KIBRIS'ta askeri olan yarenler toplaşınn :)

Kızlar burada bakkalda bile hat satılıyor.. havaalanında muhakkak alır. çünkü orda stantlar sürekli açık..

açıkcası kıbrısta askerlık yapan birinin maddi yönleride biraz iyi olmalı çünkü herşey çok pahalı iletişim pahalı kartlar felan internetin saati 4,5 - 5 lira türkiyedeki 5 liralık dürüm 10 lira yanii maddi yönden zorr ama öle 2-3 ay aramamazlık yapmaz canım fırsat buldugu an arar mesela benım nısanlım resmen 1 ay birliğine gitmeyi bekledi haftalarca toplama kampında kaldı uçaktan indiği an askerler alıyo topluyolar ne zaman toplanıpta bırlıklerıne teslım edılırler orası bellı degıl

canım ben ilk kıbrısa cıkınca cok sevinmiştim ama araştırdıgımda cok kötü şeyler okudum.bilir misiniz bilmiyorum gecen sene diskoda bir askere işkence etmişler.asker 2.5 ay komada yatmıs ve ölmüş. bunları okuyunca su an korkudan 3.5 atıyorum acıkcası

walla bu yorumu ilk senden duyuorum ben canım tecrübelerle sabit olarak kıbrıs halkı askeri pek sevmiyo vede esnafı askeri aşırı derecede kazıklıyo :)

evet pahalı ama ev telefonlarından aramak çok ucuz. mesela ptt yada ankesörlü telefonlar var, eğer onlardan aralarsa Türkiye'deki şehir içinden daha ucuz geliyor. sakın ha sakın cepten iletişime girmeyin. Burada 100 kontur 10 lira ama 2 dakikada biter... Onun yerine telefoncular var. Ayrıca internet kafe bulmakta çok zor.. Lefkoşa'da yoğun olarak ve askerlerin takıldığı Girne kapıda var...

peki canım o 1 ay içinde arayabildi mi seni o kamplarda var mıydı tel

Kıbrıs herkese kazık... Sadece askerlere değil emin olun... Mesela biz askeri tesislerden yararlanabiliyoruz çok uygun, ama normal askerler yararlanamıyor.. Komutanlar ve elçilik görevlileri yararlanıyor.. Bazı kesim var onlar Türkiye'den gelen kimseyi istemiyor. hatta askerlere işgalci diyorlar ama onlar o kadar küçük bir kesim ki, Rum uşakları!!! Maaleseef sesleri çok çıkan insanlar. Bu disko olayını hiç duymadım,şaşırdım. Ama 1 kişinin yaşadığı geneli bağlamaz diye düşünüyorum. Çünkü o kadar çok var ki asker olarak gelip giden... Kıbrıs halkı mesela ev sahibim ve oğluyla aynı apartmanda oturuyoruz ve sadece yataklarımız ayrı o derece... Bizi nasıl memnun edeceklerini bilemedler. Bir asker tanıdıkları geldi Türkiye'den her gelmesinde mangallar yakıldı, Kıbrıs turu yapıldı... Gönlünüzü ferah tutun...

canım sen görevli olarak kıbrıstaymışsın ya görevin ne yani özel diilse :)

Kıbrıs'ta yaşayan birinin gözünden görmek ilginç oldu ama bana anlatılanlar senin anlattığının tam tersi maalesef.. pek sevilmiyorlar..
uzun dönemiz canım biz svsaskım la ilkini bilmiyorum henüz..

benim erkek arkadaşım gittiğinde havalimanından kart alıp 45dk sonra aramıştı beni, ordan askerler alıp 1 saat sonra Lefkoşaya götürdü ve orda kaldı şu an geçici görev için girne dikmende.1-3 ocak arası kendi birliğine dönecek..tatlım disko olayına takılma orda kudurursan, uymazsan emirlere ceza alırsın. paşa paşa da çekersin..paşalıktan kastettiğim sakin durmak, durmazsan üstünden dayakta yersin, işkence de gçrürsün..her şey giden askere bağlı yani...sakin olmak gerenk..

Aaa Dikmen çok rahat çok sakin bir yerdir... Çok şanslıymış... Girne'ye bağlı ama Lefkoşa'ya daha yakın. Yani Lefkoşa'nın yaylası gibi :)

Keisnlikle katılıyorum. Burda Türkiye'yi temsil ettiğin için daha çok dikkat ediyorlar. Bizim bile eşimi bırak aile olarak sorumluluklarımız var. Mesela bize Kıbrıs'lılarla kaynaşın derler.. Onlara kültürümüzü vs öğretin diyorlar her fırsatta... Kendi kabuğunuza çekilip , sadece kendi içinizde görüşmeyin derler.

Eşim Elçilik görevlisi öğretmen olarak geldi 5 yıllığına :)

nişanlım askerden geldikten sonra ben kıbrısın K sını bıle duymak ıstemıyorum Allahım hayırlı askerlıkler versın tüm askerlerımızın sağ salim gelmesini nasip etsin amaaa şimdilikk kıbrısa gıcığımm ama belkı aşkım gelınce askerlık acılarımız unutulunca tatile gitmek isterim şuan bilemiyorum

kıbrısın tam neresı oldugu bellı oldu mu canım

benimki kısa dönem.
KTBK K.lığı KIBRIS yazıyordu.başka bir açıklama yok benimkinde...
disko kalkmıs diye duydum ben doğru mu ki acaba

Kızlar ben destursuz girdim muhabbetinize ve meşgul ettim sizleri. Sadece Yüreğinizi rahatlatmak istedim...Bu arada uzun dönem olanlar fena, yaz sıcağı hiç çekilmiyor buranın... Hepinize iyi geceler

Aaa Dikmen çok rahat çok sakin bir yerdir... Çok şanslıymış... Girne'ye bağlı ama Lefkoşa'ya daha yakın. Yani Lefkoşa'nın yaylası gibi :)

dikmen bize daha zor geldi..
kantin yok kocca birlikte, kantin diye duran saçma şeyde ise kart satılmıyo

Kızlar ben destursuz girdim muhabbetinize ve meşgul ettim sizleri. Sadece Yüreğinizi rahatlatmak istedim...Bu arada uzun dönem olanlar fena, yaz sıcağı hiç çekilmiyor buranın... Hepinize iyi geceler

ne demek ne meşgulü teşekkürlerr verdiğin bilgiler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…