Kıbrısta tedavi gören kızlarım yardıma ihtiyacım varr

Merhaba bende Eylül ayında yumurta donasyonu yaptıracağım iki klinik ile görüştüm biri ventus diğeri de clavıs
ventus çok ilgili davrandığı için şuan orayla devam edeceğim yapılacak testleri gönderdiler süreci bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Oranın doktoru benim transferimde zorlandı.Tecrübeli değil bence.iyi araştırın

Yani vitada transferini yapıp ventusa geçti diye yazdın ondan, bizler de bilirsek olumsuz tecrubeleri güzel olur...

Ventusun doktoru.Daha önce Vitadaydı,benim transferimi yapmıştı
Arkadasim acikca birsey soracağım, vitada transferimi yapan doktor iyi değil diyorsun, ventusa geçti diyorsun, ventusda benim bildiğim Beril Hoca var ve Şişli memorialden oraya geçti, yani sözün özü şu, ya doktorun ismini ver bizde bilelim, yada kafamızı niye karıştırıyorsun, inan ben anlamadim, kusura bakma lütfen böyle yazdıysam, ama yazdıkların iyice bana tutarsız gelmeye başladı, yada ben yanlış anlıyorum, bilmiyorum ama umutcann arkadasim da benim gibi anladigi için yazma gereği duydum, nedir bu clavis reklamı mı?

Clavisi acikca bende düşünüyordum, fakat artık toptan vaz gectimmm, insanların duygularıyla oynamak hiç güzel birsey degil...

Arkadasim acikca birsey soracağım, vitada transferimi yapan doktor iyi değil diyorsun, ventusa geçti diyorsun, ventusda benim bildiğim Beril Hoca var ve Şişli memorialden oraya geçti, yani sözün özü şu, ya doktorun ismini ver bizde bilelim, yada kafamızı niye karıştırıyorsun, inan ben anlamadim, kusura bakma lütfen böyle yazdıysam, ama yazdıkların iyice bana tutarsız gelmeye başladı, yada ben yanlış anlıyorum, bilmiyorum ama umutcann arkadasim da benim gibi anladigi için yazma gereği duydum, nedir bu clavis reklamı mı?
Çok haklısın arkadaşım bende okudukça kafam karıştı arkadaşlar reklam yapıyor diye düşünmeden yapamadım. umutcannn umutcannn arkadaşımızda anlamış bence. Reklam kokuyor eğer öyle değilse aksini ispat etsinler zira umut tüccarlığı oluyor insan kandırmak bu başka birşey değil.

Ben kibris listeme bile almistim o merkezi hatta selen hocanin videosu çok hoşuma gitmişti butdan da paylaşmıştım, fakat hal böyle olunca soğudum gitti, zaten her birimiz zor bir sürecin içindeyiz ve işte benim de en başta merkezlerde aradığım ama bir türlü bulamadığım konu DÜRÜSTLÜK, yoksa pozitif negatif inanın ben ona da bakmıyorum artık, üzülüyorum gerçekten de...

Ben doktoru iyi değil demedim.Beril hoca Ventusa geçmeden önce Vitada çalıştı kısa bir süre.Benim transferime denk geldi ve zorlandı.Benim transferim normalde kolay olur, türkiyede yaptırdıpımda da kolay olmuştu.Bu nedenle çok tecrübeli olmadığını düşünmem gayet normal.Ayrıca merkez konusunda henüz kararımı vermedim.Hala araştırmaya ve tecrübelerimi de oaylaşmaya devam ediyorum

Yani vitada transferini yapıp ventusa geçti diye yazdın ondan, bizler de bilirsek olumsuz tecrubeleri güzel Tr
Ben kibris listeme bile almistim o merkezi hatta selen hocanin videosu çok hoşuma gitmişti butdan da paylaşmıştım, fakat hal böyle olunca soğudum gitti, zaten her birimiz zor bir sürecin içindeyiz ve işte benim de en başta merkezlerde aradığım ama bir türlü bulamadığım konu DÜRÜSTLÜK, yoksa pozitif negatif inanın ben ona da bakmıyorum artık, üzülüyorum gerçekten

Vitadaki deneyimimi paylaşıyorum.Transferimin birini Beril hn yaptı.Diğerlerini Enver bey.Beril hn Ventus açılınca oraya geçti.Şimdi tecrübemi paylaşmıyayım mı? Ben yanlış bir yere mi denk geldim anlamadım ki.

