• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar eşimle beraber kıbrısa geldik evolve oteldeyiz
Yarın eşim sperm vericek
İnşAllah iyi sonuçlarla döneriz
Allah hepimize annelik duygusunu tatırsın
Hayırlı evlat sahipleri etsin

Yıllardır deniyorum herşey okadar anlaşılmaz ki işin içinden cikamazsin taktir allahındır inşallah sizde annelik duygusunu Tatar burda hamilelik haberiniz günbegün paylaşırsanız
Umarim olur Hayal ve olursa elbette paylasirim.Ama dedigin gibi bunun basarili olmasi icin ve sonuçta saglikli bir cocugun dunyaya gelmesi icin o kadar cok parametrenin dogru olmasi gerekiyorki.
Doğum en dogal ve en başarılı proseslerden birisi doğadaki. Bizim yapmaya çalıştığımız doğal olmadigi icin sıkıntı..dogali taklit etmeye calisiyoruz.
Bir de siz Türkiye'de sanslisiniz her gun ultrason da olursunuz kan testi de yaptirirsiniz, büyük kulfet degil. Ama burada E2 kan testi 400 TL, bir ultrason rahim kalinligi icin 780 TL. Yani burada elimiz kolumuz biraz daha bagli.
Sevgiler

Kızlar eşimle beraber kıbrısa geldik evolve oteldeyiz
Yarın eşim sperm vericek
İnşAllah iyi sonuçlarla döneriz
Allah hepimize annelik duygusunu tatırsın
Hayırlı evlat sahipleri etsin
Allah ol desin olsun canım hayırlı tedaviler bol şanslar dilerim herşey gönlünce olsun

Kızlar eşim halil bey ile görüştü. Kan degerim 93 e düşmüş. Halil bey kendi kendine düşecek o kurtaja gerek yok dedi.
Kendiliginden dusmesi cok daha iyi olacaktir kurtajin rahim zarini zedeledigi soyleniyor.kisa zamanda toparlanip tekrar denersin canim

Merhaba Umut Ben de yurtdisindan katılıyorum. Anladığım kadariyla sen de Turkiyede değilsin?
Sana ve Dufi ye gecmis olsun diyorum. Aslinda benim burada kisa bir uyeligim oldu ve pat diye kural dışı seyler yazmışım her ne ise bilmiyorum üyeliğimi askiya almışlardı. Ama bdnim sizi takip etmeme engel durum değildi.
Ben de Halil Beyin hastasıyım ama mesleğim geregi de herşeyi ayrıntısı ile sorguluyorum. Ilk denememi yakın zamanda yaptırdım ve tahmin ettigim gibi sonuç olumsuz oldu ve bunu da buradan sizlerle paylaştığım da negatif düşünüyorum diye bir arkadaş cok siddetli bir cevap yazmisti bana. Sonrasında gerci kendisi de maalesef ayni sıkıntıları yaşadı olumsuz sonuc aldiktan sonra.
Sen 6 denrme yapmışsın ben henuz bir deneme yaptim. Ama suna inandım ki bu sure icinde bu bir ya tutarsa olayi baska birsey degil.
Merhaba Bahar,ben yurtdisinda yasiyorum.bizlerin oldugumuz yerde tahlil ve kontrolleri yaptirmamiz hem zor hem kulfetli.hafta sonrarida hastanelerin kapali olmasi tahlilleri gecikmeli yaptirmamiz ayri bir sıkınti.ben 41 yasindayim ve 57 kiloyum 164 boyum.bu anlamda bir sıkıntım yok.tek sıkıntı rahimin yeterli kalinlasmamasi (deniyor).Ben kibrisin cok yuzeysel tedavi yaptigini isi sansa birakildigini dusunuyorum.alinan olumsuz sonuclardan son nedeni arastirilmadan ust uste denemeler ve hep ayni ilac protokolu yapiliyor.ayrica her kes olumlu yada olusuz yasadigi tecrubelerini hakaret icermeden paylasmasi gerektigini dusunuyorum

