Tüp Bebek Merkezleri kibris Zehra onar sekerci hastalari var mi

biz daha önce bi defa tüp bebek denedik eşimden teseyle sperm topladılar ama negatif oldu. sonra bida tese oldu tüp bebek deneyecektik ama eşim azospermi olduğu için sperm toplanamadı. başka bi yere gittik orda da denediler ama doktor canlılık oranları çok kötü bu şekilde tedaviye devam edemeyiz siz donayonu bir düşünün dedi.

yumurta donasyonu. Allah emeklerimizin karsiligini insallah verir.

Dogru soylemisler. Zaman kaybetmemek lazim. Ben yumurta donasyonu yaptiriyorum. Ablam haricinde hickimseye soylemedim. Allah nasip ederde hamile kalirsam herkes benim cocugum oldugunu bilecek. Insanlar cok modern dusunemiyorlar. Evlatlik alinan cocuklari bile disliyorlar. O nedenle hickimseye soylemedim. Kibrisa gittigimi kimse bilmiyor. Baskasinin yumurtasiyla hamile kaldigimi bilmeyecekler. Esimin spermi ile dollendi yumurta ve ben onu 9 ay karnimda tasiyacagim ve doguracagim, emzirecegim. Tabi ki benim cocugum olacak.

Öyle düşünceleri aklından sil can donasyon yapmak o demek değil yumurta aldın başka kadının çocuğu olacak babanın spermi annenin yumurtası embriyonun 97% faizini teşkil eder 100 % olmasi için beslendiği kandan 3 faiz gen alır yanii bu bebekte senin 3 faiz genin olur annesi sensin can sen

Baküdeydim cok giremedim foruma canım sen bakma o insanlara onlar ne anlar bizim ne yasadıgımızı ceken bilir biz istemedik mi cocugumuz olsun cok uğraştık olmadı şimdi böyle bi şans varken elimizde niye degerlendirmeyelim

Bizde eşimle kimseye söylemedik kimse bilmek zorunda degil onu bn tasıyacagım karnımda bnm cocugum olacak kimse de yorum yapamaz bnce bu konuda allah kimseyi cocuksuz bırakmasın cok zor cünkü

Bizde eşimle kimseye söylemedik kimse bilmek zorunda degil onu bn tasıyacagım karnımda bnm cocugum olacak kimse de yorum yapamaz bnce bu konuda allah kimseyi cocuksuz bırakmasın cok zor cünkü
çok haklısın kızlar birilerinin bilmesine flan gerek yok ağzı olan konuşuyor çünkü biz çok meraklıyız sanki donasyon yaptırmaya mecbur kaldık bunuda deniyoruz bir bebeğim olacaksa her teedavi yöntemini denemeye hazırım..

Aynen canım herkes kafasına göre yorum yapıyor bende bayramda giremedim işte birileri görür diye neyseki bayram bitti de rahat rahat girip bakabiliyorum zaten bütün bayram herkesin merak konusu bizim bebegimizdi inanıyorum bu sefer olacak artık herkes susar)

evet ağzı olan konuşuyo ama çok takmamak lazım. ben duymuyorm artık söylenenleri. bende inanıyorum bu sefer olacak allahın izniyle. çok düşünmemeye stres olmamaya çalışıyorum.

evet ağzı olan konuşuyo ama çok takmamak lazım. ben duymuyorm artık söylenenleri. bende inanıyorum bu sefer olacak allahın izniyle. çok düşünmemeye stres olmamaya çalışıyorum.
No stres canım relax ol biliyorum söylemek kolay uygulamak zor ama olsun benımde transferım var bu ay. Ölecem heycandan:)

Kızlar yarın transfer için kıbrıs yolcusuyum kalbim duracak heran heycandan bna dua edinn

Kızlarrrr döndümmmm ben şimdi beklemek kaldı geriye nasıl gecer bu 12 gün ya offf cok merak ediyorumm

canım hoşgeldin. kıbrıs nasıldı, transferin falan nasıl oldu? sonucu ne zmaman öğrenceksin bol bol yat evde dinlen canımm

2. gun test sonucumda Estedrol E2 yuksek cikti. tup bebek yaptiracaktim. neden yuksek cikti anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…