- 17 Mayıs 2016
- 332
- 275
- 53
- 48
Sizin test sonucunuz nezamn sizden bari iyi haber duyalım inşEvet ekip olarak ilgililer gercekten bana göre herkesin fikri ayri tabi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin test sonucunuz nezamn sizden bari iyi haber duyalım inşEvet ekip olarak ilgililer gercekten bana göre herkesin fikri ayri tabi ama
Yok canim sperm donasyonu
Ben göremedim o mucizeyi inş siz görürsünüzYok canim sperm donasyonu
Merhaba bende firdev hanımda tedavi oldum bugün 9. Günüm ve kantesti yaptırdım sonuç 373 pozitif çıktı.Başta irem hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim.İnşallah sagsalim kucagıma alırımİnşallah canim hepimiz yaşarız insallah
Degerin cok iyi canim darisi basimiza artikMerhaba bende firdev hanımda tedavi oldum bugün 9. Günüm ve kantesti yaptırdım sonuç 373 pozitif çıktı.Başta irem hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim.İnşallah sagsalim kucagıma alırım
Benim negatif oldu donörü biz değil ınlar seçiyo senin kan gurubun göz saç rengine ten rengine göre benim donörr 22 yaşındaymış ama tutmadıDonorunuzu nasıl sectiniz? Neye gore belirlendi? Kafam allak bullak oldu.esimle tartismaya basladik hatta.deneyimlerinizi merak ediyorum
Amin canım inş seninde kan değerin güzel çıkar,idrar testi yaptın mıDegerin cok iyi canim darisi basimiza artik![]()
Yok canim yapmadim bugün 8. Günüm benimdeAmin canım inş seninde kan değerin güzel çıkar,idrar testi yaptın mı
CANIM KAN TESTİNİ YAPTIRDINMI ACABA ? Yaptırımca bizede baber verYok canim yapmadim bugün 8. Günüm benimde
Test yaptırdınızmı acaba? Sonucunuz nasıl inşallah çok çok iyidirMucize ekip parayı alana kadar çok iyi sonra hersey değişiyor. Profesyonel görünmeye çalışan ekip ama değil.
5 gün var tahlil yapmama sonrasında daha ayrıntılı yazacağım.
Üzüldüm canım sen ilaçlarını kullan yinede ilk denemenmi bu senin ? Benimde gitmeme az kaldı ama umutsuzluğa düşüyorum böyle oluncaBenim 0.1 yani olumsuz 9. Gun irem 12. Gune kadar devam et ilaclarina dedi ama yukselmez tabiki
Dondurulmuşun varmı ? Transferden önce hiç kan testi yaptılarmı veya sonrasında e2 falan bakıldımı birde bağışıklık artırıcı serum var orda ondan yaptırdınmı ben yaptırıcam nasip olursa ah umutlar ahBenim ilk denememdi
Bakildi hepsine benimde normal hersey yolunda dendi rahim iyi 2 embryo 5. Gun ama olmadi kismet yani 3 tane dondurulmusum varDondurulmuşun varmı ? Transferden önce hiç kan testi yaptılarmı veya sonrasında e2 falan bakıldımı birde bağışıklık artırıcı serum var orda ondan yaptırdınmı ben yaptırıcam nasip olursa ah umutlar ah