Kıbrıstan mı yapacaksın alışverişi? Bendr gidicem, burdan tamamlamaya çalıştım eksiklerimikızlar kıbrısa gıdıyorum alışverıs yapmak istıyorum.. Tercıh ettıgınız magaza butık varmı önerılerınızı beklıyorum
Gıtmişken ordanda alşvers yapmk istedm avm olmadıgı için orada belki sızlerın bıldıgı butıkler vardr dye dsundum.. Tesekkur edıyorum canımKıbrıs Türkiyeye göre daha pahalı, bence alışverişi Tükiyeden yap. yok ben Kıbrıstan yapıcam di,yorsan lefkoşada dereboyunda mağazalar var. Mağusada salamis bulvarına gidebilirsin. Girnede alışveiş yapmadım hiç bilemicem.
Kıbrıs Türkiyeye göre daha pahalı, bence alışverişi Tükiyeden yap. yok ben Kıbrıstan yapıcam di,yorsan lefkoşada dereboyunda mağazalar var. Mağusada salamis bulvarına gidebilirsin. Girnede alışveiş yapmadım hiç bilemicem.[/
çok tesekkur ederım. Ben yinede belki tasarım butıklere denk gelirsem dusunuyorum:) alkol parfüm hediyelik esya konusunda suphesz aklımda birseyler var ama acaba alkol kac şişeye kdar alabiliyorduk bılgınız vr mı ? Ayrca denıze gırılıyormu bu ayda?Giyim olarak her sehirde butikler magazalar vardır lakin hem pahalı hem cok cesit yok. Kıbrıslılar turkiyeye gider alısveris icin. Mango ipekyol twist vs lefkosada. Turkiyeye gore fiyatlar pahalı. Victorias secret lefkosada mı girnede mi hatırlamıyorum ama sabiha gokcendeki magazası bile daha ucuzdu. Girnede replika canta ve ayakkabı cok bulunur. Lv prada mk gibi markaların sahte cantaları satılıyor, gercege yakın ya da orijinal oldugunu soyluyolar ama inanma cogu sahte. Yine de orijinali 5000 tllik cantanın sahtesini 500e almak istersen bakabilirsin. Magusa kaleicinde burberry magazası var, indirimli urunler oluyor orijinal diyolar ama ben inanmadım:) aynı sekilde kaleicinde bavul valiz canta ayakkabı giyim takı bulabilirsin ama cesit az. Turkiyeden gelen kisi tatmin olmaz yami.
Girnede geleneksel urunler hatıralık esyalar zuccacite vs bolca bulabilirsin.
İcki her yerde cooooook ucuz stok yap. Yerel marketlerde duty freeden daha ucuz.
Ozetle hediyelik esya ve icki haricinde alısveris yapmanı tavsiye etmem. Ha bide tabak canak cok cesitli. Mr pound diye bi magaza var cok degisik ithal urunler var.
çok tesekkur ederım. Ben yinede belki tasarım butıklere denk gelirsem dusunuyorum:) alkol parfüm hediyelik esya konusunda suphesz aklımda birseyler var ama acaba alkol kac şişeye kdar alabiliyorduk bılgınız vr mı ? Ayrca denıze gırılıyormu bu ayda?Giyim olarak her sehirde butikler magazalar vardır lakin hem pahalı hem cok cesit yok. Kıbrıslılar turkiyeye gider alısveris icin. Mango ipekyol twist vs lefkosada. Turkiyeye gore fiyatlar pahalı. Victorias secret lefkosada mı girnede mi hatırlamıyorum ama sabiha gokcendeki magazası bile daha ucuzdu. Girnede replika canta ve ayakkabı cok bulunur. Lv prada mk gibi markaların sahte cantaları satılıyor, gercege yakın ya da orijinal oldugunu soyluyolar ama inanma cogu sahte. Yine de orijinali 5000 tllik cantanın sahtesini 500e almak istersen bakabilirsin. Magusa kaleicinde burberry magazası var, indirimli urunler oluyor orijinal diyolar ama ben inanmadım:) aynı sekilde kaleicinde bavul valiz canta ayakkabı giyim takı bulabilirsin ama cesit az. Turkiyeden gelen kisi tatmin olmaz yami.
Girnede geleneksel urunler hatıralık esyalar zuccacite vs bolca bulabilirsin.
İcki her yerde cooooook ucuz stok yap. Yerel marketlerde duty freeden daha ucuz.
Ozetle hediyelik esya ve icki haricinde alısveris yapmanı tavsiye etmem. Ha bide tabak canak cok cesitli. Mr pound diye bi magaza var cok degisik ithal urunler var.
Bunu bılıyorum:)Pahali bi yer
Ben belki ıyı butıkler varsa ozel birseyler almayı dusunuyorum . İçki ve hedıyelk esya olmzsa olmzKıbrıstan mı yapacaksın alışverişi? Bendr gidicem, burdan tamamlamaya çalıştım eksiklerimi
Girneneresine gidiyosunuz
Turkiyeden farklı marka yok ki üstelik daha pahalı bende mahalle koy soracaksınız sandım..alışveriş için milanoyu parisi tavsiye ederimkızlar kıbrısa gıdıyorum alışverıs yapmak istıyorum.. Tercıh ettıgınız magaza butık varmı önerılerınızı beklıyorum
girne limanda bahsettiginiz tarzda bikac butik var ama Turkiyeye kiyasla asiri pahali degermi o size kalmis tabi ama burberry Lv prada vs. butun magazalarda tek orjinal bizde yazar ama hepsi sahte.degisik hediyelik esyalar limandaki simit dunyasinin yanindaki caddeden denizin tersi yonune dogru giderken cadde ustunde sagli sollu bikac dukkanda enteresan seyler bulabilirsiniz kiyafet olarakta yine o cadde ve biraz yukarisinda 4 yol agzinda saga ve sola devam ettiginizde butikleri bulabilirsiniz.
Gıtmişken ordanda alşvers yapmk istedm avm olmadıgı için orada belki sızlerın bıldıgı butıkler vardr dye dsundum.. Tesekkur edıyorum canım
Suan için milano ve paris seceneklerde yok:)Turkiyeden farklı marka yok ki üstelik daha pahalı bende mahalle koy soracaksınız sandım..alışveriş için milanoyu parisi tavsiye ederim
Cratos .. Nasl szceTasarım butik falan yok be canım trdekinden hic farkı yok butiklerin hatta uc bes sınıf altında bile diyebilirim. Alkol trde inecegin havaalanına gore degisiyor atıyorum izmirde sıkı kontrol olmaz 10 sise goturursun de adanada denetim sıkı olur 3 sisenin bi tanesini cope attırır polis. Ercandaki duty freecilere sor kac sise alayım diye sana hangi sehre gitcegini sorarlar ona gore kac litre goturcegini soylerler.
Denize bu mevsimde girilir ama bazen yaz yagmuru oluyor size denk gelmez umarım. Hangi otelde kalacaksınız?
Off cok ozledim kıbrısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?