Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

merhaba hanımlar bende kıbrısa gidiyorum 13 gün falan var aranızda dr. şevket alptürk doğuş tüp bebek merkezine gidip memnun olmayan varsa ne olur bana yazın yanılmak istemiyorum kader arkadaşıyız beni anlarsınız

Hayırlısı olsun pozitif le sonuçlanır inşallah. Google yaz istersen orda gerçekleri görürsün bence hakkında olumsuz bir haber var .

yazdım kendilerine de sordum o hanım 48 yaşındaydı tüp bebek için geldi tutmadı 2. tüp bebeği ücretsiz istedi yapılmayınca bu haberleri ortaya attı dediler

Iyiaksamlar arkadaslar, herkes iyimi hersey yolundami? Artık kimseden ses seda çıkmıyor. Ben 7 haftalık oldum artık. :) midemde yanma ve hafif bulanti var.ama genel olarak iyi sayılırım. İsede başladım. Sizler ne durumdasiniz?

Iyiaksamlar arkadaslar, herkes iyimi hersey yolundami? Artık kimseden ses seda çıkmıyor. Ben 7 haftalık oldum artık. :) midemde yanma ve hafif bulanti var.ama genel olarak iyi sayılırım. İsede başladım. Sizler ne durumdasiniz?
Hayırlı olsun ne güzel sonuç ve ne güzel ki bulantilarini hissetmek bizlerde yardımcı olurmusunuz nasıl ilerliyor güvenmekte zorlanıyorum hastane nasıl ilgileri güven veriyorlarmı yardımlarınızı bekliyorum yumurta donasyonu olan arkadaslardan

İyi geceler yada hayırlı sabahlar uykusuz geceler çoktan başladı bile :0) aşırı şişlik var karnımda nefes alamıyorum sertleşmeye başladı bile bel ağrısı oluyor bulantilarim devam onun dışında malum durumu henüz öğrenmedik ama bu belirtiler beni sevindiriyor bekliyorum çünkü olumsuz cevap almaktan korkuyorum eşim her fırsatta beni hastaneye götürmek istiyor bende korkudan gitmek istemiyorum günümü bekliyorum

Hayırlı olsun ne güzel sonuç ve ne güzel ki bulantilarini hissetmek bizlerde yardımcı olurmusunuz nasıl ilerliyor güvenmekte zorlanıyorum hastane nasıl ilgileri güven veriyorlarmı yardımlarınızı bekliyorum yumurta donasyonu olan arkadaslardan
Ben hastaneden de dr dan da irem hanim danda çok memnun kaldım. Allah razı olsun onlardan, hayallerimizi gerçekleştirdiler. Anladığım kadarıyla sizde düşünüyorsunuz. Bence daha geç kalmadan görüşün. Biz keşke daha önce bunu yapsaymisiz diyw düşünüyoruz. Bari sizde geç kalmayın. Hastane ufak bir hastane.ama zaten bir katı dr firdevs hanima ait.ekip iyi.irem hanım ilgili gerçekten. Ben bqzen suyunu çıkartıp herşeyi sorsam da yinede ilgili.işlemlerde ilk görüşmeden sonra şu gibi akıp yolunu buluyor. Gözünüz korkmasın. Herşey çok kolay ilerliyor. Allah isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah. Sağlıklı çocuklarımızı almayı nasip etsin..

İyi geceler yada hayırlı sabahlar uykusuz geceler çoktan başladı bile :0) aşırı şişlik var karnımda nefes alamıyorum sertleşmeye başladı bile bel ağrısı oluyor bulantilarim devam onun dışında malum durumu henüz öğrenmedik ama bu belirtiler beni sevindiriyor bekliyorum çünkü olumsuz cevap almaktan korkuyorum eşim her fırsatta beni hastaneye götürmek istiyor bende korkudan gitmek istemiyorum günümü bekliyorum
Canim iyi habetlerini duayla bekliyorum.Allah yar ve yardımcın olsun

Olumsuz olmasına çok üzüldüm ama Rabbim neylerse güzel eyler çok ta hamile hastalar var. İnsan olmayınca yıkılıyor ve sebeplerini araştırıyor tabiiki. 18 yumurtadan 3 tane kalması tuhaf haklısın. Benimde sayı belirttiğim ama ona benzer bi durum oldu. Yanii son ana kadar yumurtalar iyidi sonra birden bire püfff uçup gittiler. Buna rağmen hamileyim neysek ama şu var riskli dönemdeyim henüz sevinmek için erken. Tabiiki de yumurta veya eşinizin sperlarıni başka hastalara satıyorlarsa eğer hakkımızı helal etmicez ne bu dünyada nede ahiret te ama Allah korkusu varsa insanların bunu yapmazlar diye de düşünüyorum.kesin gözüyle bakabilmek için çok sağlam bir delil lazım. şüpheler içimizde ancak bizi kemiriyor bunun vebali bile onları rahat bırakmaz. O bahsettiğin testleri şimdi nasıl yaptır çaksın ki merak ettim yani yumurtalar bizden alındıktan sonra bizim kontrolumuzden çıkıyor.

Burada ben ve benim gibi oldukça çok sayıda Firdevs Hanım vesilesiyle ve tabii ki önce Rabbimin ol demesiyle anne olanlar var.Ben bu topiği açarken bu yola girmiş olan anne adaylarının birbirlerine destek olması,moral vermesi amacını taşıyordum.İlk önce inanmak ve güvenmek lazım.
Benim ikizlerim Eylülde 1 yaşlarına basacakkar.Allah dileyen her kadına tattırsın bu mutluluğu...
Bu şekilde ağır ithamlarda bulunmayı doğru bulmuyorum.Herkesin bir zamanı vardır onu ancak Allah bilir ,biz de 12 sene bekledik.Hamdolsun Rabbim sonunda nasip etti.
Hepinize anne olma yolunda önce inanmanızı,sabretmenizi ve sebat etmenizi diliyorum.Benim açtığım topiğimdeki arkadaşlarımın hepsi ya anne şu an, ya da hamileler...Sevgi'yle kalın.

Merhaba arkadaşlar bizimde 10 haftamız oldu.şükür üçümüz de iyiyiz.hersey yolunda gidiyor şimdilik. Zaman ne gösterir tabi bilinmez.Allah a sığınıp beklicez. Yeni başlayanlara allah yar ve yardımcısı olsun.ama endişe ne kadar az olursa tutma şansı o kadar fazla oluyor.sakın olun ve isteyin , olucagina inanın. Herkese sevgiler..

Merhaba arkadaşlar bizimde 10 haftamız oldu.şükür üçümüz de iyiyiz.hersey yolunda gidiyor şimdilik. Zaman ne gösterir tabi bilinmez.Allah a sığınıp beklicez. Yeni başlayanlara allah yar ve yardımcısı olsun.ama endişe ne kadar az olursa tutma şansı o kadar fazla oluyor.sakın olun ve isteyin , olucagina inanın. Herkese sevgiler..
Canim senin ikizmi?

Back
X