- 3 Kasım 2020
- 118
- 145
- 23
- 49
Öncelikle inşallah evladınızı kucağınıza almışsınızdır.
Bende 44 yaşındayım İstanbul’da en iyiler dedikleri tüm doktorlara gittik herşeyin çok iyi ama yaşından dolayı % 5 şans diyorlar. Bizde Halil beyi duyduk şimdi donerle anne olmak istiyorum. Sizden bilgi alabilirmiyim
Bende 44 yaşındayım İstanbul’da en iyiler dedikleri tüm doktorlara gittik herşeyin çok iyi ama yaşından dolayı % 5 şans diyorlar. Bizde Halil beyi duyduk şimdi donerle anne olmak istiyorum. Sizden bilgi alabilirmiyim
gitmeden önce cok araştırdım. hatta merkezlerle yuzyuze görüşmek için kıbrısa gittim orda verdim kararımı.çalıştığı ortam çok temiz, hemşireler çok çok ilgili. benim hemşirem gülşen hanımdı, saat kaç olursa olsun dönüş yapıyordu. ben tercih ederken dürüst davrandıkları için tercih ettim. fiyatları diğer merkezlerle aynı gibi görünsede toplamda diğer merkezlerden daha az ödüyorsun. çünkü hata kendilerinden kaynaklı ise sorumluluğunu alıyorlar ve fazlasıyla indirim yapıyorlar. ama diğer merkezler o garantiyi veremedi. bir kere tutmazsa sil baştan dediler. çevremde oraya giden yada orada tanışdığım arkadaşalarım var hepsi hamile.