Tüp Bebek Merkezleri kibris Zehra onar sekerci hastalari var mi

ayyy canım çok sevindim. allah analı babalı büyütsün sağ salim kacağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallahhh..

ayyy canım çok sevindim. allah analı babalı büyütsün sağ salim kacağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallahhh...

bende bu ay tedaviye başladım bizimki sperm donasyonu olduğu için benim öncesinde hazırlanmam gerekti biraz bakalım dua edin kızlar bana

bende bu ay tedaviye başladım bizimki sperm donasyonu olduğu için benim öncesinde hazırlanmam gerekti biraz bakalım dua edin kızlar bana
Canımm bnm bütün dualarımız seninle inşallah sende pozitifi görürsün benim gibi seninde müjdeli haberini bekliyoruz

Hanımlar tedaviler nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyor hiç hasatcım naptın tedavin ne asamada!

aminnn canım inşallah, o kadar çok istiyorum ki anne olmayı, o haberi aldığım an herkese haykırmak istiyorum..

aminnn canım inşallah, o kadar çok istiyorum ki anne olmayı, o haberi aldığım an herkese haykırmak istiyorum..
Cok iyi biliyorum canım o duyguyu o yüzden seni çok net anlıyorum o yüzden allahım aman diyen herkese dileğine ulaşmayı nasip etsinn

Bu arada hamile haberimi aldığım günden beri içim kıpır kıpır eşimi görsemiz nasıl mutlu evimiz sanki bayram yeri bu anı yaşamak için herseyi denemeye deger diyorummm

Hanımlar tedaviler nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyor hiç hasatcım naptın tedavin ne asamada!
Tesekkur ederim. Gecen ay testim cok yuksek cikti. Erteleyelim dediler. ilaclari kullanmistim.
29 ekimde 3. gun testi yapildi. Normal . Tekrar ilaclara basladim. Ayin 9 unda kan verecegim. insallah hersey olumlu olursa transfere gidecegim. O kadar cok ilac kullandim ki, geceleri uyuyamiyorum, cok sinirli oldum. Allah utandirmasin.

Tesekkur ederim. Gecen ay testim cok yuksek cikti. Erteleyelim dediler. ilaclari kullanmistim.
29 ekimde 3. gun testi yapildi. Normal . Tekrar ilaclara basladim. Ayin 9 unda kan verecegim. insallah hersey olumlu olursa transfere gidecegim. O kadar cok ilac kullandim ki, geceleri uyuyamiyorum, cok sinirli oldum. Allah utandirmasin.
İlaçlar gerginlik yapıyor canımm sen cok düşünmemeye calış kendine aktivite falan bul kafan dagılır hadi inşallah güzel haberlerini alırız

İlaçlar gerginlik yapıyor canımm sen cok düşünmemeye calış kendine aktivite falan bul kafan dagılır hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Okula gidiyorum. hergun 5 saat. kan testi yaptirdim sonuclari bekliyorum. aksilik olmazsa 14 kasimda transfere gidecegim .
Allah hayirlisiyla anne olmayi hepimize nasip etsin.

Okula gidiyorum. hergun 5 saat. kan testi yaptirdim sonuclari bekliyorum. aksilik olmazsa 14 kasimda transfere gidecegim .
Allah hayirlisiyla anne olmayi hepimize nasip etsin.
Ayy çok az kalmış canım transferine hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinde

Ayy çok az kalmış canım transferine hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinde
henuz sonuclara ulasamadim. hormon testleri baska sehirdeki universite hastanesine gonderiliyormus. cumartesi kibrista nasil olabilirim? 4 saat otobus + 5 saat ucak yolculugu. cok zor .
1 ay erteleyecegim daha sonra test yaptiracagim tarihte istanbulda olacagim. sonuclari ayni gun alirim. stressiz baslarim.

Yok bu sekilde hem telaşa gelirse kendini rahat hissetmezsin bencede bekle hem rahat rahat gidersin gec olsun güç olmasın canım hadi güzel haberlerini alırız inşallah

Yok bu sekilde hem telaşa gelirse kendini rahat hissetmezsin bencede bekle hem rahat rahat gidersin gec olsun güç olmasın canım hadi güzel haberlerini alırız inşallah[/
Yok bu sekilde hem telaşa gelirse kendini rahat hissetmezsin bencede bekle hem rahat rahat gidersin gec olsun güç olmasın canım hadi güzel haberlerini alırız inşallah
tesekkur ederim. ertelemem iyi olmus. kayinvalide hastanede yatiyor. doktorlar artik yapilacak birsey kalmadi demisler.
her iste bir hayir vardir. dediginiz gibi gec olsun amam guc olmasin.

ya kızlar gün yaklaştıkça bende garip garip haller olmaya başladı. bi sinirli oldum bişeylerin ters gitmesin korktuğum için etrafıma sardım yaa

ya kızlar gün yaklaştıkça bende garip garip haller olmaya başladı. bi sinirli oldum bişeylerin ters gitmesin korktuğum için etrafıma sardım yaa
Normal canım bmde cok heycanlı ve gergindim kocisimi bile üzdüm gereksiz yere sakin kalmaya calış pozitif ol güne gülerek uyan ve sonucun pozitif olacagına inan:)

Yesim naptın transfere gittin mi canım bizede yaz merakta koyma bizi

kızlar yarın gidiyorum kıbrısa bi gün önce orda olmak istedim. süreçleri size yazarım. bol bol dua edin bana

Back
X