Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta tüp bebek yaptıran varmı paylaşalım

bende düşünüyorum yeni gördüm başlığını ne yaptın gittinmi

Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yaptıran veya yaptırmak isteyenler burada buluşalım.

merhaba canım ben kıbrısta Halil ibrahim tekinin hastasıydım ve çok şükür şuanda anneyim bi bebişim var :) eğer düşünüyosan Halil ibrahim beyi tavsiye ederim. çok başarılı bi doktor Allah onlardan razı olsun. sende sorun ne canm ve kaç yaşındasın ?

Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yaptıran veya yaptırmak isteyenler burada buluşalım.

Selam canım ben Kıbrısta tedavi gördüm ve şuanda bi kızım var çok şükür. Doktorum Halil İbrahim Tekin.di Allah onlardan razı olsun çok memnun kaldım. Şimdi bide erkek çocuk istiyoruz eşimle ve yine tercihimiz Halil ibrahim bey olacak :))

Merhaba bayanlar ben Kıbrıs deyince Halil ibrahim Tekin diyorum... Allah ondan razı olsun 3 negatif tüp bebek denememden sonra onun sayesinde oğluma kavuştum. Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın. Halil ibrahim bey gerçekten çok çok başarılı bi doktor. herkese tavsiye ederim. yolunuz açık olsun...

kızlar allah sizlerden razı olsunnnn içimi öyle rahatlattınızki yorumlarınızı okuduktan sonra rabbim yavrularınızı size bağşlasın çok korkuyodum dün konuştum ama bende o doktoru istiyodum alanında çok başarılı ama korkutuyolar başakasının embriyosunu veriyolar falan filan anlayın işte benim 2cmlik çikolata kistim var ne yapmam gerek öteki aya gitmeyi düşünüyorum ne yaptınız kızlar nasıl oldu ne kadara maal oldu bilgi verirmisiniz heinizin yorumu beni çok mutlu etti bi güven geldi içime rahatladımmmm çok sağolun kızlar şimdide bilgi verin bana fiyatlarla ilgili pansiyonmu otelmi uçak fiyatları tüp bebek ilaçlar ne kadar oldu kızlarrr

Son düzenleme:
Ben yeni uyeym. 3 gun once ilk denememz olan tup bebek tedavisi sonucunda negatif sonuc aldm. Transferimin 12. Gunu hafif lekelenmeyle baslayan sonrasinda pihti seklinde devam eden akintilarm oldu ve dr ilaclari birakalim dedi bende kullanmayi biraktm. Bebeklerm beni terketti.

merhaba canım gerçekten üzüldüm senin adına ( çünkü bu tüp bebek tedavisi sürecinin ne olduğunu ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu o kadar iyi biliyorumkii... her okuduğum yazıda kendi deneyimlerim gözümün önüne geliyor. Bi müddet istersen dinlen ve yeniden dene ama sakın vazgeçme anne olmak hepimizin hakkı... Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Merhabalar, Kıbrıs Savaş bey hakkında bilgi olan varmı arkadaşlar lütfen paylaşınnnn...

merhaba canım ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve çok şükür oğluma kavuştum. Ben soran herkese merkezimi tavsiye ediyorum. çok memnun kaldım. Allah izin verirse oğluma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HAlil ibrahim bey olcak. Sanada tavsiye ederim bi görüş istersen Rabbim herkese nasip etsin.

Merhaba canlar....Arkadaşım Kıbrıs Savaş beyde yaptırdı. 1 de tutmadı polip yüzünden sonra aldırdı ve 2, denemesinde tuttu.
Diğer bir arkadaşım burada denedi 5 kez sonra orada gidip donör kullanarak çocuk sahibi oldu Savaş beyden. Çok kalabalık her milletten gelen var dediler. O nedenle sormak istedm. Duvarlarında bir sürü çocuk resmi varmış. Gelenler tekrar tekrar gidiyorlarmış. Fiyatıda HİT den uygunmuş sanırım... Çok tşk ederm canlrım.

merhaba canım. bende kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum ve bi süredir araştırıyorum. Herkes Halil ibrahim beyi tavsiye ediyor. baya umutsuz vaka olup pozitif sonuç alan çok olmuş. bende ümitlendim açıkçası çünkü benim hiç ümidim yok. Eşimde Halil ibrahim beyi istiyor. inşallah en kısa zamanda gitcez görüşme için.

