Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Benim tarihim kasım 20-21-22-23 ten biri olacak hastalanacağım tarihe göre, o aralarda orada olacak kimse var mı acaba kızlarrr

Herkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğiz :emir_bebek: geeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için :KK49: ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara :anneadayı: şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah :KK200: rabbim hepimize muradımızı versin
Merhaba firdevs hanım histreskıbiyi nekadara yapıyor

Kızlar bu kullandığımız ilaçlar beni mahvediyor, zaten kilo vardı şiştikçe şişiyorum
Çok üzülüyorum :63:

bana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım

Merhaba kızlar bugün kıbrıstayım çok şükür hastaneye yerleştik önce sonra gezmeye çıktık herkes çok ilgili heyecanım bir nebze de olsa yatıştı yaş41 bugün 4. Gün yarın sabah transferim var canım dualarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar bugün kıbrıstayım çok şükür hastaneye yerleştik önce sonra gezmeye çıktık herkes çok ilgili heyecanım bir nebze de olsa yatıştı yaş41 bugün 4. Gün yarın sabah transferim var canım dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlısıyla al gel bebişlerini, kalbimiz ve dualarımız seninle :emir_bebek:

Herkese iyi akşamlar dilerim herkesin dileği evlatlarına kavuşmak nasip olsun bende halil ibrahim tekine gittim doktor iyi fakat takip yok yeni klinik araştırırken bi arkadaşım dr firdevs hanımı söyledi çokta güzel bir örneği var bende kararımı firdevs hanımdan yana kullanma karsrı aldım benim için dua edin size bildiricem herşeyi

Herkese iyi akşamlar dilerim herkesin dileği evlatlarına kavuşmak nasip olsun bende halil ibrahim tekine gittim doktor iyi fakat takip yok yeni klinik araştırırken bi arkadaşım dr firdevs hanımı söyledi çokta güzel bir örneği var bende kararımı firdevs hanımdan yana kullanma karsrı aldım benim için dua edin size bildiricem herşeyi
Yumurta donasyonu mu ?

Back
X