- 17 Nisan 2011
- 230
- 241
- 103
Amin inşallah tek isteğimiz bebek sahibi olmakRica ederim burası birbirimize yardımcı olalım diye var inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah tek isteğimiz bebek sahibi olmakRica ederim burası birbirimize yardımcı olalım diye var inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.
İnşallah Can'ım , onlar herşeyimiz...çok geçmiş olsun .. bişey olmaz onlara Allah cc korur hepimizden güçlü çocuklar ..
Hayırlı olsun ne güzel sonuç ve ne güzel ki bulantilarini hissetmek bizlerde yardımcı olurmusunuz nasıl ilerliyor güvenmekte zorlanıyorum hastane nasıl ilgileri güven veriyorlarmı yardımlarınızı bekliyorum yumurta donasyonu olan arkadaslardanIyiaksamlar arkadaslar, herkes iyimi hersey yolundami? Artık kimseden ses seda çıkmıyor. Ben 7 haftalık oldum artık. :) midemde yanma ve hafif bulanti var.ama genel olarak iyi sayılırım. İsede başladım. Sizler ne durumdasiniz?
Ben hastaneden de dr dan da irem hanim danda çok memnun kaldım. Allah razı olsun onlardan, hayallerimizi gerçekleştirdiler. Anladığım kadarıyla sizde düşünüyorsunuz. Bence daha geç kalmadan görüşün. Biz keşke daha önce bunu yapsaymisiz diyw düşünüyoruz. Bari sizde geç kalmayın. Hastane ufak bir hastane.ama zaten bir katı dr firdevs hanima ait.ekip iyi.irem hanım ilgili gerçekten. Ben bqzen suyunu çıkartıp herşeyi sorsam da yinede ilgili.işlemlerde ilk görüşmeden sonra şu gibi akıp yolunu buluyor. Gözünüz korkmasın. Herşey çok kolay ilerliyor. Allah isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah. Sağlıklı çocuklarımızı almayı nasip etsin..Hayırlı olsun ne güzel sonuç ve ne güzel ki bulantilarini hissetmek bizlerde yardımcı olurmusunuz nasıl ilerliyor güvenmekte zorlanıyorum hastane nasıl ilgileri güven veriyorlarmı yardımlarınızı bekliyorum yumurta donasyonu olan arkadaslardan
Canim iyi habetlerini duayla bekliyorum.Allah yar ve yardımcın olsunİyi geceler yada hayırlı sabahlar uykusuz geceler çoktan başladı bile :0) aşırı şişlik var karnımda nefes alamıyorum sertleşmeye başladı bile bel ağrısı oluyor bulantilarim devam onun dışında malum durumu henüz öğrenmedik ama bu belirtiler beni sevindiriyor bekliyorum çünkü olumsuz cevap almaktan korkuyorum eşim her fırsatta beni hastaneye götürmek istiyor bende korkudan gitmek istemiyorum günümü bekliyorum
Senden haber bekliyorum..Cümlemizin inşallah amin
Selam canim hosgeldin.. Yeniler maalesef, konu sahibi gibi bir arada tutamadik burayi.. Eger bir sorun olursa, cekinme sor.. Arada bir göz atiyorum..merhaba
Canim senin ikizmi?Merhaba arkadaşlar bizimde 10 haftamız oldu.şükür üçümüz de iyiyiz.hersey yolunda gidiyor şimdilik. Zaman ne gösterir tabi bilinmez.Allah a sığınıp beklicez. Yeni başlayanlara allah yar ve yardımcısı olsun.ama endişe ne kadar az olursa tutma şansı o kadar fazla oluyor.sakın olun ve isteyin , olucagina inanın. Herkese sevgiler..
hoşgeldiniz merhaba :)merhaba
Evet canim ikiz...allah in izniyle bir terslik olmazsa ikizlerim iz olucak :)Canim senin ikizmi?