Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta sperm donasyonu yaptıranlar

Bu şekilde zina oluyor diye biliyorum...arastirdiniz mi ?!

Merhaba bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var siz yaptırdımız değil mi
evet biz donasyon yaptırdık 2 tane transfer edildi fakat malesef olmadı

Merhaba arkadaşlar.
Ben de 1 kere sperm donasyonu deneyen biri olarak tekrar araştırma safhasındayım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. İyi takip ve doğru merkez ile iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Birbirimizi bilgilendirirsek çok daha iyi olacak eminim ki.
kime yaptırmıştın öncekini

firdevs hanıma 5. gün embriyosu en iyi kalite ve sperm donasyonu ...Tekrar denemek istiyorum ama kime nasıl güveneceğimi içimin nasıl rahat edeceğini bilmiyorum

Alla alla peki doktorun yorumu ne oldu
Neden tutmamış olabilir
Tek sorununuz sperm mi?
Daha ayrıntılı kontorol gerekebilir belki

Alla alla peki doktorun yorumu ne oldu
Neden tutmamış olabilir
Tek sorununuz sperm mi?
Daha ayrıntılı kontorol gerekebilir belki
ben doktorla hiç görüşmedim asistanlarla görüştüm herhangi bişey diyemediler olabilir tutmayabilir vs.

Sen de mi orada yaptırdın Beni buradaki doktorum yönlendirdi.

Yok ben orada yapmadım..
İlk görüşmeler için kıbrısa gittik eşimle bir ayarlayıpda randevu bile veremediler bugün yarın diyerek
Bende şikayet ettim doktor aradı sonra
Çok yoğunuz kusura bakmayın falan diye
Bende böyle ciddiyetsiz plansız bir yerle başlamam imkansız dedim görüşmeye bile gitmedim..
Sonra siteden çok okudum hep 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmış insanların hiç dondurulmuşları kalmıyormuş felan diye..
Ayıp ama ya o kadar para veriyoruz ne demek 3. Gün çok kızdım onlara ondan dedim uzak durun oradan bence

Yok ben orada yapmadım..
İlk görüşmeler için kıbrısa gittik eşimle bir ayarlayıpda randevu bile veremediler bugün yarın diyerek
Bende şikayet ettim doktor aradı sonra
Çok yoğunuz kusura bakmayın falan diye
Bende böyle ciddiyetsiz plansız bir yerle başlamam imkansız dedim görüşmeye bile gitmedim..
Sonra siteden çok okudum hep 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmış insanların hiç dondurulmuşları kalmıyormuş felan diye..
Ayıp ama ya o kadar para veriyoruz ne demek 3. Gün çok kızdım onlara ondan dedim uzak durun oradan bence
Merhaba berk bey nası bir doktor ve üçüncü gün embriyosu neden transfer ediliyor acaba bunu kendilerimi söylediler benide izmirdeki doktorum yönlendirdide şimdi arada kaldım

Bende firdevs hanımla konuştum kendini hazır hissettiğinde adetin başladığında haberleşelim başlayalım dedi burda bi hastanede iğnelerimi olucam toplama günü kıbrısa gidecem aynı ay transfer oluyo diye biliyorum sen toplatıp sonramı gidicen
agustos ayında firdevs ugur da sprem donasyonu yaptırdım.sonuç negatif : ( simdi maddi olarak tekrar hazırlanıyoruz baska bi hastanede donasyon yaptiracagiz

Back
X