Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yaptıran veya yaptırmak isteyenler burada buluşalım.
Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yaptıran veya yaptırmak isteyenler burada buluşalım.
Ben yeni uyeym. 3 gun once ilk denememz olan tup bebek tedavisi sonucunda negatif sonuc aldm. Transferimin 12. Gunu hafif lekelenmeyle baslayan sonrasinda pihti seklinde devam eden akintilarm oldu ve dr ilaclari birakalim dedi bende kullanmayi biraktm. Bebeklerm beni terketti.
Merhabalar, Kıbrıs Savaş bey hakkında bilgi olan varmı arkadaşlar lütfen paylaşınnnn...
merhaba canım ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve çok şükür oğluma kavuştum. Ben soran herkese merkezimi tavsiye ediyorum. çok memnun kaldım. Allah izin verirse oğluma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HAlil ibrahim bey olcak. Sanada tavsiye ederim bi görüş istersen Rabbim herkese nasip etsin.
merhaba canım ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve çok şükür oğluma kavuştum. Ben soran herkese merkezimi tavsiye ediyorum. çok memnun kaldım. Allah izin verirse oğluma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HAlil ibrahim bey olcak. Sanada tavsiye ederim bi görüş istersen Rabbim herkese nasip etsin.
merhaba canım. bende kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum ve bi süredir araştırıyorum. Herkes Halil ibrahim beyi tavsiye ediyor. baya umutsuz vaka olup pozitif sonuç alan çok olmuş. bende ümitlendim açıkçası çünkü benim hiç ümidim yok. Eşimde Halil ibrahim beyi istiyor. inşallah en kısa zamanda gitcez görüşme için.
Canım neden hiç ümidim yok diyosun Halil ibrahim beye giderken benimde hiç ümidim yoktu. Anne olmak artık hayaldi benim için ama çok şükür şuan bi evladım var. Sende kendini motive et bigün anne olcaksın inan bana. Ayrıca Halil ibrahim bey çok başarılı ve donanımlı bi doktor ona güven.görceksin bak herşey yoluna gircek
merhaba canım gerçekten üzüldüm senin adına( çünkü bu tüp bebek tedavisi sürecinin ne olduğunu ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu o kadar iyi biliyorumkii... her okuduğum yazıda kendi deneyimlerim gözümün önüne geliyor. Bi müddet istersen dinlen ve yeniden dene ama sakın vazgeçme anne olmak hepimizin hakkı... Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Merhaba,
Kıbrıs ta Dr.Firdevs Hanıma tüp bebek yaptıran varmı ?
selam canım,
Ben Halil ibrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda hamileyim. Türkiyede 3 negatif denemem oldu ve öncesinde yumurta takipleri, iğneler vs vs. Ben Hit ten çok memnun kaldım zaten çok başarılı bi doktor ben sana orayı tavsiye ederim canım. İstersen bi konuş, bi görüş sonra karar senin... Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Merhaba Canım,
HİT de ilginin az olduğu konusunda şikayet edenler var.Tüp bebek tedavisi öncesi rahim flimi istedilermi ? Birde
tedavi ilaçlar ulaşım dahil ne kadar para verdin ? Birde o merkezde tedavi öncesi bir kere gidilip gelinmesi isteniyor değilmi?
Karar aşamasındayım yardımcı olursan çok sevinirim.Tşk, Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?