Ben doktoru iyi değil demedim.Beril hoca Ventusa geçmeden önce Vitada çalıştı kısa bir süre.Benim transferime denk geldi ve zorlandı.Benim transferim normalde kolay olur, türkiyede yaptırdıpımda da kolay olmuştu.Bu nedenle çok tecrübeli olmadığını düşünmem gayet normal.Ayrıca merkez konusunda henüz kararımı vermedim.Hala araştırmaya ve tecrübelerimi de oaylaşmaya devam ediyorum
Nasıl bir zorlanma oldu arkadaşım anlatırsan bizde aydınlanalım Türkiye'de kolay orada nesi zordu inan anlamadım da . Ne gibi zorluk yaşadın?

Vitadaki deneyimimi paylaşıyorum.Transferimin birini Beril hn yaptı.Diğerlerini Enver bey.Beril hn Ventus açılınca oraya geçti.Şimdi tecrübemi paylaşmıyayım mı? Ben yanlış bir yere mi denk geldim anlamadım ki.
Birde kac kez sorduk hangi doktor diye, sonra kendi sorumuza biz cvp verdik, bir türlü doktor adi yazmadın, burda bizlerin çabası düzgün bir yer bulmak, sürece başlamadan bizleri kandirmayacak bir yer arıyoruz her birimiz...

Nasıl bir zorlanma oldu arkadaşım anlatırsan bizde aydınlanalım Türkiye'de kolay orada nesi zordu inan anlamadım da . Ne gibi zorluk yaşadın?
Öncekiler gibi kolay olmadı.kateteri değiştirdiler.Girişte biraz zorlandık ama oldu transferin dediler.gerisini ben de bilmiyorum ki 🤷‍♀️

Birde kac kez sorduk hangi doktor diye, sonra kendi sorumuza biz cvp verdik, bir türlü doktor adi yazmadın, burda bizlerin çabası düzgün bir yer bulmak, sürece başlamadan bizleri kandirmayacak bir yer arıyoruz her birimiz...
Ventusun doktoru dedim aslında.ama tam anlaşılamadım.Bilmiyorum bana mı denk geldi.Sorun nerede öğrenemedik

Arkadaşım sana neden yazdın yada yanlış yerdesin demek bizim haddimize değil burası herkese açık platform ve ayrıca editörleri de çok zeki. Bizim açıkca demek istediğimizi B bircare arkadaşim da dediği gibi doktor adı vermemen ve hesabı açar açmaz iki lafından biri clavis olunca reklam gibi geliyor hee yanılıyor olabliriz.

Açıklamamı yazarken sorular üst üste gelmiş . Doktor ismini özellikle söylememe gibi durum olamaz ki merkezin ismini söylüyırym açık açık.Canı yanmış biri olarak yaşadıkşarımı saklayacak değilim

Öncekiler gibi kolay olmadı.kateteri değiştirdiler.Girişte biraz zorlandık ama oldu transferin dediler.gerisini ben de bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Şimdi transfer esnasında spekulum denilen şey takılır sonra katater ile birlikte embriyo rahmin en uygun yerine bırakılır nasıl katater değiştirdiler hâlâ anlamadım??

Tamam da Beril hoca direkt İstanbul’dan geldi diye biliyoruz hep o yüzden. O kadar araştırdık vitadan geldiğini asla duymadım. Bu çok şaşırtıcı oldu o yüzden

Back
X