Bana da yardım ederisiniz süredir gizliden takip ediyorum şimdi çok çok kötü durumdayım napcan imi bilmez bi halde ordan oraya savruluyorum sanki herkes benden mutlu olmami beklerken içim aciyo ama kimse görmüyo neler yaşadığımı çikolata kistiyle başladı hersey ameliyat oldum o ameliyatta yumurtaliklarim zarar görmüş bi tanesi hiç calismiyo diğeri de sadece 1 kalitesiz embriyo oluyo içi kist dolu onunda 30 yaşındayım erken menepoz riskim çok yukşek fsh en son 22 lerde amh 0.29 du şimdi adetim olmuyo bu ay da aklım sanki yerinde değil cikcek mis gibi hissediyorum donasyonu düşünüyorum hiç zaman kaybetmeden denesem mi diye ama maddi boyutu çok yüksek onunda ama ben de anne olmak istiyorum
Haklısın maddi olarak oldukça fazla bir miktar ama Türkiye'den daha ucuza geliyor tabi. Bütün karar sizin..aslinda cok da yaşınız ileri degil dogal yollari tüketmek için,sevgiler

Merhaba Bahar,ben yurtdisinda yasiyorum.bizlerin oldugumuz yerde tahlil ve kontrolleri yaptirmamiz hem zor hem kulfetli.hafta sonrarida hastanelerin kapali olmasi tahlilleri gecikmeli yaptirmamiz ayri bir sıkınti.ben 41 yasindayim ve 57 kiloyum 164 boyum.bu anlamda bir sıkıntım yok.tek sıkıntı rahimin yeterli kalinlasmamasi (deniyor).Ben kibrisin cok yuzeysel tedavi yaptigini isi sansa birakildigini dusunuyorum.alinan olumsuz sonuclardan son nedeni arastirilmadan ust uste denemeler ve hep ayni ilac protokolu yapiliyor.ayrica her kes olumlu yada olusuz yasadigi tecrubelerini hakaret icermeden paylasmasi gerektigini dusunuyorum
Kesinlikle sana katiliyorum. Eger tedaviye iliskin detayları paylaşabilirsek daha yararli olur. Herkes cok destek olmaya çalışıyor ama belki biraz da temkinli yaklassak mi diyorum. Progesteron 11 cikiyor hemen atliyoruz annesin diye..
Halbuki biliyoruz o safhaya daha ne cok var..
sonuç olumsuz olunca da kendimizi cok fazla hazirladigimiz icin çöküşü de daha cok oluyor

En kaliteli 5AA 4AA sayılıyor 4AB 4bc 3AA 3AB 3BC orta iyi embriyo 2 ve 1 kötü kalite sayılıyor bunlar embriyo içerisinde hücre eşitliği ve fragmantasyonu (atık hücre )kitlesine göre değerlendirilir bildiğim 5AA eşit büyüklükte hücre sayısı ve hiç fragmantasyonu (kirli atık )olmayan en iyi embriyo demektir 4bb eşit olmayan hücreleri ve fragmantasyonu olan 2 kalitede embriyo demek 3bc ise eşit olmayan hücreler ve yarısı kadar kirli hucre sayısı olan kötünün iyisi kalitede embriyo demek benim transferim aynı 3bc kalite embriyo ile oldu ve hamileyim kalitesi ne olursa olsun yani aa ab bc olsa bile 5. Gün blastosiste kadar ilerleyen embriyo hamilelik şansını artırır bol şanslar
Tesekkurler Hayal internette bu aciklamayi bulamadim, iyi oldu saol canim.Benim ilk tup uygulamasinda tek yumurtam vardi pgs ti ama tutmadi.

