- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- Konu Sahibi bursaizmir
Bu şekilde zina oluyor diye biliyorum...arastirdiniz mi ?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biz donasyon yaptırdık 2 tane transfer edildi fakat malesef olmadıMerhaba bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var siz yaptırdımız değil mi
evet biz donasyon yaptırdık 2 tane transfer edildi fakat malesef olmadı
firdevs hanıma 5. gün embriyosu en iyi kalite ve sperm donasyonu ...Tekrar denemek istiyorum ama kime nasıl güveneceğimi içimin nasıl rahat edeceğini bilmiyorumKimde yaptırdın?
Kaçıncı gün embriyosu?
Ne donasyonu oldu?
kime yaptırmıştın öncekiniMerhaba arkadaşlar.
Ben de 1 kere sperm donasyonu deneyen biri olarak tekrar araştırma safhasındayım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. İyi takip ve doğru merkez ile iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Birbirimizi bilgilendirirsek çok daha iyi olacak eminim ki.
firdevs hanıma 5. gün embriyosu en iyi kalite ve sperm donasyonu ...Tekrar denemek istiyorum ama kime nasıl güveneceğimi içimin nasıl rahat edeceğini bilmiyorum
Dünya Tüp Bebek Berk Angünkime yaptırmıştın öncekini
Dünya Tüp Bebek Berk Angün
ben doktorla hiç görüşmedim asistanlarla görüştüm herhangi bişey diyemediler olabilir tutmayabilir vs.Alla alla peki doktorun yorumu ne oldu
Neden tutmamış olabilir
Tek sorununuz sperm mi?
Daha ayrıntılı kontorol gerekebilir belki
Sen de mi orada yaptırdın Beni buradaki doktorum yönlendirdi.Dünya Tüp Bebek Berk Angün
Sen de mi orada yaptırdın Beni buradaki doktorum yönlendirdi.
Merhaba berk bey nası bir doktor ve üçüncü gün embriyosu neden transfer ediliyor acaba bunu kendilerimi söylediler benide izmirdeki doktorum yönlendirdide şimdi arada kaldımYok ben orada yapmadım..
İlk görüşmeler için kıbrısa gittik eşimle bir ayarlayıpda randevu bile veremediler bugün yarın diyerek
Bende şikayet ettim doktor aradı sonra
Çok yoğunuz kusura bakmayın falan diye
Bende böyle ciddiyetsiz plansız bir yerle başlamam imkansız dedim görüşmeye bile gitmedim..
Sonra siteden çok okudum hep 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmış insanların hiç dondurulmuşları kalmıyormuş felan diye..
Ayıp ama ya o kadar para veriyoruz ne demek 3. Gün çok kızdım onlara ondan dedim uzak durun oradan bence
Acaba berk beyde mi yaptırdınız ben firdevs hanıma gidicektim burdaki doktorum berk beyi önerdi ne dersiniz acaba ?Katılıyorum bende orda yaptırdım sonuç negatif maalesef
Bana yaşadıklarınızı rica etsem anlatırmısınızKatılıyorum bende orda yaptırdım sonuç negatif maalesef
agustos ayında firdevs ugur da sprem donasyonu yaptırdım.sonuç negatif : ( simdi maddi olarak tekrar hazırlanıyoruz baska bi hastanede donasyon yaptiracagizBende firdevs hanımla konuştum kendini hazır hissettiğinde adetin başladığında haberleşelim başlayalım dedi burda bi hastanede iğnelerimi olucam toplama günü kıbrısa gidecem aynı ay transfer oluyo diye biliyorum sen toplatıp sonramı gidicen