Tüp Bebek Merkezleri kibris Zehra onar sekerci hastalari var mi

Bnmde bu ay transferim heycndan olmak uzereyimm
canım bende tedaiviye başlıyorum adetimle birlikte ben bile heycandan ölmek üzereyim senn transferine az kalmış seni düşünemiyorum nedense içimden bi ses bu sefer anne olacaksın sen şimdiden kendini hazırla diyo bi tarftanda çok umutlanma temkinli ol diyo öyle kafam karışık içim kıpır kıpr alahım inşallh hepimizn yüzüne güler

canım bende tedaiviye başlıyorum adetimle birlikte ben bile heycandan ölmek üzereyim senn transferine az kalmış seni düşünemiyorum nedense içimden bi ses bu sefer anne olacaksın sen şimdiden kendini hazırla diyo bi tarftanda çok umutlanma temkinli ol diyo öyle kafam karışık içim kıpır kıpr alahım inşallh hepimizn yüzüne güler
Bnde çok heycanliyim cnm anne olacakmisim gibi hissediyorum ama kendimi çok gaza getirmekte istemiyorum ara ara frenliyrm o yüzden inşallah bizim ici kopruden once son çıkıştır cnm

Allah hepimize anne olmayi nasip etsin, insallah.
Kibrisa giden herkes pozitif mi sonuc aldi? Bu formda 3 sayfaya baktigimda hicbir negatif sonucla karsilamadim.
Gercekte oyle oldugunu dusunmuyorum. Pozitif sonuc alanlar mutluluklarini burada paylasiyorlar. Negatif sonuc alanlar hicbirsey yazmiyorlar diye dusunuyorum. Aldigimiz sonuclari, yasadigimiz olumsuzluklari paylasirsak baskalarina da yardimci olmus oluruz. Biz yandik baskasi yanmasin diyebiliriz. Lutfen ...

Cokgecmis olsun cnm umudunu kaybetme biliyorum her negatifle yikilyor insan ama biz bi yola çıktık ve pes etmeden devam etmeliyiz

Cokgecmis olsun cnm umudunu kaybetme biliyorum her negatifle yikilyor insan ama biz bi yola çıktık ve pes etmeden devam etmeliyiz
Çok doğru söylüyorsn cnm zor bi yola çıkıyoruz ve büyük emek istiyor BN hamileyim ve donasyonla hamile kaldı!m bu kararı almakta uygulamakta çok zor geldi bana 4 defatup bebek denedim her negatifte yıkıldım ama pes etmedim allahım dileyen herkese nasip etsin

Çok doğru söylüyorsn cnm zor bi yola çıkıyoruz ve büyük emek istiyor BN hamileyim ve donasyonla hamile kaldı!m bu kararı almakta uygulamakta çok zor geldi bana 4 defatup bebek denedim her negatifte yıkıldım ama pes etmedim allahım dileyen herkese nasip etsin
Çok doğru söylüyorsun cnm bizi ancak çeken anlar seni çok iyui anlayabiliyorum bizim sinavimizda bu napalim kaderimiz boyleymis ne güzel bk sen hamile klmissin darısı bizim başımıza artık inşallh bizde pozitif sonuçlarla doneriz

Çok doğru söylüyorsun cnm bizi ancak çeken anlar seni çok iyui anlayabiliyorum bizim sinavimizda bu napalim kaderimiz boyleymis ne güzel bk sen hamile klmissin darısı bizim başımıza artık inşallh bizde pozitif sonuçlarla doneriz
Aynen kızlar birbirimizi en iyi biz anlarız bu yolda hepimiz ayni hedef için ugrasiyoruz allahım mutlu sona ulaşmayida göstersin biz
Canım doğru soyluyosunuz bizi ancak çeken anlar hepimiz ayni hedef için ugrasiyruz allahım mutlu sona ulasmayida nasip eder insallah

Slm cnm napalim yarin kibrisa gidiyoruz bizde transfer icin çok heycanliyim evde duramiyorum biraz disarinciktik ama oldu

Kızlar transferim oldu hayirlisiyla bugün dönüyorum zehra hnm ayni gün gidebilirsin dedi ama BN bugün orda kldim riske atamzdim cunku

Canim çok iyi yapmissin boyle şeyler riske atmaya gelmez sonucta
Aynen cnm zaten zr koşullarda bişeyleri deniyorux sonra keşke dememk için bekledim çok heycanliyim 10 gün sonra ogrenicem artik umarım mutlu biter sonu gizli saklı git gel zaten aldığımız karar çok zor allahım hayırlısı neyse o olsun emekten başka care yok

Bu başlıkta burnuma çok kötü kokular geliyor !

Bu formdaki sayfalara baktigimda uyeler "gecici olarak hesap pasiftir. uzgun."
bir sorun mu var? neden? sohbet edecek kimse yok.

Bu formdaki sayfalara baktigimda uyeler "gecici olarak hesap pasiftir. uzgun."
bir sorun mu var? neden? sohbet edecek kimse yok.
site yöneticisi kazen in 1 agustosta yazdığı yazıya bakarsan anlarsın arkadaşım... kesinlikle reklam kokan hareketler.. ben kıbrıs bahceci zehra hn da tedavi görmüş biriyim. sperm donasyonu. sonuç negetif. orayı kesinlikle önermem hiç kimseye . kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. karar sizin tabi.

Back
X