KIBRIS'ta askeri olan yarenler toplaşınn :)

benimki kısa dönem.
KTBK K.lığı KIBRIS yazıyordu.başka bir açıklama yok benimkinde...
disko kalkmıs diye duydum ben doğru mu ki acaba

merkez komutanlığı ya da kıbrıs merkez yazıyorsa lefkoşadadır tatlım. tabi hep orda kalacak değil ihtiyaca göre dağılacaklar
bende öyle duydum da disiplin için en azından içlerinde disko korkusu olması için kalkmamalı evet deliyim

nasıl konusuyorsunuz canım kartsız:2:

türkü arasın işi nee sabit bi numara vermişti ordan arıyorum çağırtıyorum napim..

türküüü bu arada kıbrısta yol izinleri 3 güne yükseltile bilirmişşşşş

o zamansaaa yehhuleydiiiii

her birliği görmedim ama dikmene girişte market var, ilk fırsatta ordan alabilir...

çarşı izinleri olsa yapar da 19 gündür ve ocağa kadar çarşı izinleri yok maalesef

hmm valla canım hiçbir şey yazmıyor millette uupuzun yzıyor bizde sadece bu KTBK K.lığı KIBRIS. kimi girnede diyor kimi lefkoşada.bilmiorm nerde..ya kalkmalı bence yazık deil mi.işkenceden öldürüosun askerini vatan haini mi o senin askerin

benimki ilk başta güzelyurttaydı orası çok kötüydü 2 günde bi arıyodu daha yeni yeni itiraf ediyo hergün firar edenler içeri sızmaya çalışanlarr hergün bi olaymış yanii Allaha şükür şimdi girnede iyi

o askerde bi zahmet görev bilincinde olsun da kudurmasın orda. benim fikrim bu şekilde sonuçta sivilde bile cezalandırmalar var. en basiti insan yaramazlık yapınca kendi çocuğunu bile yeri gelince sımarlıyo yalan mı ?

hahahhaha tabiiii yarım saat sonra konuşucann yerinde duramıyonnn bu arada 22:22 yakaladımm aşkım beni düşünüoo

valla sanırsam öyleyim.. adam aşkım bebeğim diyo hep bu gün zorla adımı söylettim içim bi hoş oldu ya la özlemişim adımı ağzından duymayı oyhh bende yakaladıııığm

içeri sızmaya calışan derken:26:

canım cocuk içtimaya gec kalmıs sadece.ve şamarlamak ayrı öldürmek ayrı...

fanatik Rum'lar.. oraya ilk gittiğinde öğreneceği cümle şu olacak ' dur yoksa ateş ederim!' hem ingilizcesini hem rumcasını öğrenecek sevdiğin maalesef..ayrıca bilmelisin ki orası barış bölgesi değil ateşkes bölgesi yani tam bir barış ortamı yok her an
çatışabilirler rumlarla anlatabildim mi ? :44:
sadece içtima meselesi değildir o emin ol tatlım, altında başka nedenlerde elbet vardır...

Son düzenleme:

askeri bölgeye galiba canım ama her yer böle değil sen şimdi ne kadar araştırırsan araştır gittiği zaman herşey çok farklı olur inan o yüzden içini ferah tut kısmet işleri bunlar hem ne guzel bak kısa dönemsin sen böle yaparsan biz napalım :26:

hmmm yaaa inşallah çatısmazlar yaa(( tek tesellim doguya düşmedi pkk yok diyeydi şimdi rumlar cıktı basıma:2:

haklısın canım Allah yardımcımız olsun.cok zor..kısa dönem ama hasret aynı hasret merak aynı merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…