Kıbrısta cinsiyet seçimi

kıbrısta birkaç merkeze yazdım, cevap geldi.sanırım vazgececm cesaret edemiyorum. fiyatlar 5000 euro civarı..

Ben eylulde allah nasip ederse kibrisa tatile gidicem arkadasim rica etti bir merkeze gidip gorusmemi yuzyuze konusmami aslinda pek hosnut olmadim ama kiyamadim da eger ozamana kadar sorunun cevabini tam anlamda bulumazsan sana yazarim canim

ben vazgeçtim canım, korkuyorum.. çok zorlama, ısmarlama gibi geliyor bana. Allah a karsı gelmek gibi hissettim sonrdan.. birde yuz yuze görüşecek birsey yok. ben tlf ettim, a mail attım cevap verdiler

arkadaslar niye kimse yazmıyor??? yok mu etrafınızda bunu yaptıran??

Canım benim bir arkadaşım gitti şimdi nur topu gibi çok güzel bir erkişimiz oldu, ben de ondan heveslendim zaten aklımda vardı,kıbrısta bir çok hastane klinik tarzı yerler var böyle ama işte insanın içi rahat etmesi lazım, bana Dr Müride çakartaş dağdeleni önerdiler arkadaşım çok memnun kalmıştı , ilgi ve alakalarından umarım fikrin değişir çünkü dünyanın en güzel şeyi erkek bebek sahibi olmak benim 3 tane meleğim hepsinin yeri aynı bende dünyaya gelipte bu duyguyu tatmadan gitmek istemiyor insan :49: :)

Kıbrısta cinsiyet seçimi yaptıran var mı? Çok kararsızım, lütfen yaptıran varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Canım ben yaptırdım iki sene önce Dr. mürüde çakartaş dağdelen ile çok memnun kaldım şimdi nur topu gibi bir kızım var umarım sende kararını iyi verirsin

ben vazgeçtim canım, korkuyorum.. çok zorlama, ısmarlama gibi geliyor bana. Allah a karsı gelmek gibi hissettim sonrdan.. birde yuz yuze görüşecek birsey yok. ben tlf ettim, a mail attım cevap verdiler

bu kararindan dolayi seni tebrik ediyorum Rabbim dogru yoldan caydirmasin..

Öyle şeymi olur ya Allah ın işine karışmak resmen. Bir kızın olur erkek evlat istersin ya da erkek bebeğin olur bir tanede kız evlat istersin ama Allahtan istersin içinden gönlünden öyle geçer bu başka bir şeydir. Gidipte cinsiyetini belirlemek bambaşka bir şeydir. Ne olursa olsun tasvip etmem mümkün değil.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Merhaba
bende doktorumdan turkiyede cinsiyet seciminin yasak oldugunu ogrendim. Fakat bunun Kibris'ta yasal olarak yapildigini soyledi.Arastirmaya basladim. 5-6 adet merkez var. Icimize en cok sinen yeri tercih ederiZ heralde. Esimin iki kizi var, erkek cocuk istiyoruz. Komsum kibrista normal tup yapmis ve ikizleri olmustu...Insallah bizim icin de hersey yolunda giderr..

Back
X