Kıbrıs’da tüp bebek yaptırıp tutanlar

Bnde Kıbrıs düşünüyordum ama donasyon şansı daha yüksek oluyor ddiler o yüzden Kıbrıs'tan vazgeçmiştim.kendi embriyolarmzla yaptırırsanız da şartlar Türkiye ile aynı denildi bana.. sizin adınıza sevindim sağlıcakla kucağınıza alirsiniz inşallah

Canım benim maalesef düştüler tekrar deneyeceğim şansımı haziran ayında

Daha ileri teknoloji gbi onlarınki çok memnuniyet var orayla ilgili bizde orayı seçtik ilk denemede tuttu şükür ki
Merhaba biz de kibrisi dusunuoruz ama anestezi alınıyor diye güvenemiyorum tedirgin oluyorum hit yaşam hastanesinde yaptıran var mı siz nerde yaptırdınız farklı bir yer anestezi alınca bir komplikasyon olsa farklı dr lar var mı diye insan tedirgin oluyor birde 2.2 cm çikolata kistim var ona bir sorun olur mu diye de endişeliyim ama kibrisi ben de çok istiyorum özellikle hit e yaptırmak siz neler yaşadınız bu süreçte Kıbrıs'tahastane nasildi

Ben donasyon yaptirmicam

Bir tek yumurta toplamada anestezi veriliyor canım transferde değil Türkiye’de de zaten yumurta toplamada anestezi veriliyor Kıbrıs bir tek yapmıyor canım bunu ve ben Central cyrpus hosbitelde tedavi gördüm memnunum tabi haziran veya temmuz gbi tekrar gideceğim çikolata kisti bende de var ama sorun yaratmıyor gerçi ben soğan suyu içtim geçti sizde bir deneyin soğan suyunu sabah aç karınla14 günde bir ara verilecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…