Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amin inşallah, dondurulacak kalitede kalan olmadı malesef..
Of kalmaması kötü gayet iyi yumurta toplanmıştı nasıl 3 tane kalıyor hala anlayamıyorum hakkınızda hayırlısı olsun jnsanlarin tutulurlar umutlar.

Of kalmaması kötü gayet iyi yumurta toplanmıştı nasıl 3 tane kalıyor hala anlayamıyorum hakkınızda hayırlısı olsun jnsanlarin tutulurlar umutlar.

Sperm kalitesine baglandı. Fotograflarini da gördük, inanmaktan baska yapacak birşey yok. Transfer edilenler yüksek kaliteydi, ben 2 tane transfer edilsin istedim ama 3 tane transfer edilmesinin uygun olduğuna karar verildi.. ins tutunurlar, Rabbim büyük.

Kızlar embriyo garantisi isteyin eğer dondurulmuş embriyo kalmazsa indirim isteyin gerekirse iki kere sperm alsınlar net konuşun giden arkadaşlar iyi bir ekip çok memnunum şu an hamileyim ama dondurulmuş yok kendiniZi garantiye alım bence

Fiyat burdan verebiliyor muyuz bilmiyorum.. Ilgi alaka güzeldi. Firdevs hanımı sadece transfer sırasında görebildim o gün çok yoğundu ama irem hanımla bol bol sohbet etme imkanımız oldu, kafamdaki tüm soru isaretlerine yardımcı oldu.
Fiyat veriliyor diye biliyorum fiyat verirseniz bizler icin iyi olck

Kızlar merhaba, eşim pazartesi günü gidiyor, ben de haftaya gideceğim inşallah transfere, pgt testini soracağım sizler yaptırdınız mı?

Tavsiye eder misiniz testi? Biraz okudum emin olamadım, pgt sonrası embriyolarda değişim olabileceği yazıyor. Hayırlı olsun transferiniz bu arada çok heyecanlısınızdır değil mi
Çok heyecanliyim evet inşallah bu sefer nasip olur Vallahi embriyo kaliteliyse hiç bişey olmaz bence herşey kısmet

Arkadaşlar camilla sonucun belli oldumu umarım güzel sonucudur biride haberdar edermisin

Back
X