Canım neden hiç ümidim yok diyosun Halil ibrahim beye giderken benimde hiç ümidim yoktu. Anne olmak artık hayaldi benim için ama çok şükür şuan bi evladım var. Sende kendini motive et bigün anne olcaksın inan bana. Ayrıca Halil ibrahim bey çok başarılı ve donanımlı bi doktor ona güven.görceksin bak herşey yoluna gircek

Canım ben meme kanseriydim gögsümün biri alındı. Sonra 1 tüp bebek denedik ama olmadı. Ayrıca 40 yaşındayım bu nedenle direk donasyon istiyoruz artık eşimle. Umarım Halil ibrahim bey bizede ışık olur ve evlat hasretimiz sona erer.. En kısa zamanda gitcez kıbrısa Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Cok sagol canim. Evt cok zor bi surec... Birde ilk denemede insan o kadar heyecanli istekli umutlu oluyorki.tamam oldu bu is diyorsun.hic bu kadar hamilelige adapte etmemstm kendimi.simdi kendimi o kadar avam hissediyorumki. Allahtan esimle severek evlendk ve hala birbirimizi cok seviyoruz.onun yanimda oldugunu bilmek kendimi ii hissetmemi saglayan en onemli tek sey...
Bu arada yeni doganda calisan bi hemsire arkadasimiz her 10 kadindan 9 u kisir olan ve cok sayida dusuk yapan kisi oldugunu soyledi. Bu ne boyle Allahim. Kiyametin alameti resmen. Heleki bizim gibi tup bebek gibi bir tedaviyle yola cikan insanlarin durumu daha zor. O beklemek sureci ve en cok korkutan seyde yanlis bi hareketmi yaptm ay gerindim acaba bisey oldumu gibi seylerle insan panik atak oluyor. Neyse yinede umudum var. Hele su polipi bi aldiraym diger embriyolarimla bulusmaya gidecegim. Artk 2 aymi olur 3 aymi olur bilemiorm. Canim destegin icin cok sagol. Allah razi olsunn....

selam kızlar bende geçen perşembe günü hit e görüşmeye gittim
tabii daha önce buraya yazmıştım 3aylık iğne verdi menepozda olacam kistim için sonra menegon kullanıp gidecem
inş.hayırlı olur bu arada hitte birşey farkettim türkiyedeki doktorlar kistim 2cm diye direk tüp bebek yapıyordular tabi yapamammıştk bunu dr. hite söylediğimde olurmu öyle şey başarı oranı düşer demişti bana farkını gösterdi artık
inşallah hepimiz için gittiğimiz yol hayırlı olur rabbi bizleri hangisi doğru yolsa o yoldan yürütsün hiç kimseyi evlatsız bırakmasın bizleride

Merhaba,

Kıbrıs ta Dr.Firdevs Hanıma tüp bebek yaptıran varmı ?

selam canım,

Ben Halil ibrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda hamileyim. Türkiyede 3 negatif denemem oldu ve öncesinde yumurta takipleri, iğneler vs vs. Ben Hit ten çok memnun kaldım zaten çok başarılı bi doktor ben sana orayı tavsiye ederim canım. İstersen bi konuş, bi görüş sonra karar senin... Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Merhaba Canım,

HİT de ilginin az olduğu konusunda şikayet edenler var.Tüp bebek tedavisi öncesi rahim flimi istedilermi ? Birde
tedavi ilaçlar ulaşım dahil ne kadar para verdin ? Birde o merkezde tedavi öncesi bir kere gidilip gelinmesi isteniyor değilmi?
Karar aşamasındayım yardımcı olursan çok sevinirim.Tşk, Sevgilerimle,

Canım ben çok memnun kaldım yani iletişim karşılıklı bişeydir sonuçta. Ben öyle bişey hissetmedim belki yapısı gereği öyle görünüyor olabilir ama gayet içten ve işinin ehli bi doktor. Sorduğum her sorunun cevabını aldım ben..

Evet canım gitmeden önce HSG mutlaka çektir yada elinde son 6 aya ait varsa o da olur. Tüp bebek 2500 euro canım + ilaç fiyatı ama ilaçlar kişiye göre değişir. Benim ilaçlar 1000 euro tuttu. Otelde kaldık biz taksi ücreti falan 1200 euro.ya yakında o tuttu. Yani 4500 - 5.000 euro arası bişey tuttu canım. Tabi ekstra harcama yaparsanız falan onları hesaplayarak çıkın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…