Kahroldumarkadaşlar iki defa aşilama ve 6 defa tüp bebek denemesinin üzerene eşimin hiç bir şekilde çocuğu olmayacağini öğrendik üç ayri üniversitede ve yurt dişindada testleri yapildi. Sonuç negatif tekilifi eşim yapiyor kabul etmessem ayrilmak istiyorum eşimi seviyorum ve seçim yapmak zorundayiz beni buna mahkum etmemeliymiş ne kadar testek olamaya çaliştiysam benim için önemli olanin o olduğunu söylsemde olmadi ve gittiii karar vermemi istiyor 8yillik evliyiz ve hayatim kabusa döndü sadece fikrinizi sormuştum umarim siz benim yaşadiklarimi yaşamassiniz
biz de sadece fikrimizi söyledik be arkadaşım.yani baız arkadaşların yazdıklarıyla hayatın en büyük kötülüğünü yapıyormuşsun gibi falan hissetmişsin ya ben şahsen şaşırdım benim sana yazdıklarım sadece fikrimizi sorduğun içindi yoksa deseydin ki " kıbrısta sperm donasyonu yaptıracağım " o zaman herhangi bir şey yazmazdım fikrimizi sordun diye yazdım
hem bu nedir şimdi ben anlamıyorum.hayatım kabusa döndü diyorusn SİZİN EVLİLİĞİNİZ VE HAYATINIZ ÇOCUĞA MI BAĞLI? ÇOCUĞUNUZ OLMAYINCA YAŞAMINIZ VE EVLİLİĞİNİZ Mİ BİTECEK BU NASIL BİR MANTIK?
bizim de çocuğumuz olmuyor ve olmayacak da..biz de 8 senedir evliyiz eşimde sperm yok denecek durumda.hızlı hareketli sperm ise hiç yok.çok düşük şansımız var tüpbebekte ve biz sadece 2003 te bir kez mikroenjeksiyon denedik bi daha da denemedik.bu sene sonu dğüşünüyoruz ama o da kesin değil vazgeçebiliriz de..bizim hayatımızda evliliğimizde ÖNEMLİ OLAN EŞİM VE BEN...
çocuk olmadı sen de başkasının spermiyle çocuk sahibi olmayı isteyemeyince (ki istememek en doğal hakkın)evi terk etti eşin ..nasıl bir şey bu? bence evliliğini de gözden geçir arkadaşım.siz pamuk ipliğine mi bağlısınız?sorun sende olsa ne olacaktı üzerine doğudaki gibi senin üzerine kuma mı gelecektİ??? allah allah..
ne dertler var sorunlar var arkadaşım yaa..çocuğu olup özürlü olan var, yatalak hasta olan var..
allah korusun..allah başka şeylerle imtihan etmesin. bu ne ki?
doğurunca en fazla 7 yaşına kadar yanında sonra okul başlayacak hayatı dışarısı olacak okuldur evliliktir derken gisip kendi hayatını yaşayacak bu kadar acı gözyaşı da yanına kar kalacak.nedir ki evlat aslında?kendimizi başkalarına bakın biz de anne baba olduk diye ispatlamaktan başka şeye de yaramayan bir şey.günümüzde kaç evlat ailesinin yanında yakınında oturuyor?
veren allah verir ya da vermez.sen fikrimi sorduğun için yazdım benim inancıma göre allahın verdiğine rıza göstermek gerekir ve rıza göstermezsek o allahla kul arasındadır
yarın mahşer gününde eğer yaptığun yanlışsa hesap gününde allaha "ben sordum oradaki yazımı okuyan arkadaşlarım beni teşvik etti "diyerek senin vebaline ortak olmak istemem.susmadım fikrimi yazdım o kadarşka amacım yoktur.bir daha da herhangi bir soruna yanıt yazmam arkadaşım madem kenini kötü hissetmişsin