tut.. Allahin izniyle, olur hersey.. Girer yoluna.. Sen yeterki Allaha sigin.. Güzel Allahim ne eylerse güzel eyler..
Amin Allah razı olsun inan kendimden çok eşim için üzülürüm çok istiyor çabalarını bi görseniz ama tabii herşey Allahın takdiri hayırlısı ise sağlık li ise yiyecek lokması varsa olur diye düşünüyorum

Back
X