Smile Life hoş geldin aramıza.Senin satırlarını okurken şöyle bir geçmişe gittim ve sende kendimi gördüm.
Aynı senin gibi bu konuyla ilgili topikleri sessiz ve uzun zaman incelemiş,kesin kararımı verince,paylaşmıştım topikte.Sonra Firdevs Hanımda karar kılınca kendi topiğimizi açmış,bize ve bizden sonra gelenlere faydalı olması için paylaşımda bulunmaya başlamıştım.
Ayrıca bu topiğin senin için faydalı olması beni çok mutlu etti.Ben de bu topikler sayesinde karar vermiştim bu yola girmeye eşimle ve şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 4 aylık ikizlerime hamileyim.Bu yüzden topiğimi hamile olmama rağmen bırakmıyorum,yazmaya devam ediyorum ki,anne olmak isteyenlere faydalı olayım paylaşımlarımla ve topikteki tüm arkadaşlarım da aynı şekilde.
İNŞALLAH duama seni de kattım,sen de ilk denemende hamile kalır,annelik duygusunu tadarsın,bunu tüm kalbimle diliyorum.Seni en iyi ben anlarım,ve benim gibi şu an hamile anne adayları anlar,neler yaşadığını,neler hissettiğini,içinde kopan fırtınaları,anne olma özlemini...Sadece inan ve dua et,tedavinin takipçisi ol,gerisini RABBİMİZE bırak,o sesimizi mutlaka duyuyor.
Seni ve güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım,hertürlü soruyu buradan da özelden de sorabilirsin bana,seve seve cevaplarım.