- 24 Ağustos 2019
- 452
- 173
- 103
- 30
- Konu Sahibi My life my decision
-
Ben de araştırma içindeyim Halil İbrahim tekin dikkatimi çekti. Görüştünüz mü siz? konaklama paketleri ve ulaşım da vardı sanırım Doğuşta.Merhaba hanımlar. Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz Ekim ayında. Doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. Dr. Şevket alptürk. Giden oldu mu.? Bilgisi olan bana yazabilir mi?
Evet. Tedavi ücreti yıllardır aynı. 4500 euro. Otelde 1 hafta kalma 750 euro. İlaç kullanımıyla, transfer öncesi toplam 17 günlük tedaviBen de araştırma içindeyim Halil İbrahim tekin dikkatimi çekti. Görüştünüz mü siz? konaklama paketleri ve ulaşım da vardı sanırım Doğuşta.
Merhaba tedavi yaptırıp sonuç aldınız mı acabaEvet. Tedavi ücreti yıllardır aynı. 4500 euro. Otelde 1 hafta kalma 750 euro. İlaç kullanımıyla, transfer öncesi toplam 17 günlük tedavi
Hayır. Ekim ayında düşünüyoruzMerhaba tedavi yaptırıp sonuç aldınız mı acaba
Merhaba bendeMerhaba hanımlar. Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz Ekim ayında. Doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. Dr. Şevket alptürk. Giden oldu mu.? Bilgisi olan bana yazabilir mi?
evet bizde haftaya gidiyoruz transfer için ve aklımızda deli sorular varMerhaba hanımlar. Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz Ekim ayında. Doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. Dr. Şevket alptürk. Giden oldu mu.? Bilgisi olan bana yazabilir mi?
Sonrasında dönüş yapar mısınızMerhaba bende
evet bizde haftaya gidiyoruz transfer için ve aklımızda deli sorular var
Tabi kiSonrasında dönüş yapar mısınız
geldim neoldu kızvuslatizmir var en son kibristaydi transferi olacakti gecen hafta. Gelirse yazabilir.
ben tedavi görüyorum kıbrıstaHayır. Ekim ayında düşünüyoruz
ben tedavi görüyorum kıbrısta
Hangi hastane hangi doktor peki
Transfer ne zaman pekihalil ibrahim tekin hid
Merhaba bende kıbrısta tüp bebek yapmayı düşünüyorum ordaki süreç nasıl işliyor konaklama transsfeer tahliller vs. Bukonu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirimEvet. Tedavi ücreti yıllardır aynı. 4500 euro. Otelde 1 hafta kalma 750 euro. İlaç kullanımıyla, transfer öncesi toplam 17 günlük tedavi
Merhaba. Biz Doğuş tüp bebek merkezinde tedavi gördük. Doktorlarımız çok iyiydi. 4500 euro tedavi ücreti, 700 küsür euro otelde 5 gün (kahvaltı akşam yemeği dahil) kalma ücreti. 1000 euro da embriyo dondurma işlem ücretiMerhaba bende kıbrısta tüp bebek yapmayı düşünüyorum ordaki süreç nasıl işliyor konaklama transsfeer tahliller vs. Bukonu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhabalar. Bizde gitmeyi düşünüyoruz bilgi verebilir misiniz acaba? İnternette çok fazla olumsuz yoruma denk geldim doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili. Sizin süreç nasıl ilerliyorMerhaba. Biz Doğuş tüp bebek merkezinde tedavi gördük. Doktorlarımız çok iyiydi. 4500 euro tedavi ücreti, 700 küsür euro otelde 5 gün (kahvaltı akşam yemeği dahil) kalma ücreti. 1000 euro da embriyo dondurma işlem ücreti
Bizim sürecimiz pozitif. Kızımız olacak inşallahMerhabalar. Bizde gitmeyi düşünüyoruz bilgi verebilir misiniz acaba? İnternette çok fazla olumsuz yoruma denk geldim doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili. Sizin süreç nasıl ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?