Kızlar eşim örnek verdi halil beyde bana baktı ultrasonda rahim kötü 5.3 mm dedi fizik tedaviye yönlendirdi sinem hm bundanda kötü rahimlerden gebelik elde etik deneyin dedi
Ultrason fotorafını Ankarada beni tedavi eden hocaya gönderdim gayet iyi dedi
Bundanda kötü rahiminle hamilelik elde etik dedi
Ankarada çarşamba 8 mm dediker burda halil bey 5.3 mm dedi ben bu işten bir şey anlamadım
Yardım edin arkadaşlarım
İnce rahimle hamile kalan oldumu???

Kızlar eşim örnek verdi halil beyde bana baktı ultrasonda rahim kötü 5.3 mm dedi fizik tedaviye yönlendirdi sinem hm bundanda kötü rahimlerden gebelik elde etik deneyin dedi
Ankarada çarşamba 8 mm dediker burda halil bey 5.3 mm dedi ben bu işten bir şey anlamadım
Yardım edin arkadaşlarım

Yardım edin arkadaşlarım
Icin rahat olsun orda herzaman 8mm 5 mm olarak ölçülür :) Fizikte yap inşallah herşey gönlünce olur

Icin rahat olsun orda herzaman 8mm 5 mm olarak ölçülür :) Fizikte yap inşallah herşey gönlünce olur
Hayal canım hiç rahat deyilim okadar kadarca söylediki halil bey
Diyorum ankarada 8 mm diyorlar hani kötü 5 mm diyor fizik tedavisine yönlendirdi selda hm size anlatacak dedi
Eşimin yanında taşıyıcı anneden söz konu ediyor
Bende taşıyıcı anne istemem dedim
Napacağımı bilmiyorum
Hayal sen transfer öncesi halil beyden ne duydun?sanada rahimin ince dedimi?

Hayal canım hiç rahat deyilim okadar kadarca söylediki halil bey
Diyorum ankarada 8 mm diyorlar hani kötü 5 mm diyor fizik tedavisine yönlendirdi selda hm size anlatacak dedi
Eşimin yanında taşıyıcı anneden söz konu ediyor
Bende taşıyıcı anne istemem dedim
Napacağımı bilmiyorum
Hayal sen transfer öncesi halil beyden ne duydun?sanada rahimin ince dedimi?
Evet 10 mm rahme 7 dedi sonra fizik tedavi yaptırdı eski tedavimde ama arkadaş vardı 4mm dedi hamile kaldı o kadın

Çıktım fizik tedavisinde Meltem hm yaptı Halil beyin özbeöz kardeşi
Dedi 2 mm bile olan vardı rahim kalınlığı tedaviden sonra hamile oldu
Artık bilmiyorum ne düşünücem

Çıktım fizik tedavisinde Meltem hm yaptı Halil beyin özbeöz kardeşi
Dedi 2 mm bile olan vardı rahim kalınlığı tedaviden sonra hamile oldu
Artık bilmiyorum ne düşünücem
korkma orda hep aşağı ölçülüyor yada öyle söyleniliyor fizik tedavi al dediyse mutlaka Transferide yapacaktır ee özbeöz ablasıda para kazanmalı Çarsamba 8 mm se ağrı falan olmadıysa rahim incelmez biliyorsun iki tedavimde de aynı şeyi yaşadım ama bende dayanılmaz adet ağrıları olmuştu korkma dua et canım Rabbim yardımcın olsun

korkma orda hep aşağı ölçülüyor yada öyle söyleniliyor fizik tedavi al dediyse mutlaka Transferide yapacaktır ee özbeöz ablasıda para kazanmalı Çarsamba 8 mm se ağrı falan olmadıysa rahim incelmez biliyorsun iki tedavimde de aynı şeyi yaşadım ama bende dayanılmaz adet ağrıları olmuştu korkma dua et canım Rabbim yardımcın olsun
Beni ğzen şey halil beyin taşıyıcı anne teklif etmesi yani birokadarmı kötü rahim durumu?ozaman donasyonada almasın beni

Back
X