• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

29 unda kan testi yapicam insallah canim bende bugün 5. Günüm benim

Donorunuzu nasıl sectiniz? Neye gore belirlendi? Kafam allak bullak oldu.esimle tartismaya basladik hatta.deneyimlerinizi merak ediyorum

Merhaba bende firdev hanımda tedavi oldum bugün 9. Günüm ve kantesti yaptırdım sonuç 373 pozitif çıktı.Başta irem hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim.İnşallah sagsalim kucagıma alırım
Degerin cok iyi canim darisi basimiza artik :anneadayı::anne::nazar::nazar:

Donorunuzu nasıl sectiniz? Neye gore belirlendi? Kafam allak bullak oldu.esimle tartismaya basladik hatta.deneyimlerinizi merak ediyorum
Benim negatif oldu donörü biz değil ınlar seçiyo senin kan gurubun göz saç rengine ten rengine göre benim donörr 22 yaşındaymış ama tutmadı

Mucize ekip parayı alana kadar çok iyi sonra hersey değişiyor. Profesyonel görünmeye çalışan ekip ama değil.
5 gün var tahlil yapmama sonrasında daha ayrıntılı yazacağım.
Test yaptırdınızmı acaba? Sonucunuz nasıl inşallah çok çok iyidir

Benim 0.1 yani olumsuz 9. Gun irem 12. Gune kadar devam et ilaclarina dedi ama yukselmez tabiki

Hayır yarın test günüm İnşallah ıyı olur sonuç...

Dondurulmuşun varmı ? Transferden önce hiç kan testi yaptılarmı veya sonrasında e2 falan bakıldımı birde bağışıklık artırıcı serum var orda ondan yaptırdınmı ben yaptırıcam nasip olursa ah umutlar ah
Bakildi hepsine benimde normal hersey yolunda dendi rahim iyi 2 embryo 5. Gun ama olmadi kismet yani 3 tane dondurulmusum var

Back
X