slm arkadaşlar herkesin rabbim gönlüne göre versin ben hit i aradım 8500 eur dediler ilaç ve otel hariç sadece cinsiyet seçimi tüp bebek siz nasıl bu kadar hesaplı yaptırdınız
Selam canım. Ben Halil İbrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ama fiyat gayet uygundu. ayrıca sen donasyonla mı yaptırcaksın cinsiyet tayinini yoksa kendi yumurtanla mı olcak? çünkü ikisi arasında fiyat farkı var
canım bende tüp bebek yapacam tl olarak ne kadar tuttu ilaçlar otel falan
ben 35 yaşındayım daha önce 2 kez istanbulda bir merkezde tüp bebek denedim sonuç alamadım . verda hanımın ismini duymuştum arkadaşlar size de tavsiye ediyorum. alanında uzman bir doktor. 12 gün gibi kısa bir süre içinde istanbulda hazırladı sonrasında kıbrıs aldırdı, transferimi başarıyla gerçekleştirdi. Çok şükür şu anda 9 haftalık hamileyim. herkesin bu duyguyu tatmasını isterim. kesinlikle verda hanımı herkese tavsiye ediyorum darısı isteyenlerin başına
Merhaba bayanlar ben Kıbrıs deyince Halil ibrahim Tekin diyorum... Allah ondan razı olsun 3 negatif tüp bebek denememden sonra onun sayesinde oğluma kavuştum. Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın. Halil ibrahim bey gerçekten çok çok başarılı bi doktor. herkese tavsiye ederim. yolunuz açık olsun...
selam canım,
Ben Halil ibrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda hamileyim. Türkiyede 3 negatif denemem oldu ve öncesinde yumurta takipleri, iğneler vs vs. Ben Hit ten çok memnun kaldım zaten çok başarılı bi doktor ben sana orayı tavsiye ederim canım. İstersen bi konuş, bi görüş sonra karar senin... Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.
ben 35 yaşındayım daha önce 2 kez istanbulda bir merkezde tüp bebek denedim sonuç alamadım . verda hanımın ismini duymuştum arkadaşlar size de tavsiye ediyorum. alanında uzman bir doktor. 12 gün gibi kısa bir süre içinde istanbulda hazırladı sonrasında kıbrıs aldırdı, transferimi başarıyla gerçekleştirdi. Çok şükür şu anda 9 haftalık hamileyim. herkesin bu duyguyu tatmasını isterim. kesinlikle verda hanımı herkese tavsiye ediyorum darısı isteyenlerin başına
yazdıklarınızı görünce adeta kendimmiş gibi sevinip umutlanıyorum.bende HİT tedavi olmak istiyorum.bana rahim filmi çektirim muayene için gelmemi söylediler.ama kıbrıs çok uzak,güvenilir bi yermi o kadar çok yazı okudum ki bazılarıda korkuttu açıkçası.
bana kısaca nasıl bi süreçten geçtiysen yazabilirmisin. :))
canim 3 negativ denemenide Kibrista hangi klinikte yaptirdin ??? 3 Negatif denemen yoksa Dr. Halili Ibrahim beydemiydi ??
ben 6.kez kibrista yaptim tutmadi, simdi Halil Ibrahime gitmek istiyorum, neler önerirsin, fiyati ne kadar ?? bende Yumurta bagisi ile tedavi oluyorum
yazdıklarınızı görünce adeta kendimmiş gibi sevinip umutlanıyorum.bende HİT tedavi olmak istiyorum.bana rahim filmi çektirim muayene için gelmemi söylediler.ama kıbrıs çok uzak,güvenilir bi yermi o kadar çok yazı okudum ki bazılarıda korkuttu açıkçası.
bana kısaca nasıl bi süreçten geçtiysen yazabilirmisin. :))
arkadaşlarrrrr Savaş hoca için ne diorsunuzzzz... biz gittk ilki negatif şuan dondurulmuşlarımız var orda... :/
Arkadaşlar merhaba,
Bende uzun uzun araştırmalar sonunda Kıbrısta yumurta donasyonuna karar verdim ve tercihim Halil İbrahim Tekinden yana kullandım. Çok şükür ilk denememde ikizlerime hamileyim :)) Hem doktor, hem merkezim çok başarı. sizlere kesinlikle tavsiye ederim. Rabbim tez zamanda dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?