Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta tüp bebek yaptıran varmı paylaşalım

slm arkadaşlar herkesin rabbim gönlüne göre versin ben hit i aradım 8500 eur dediler ilaç ve otel hariç sadece cinsiyet seçimi tüp bebek siz nasıl bu kadar hesaplı yaptırdınız

slm arkadaşlar herkesin rabbim gönlüne göre versin ben hit i aradım 8500 eur dediler ilaç ve otel hariç sadece cinsiyet seçimi tüp bebek siz nasıl bu kadar hesaplı yaptırdınız

Selam canım. Ben Halil İbrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ama fiyat gayet uygundu. ayrıca sen donasyonla mı yaptırcaksın cinsiyet tayinini yoksa kendi yumurtanla mı olcak? çünkü ikisi arasında fiyat farkı var

canım bende tüp bebek yapacam tl olarak ne kadar tuttu ilaçlar otel falan

canım bende tüp bebek yapacam tl olarak ne kadar tuttu ilaçlar otel falan

Selam bbbz,

tüp bebek 2500 euro, ilaçlarım 700 euro, konaklama 800 euro tuttu. toplamda yani 4000 euro tuttu ama bu geçen seneki fiyat şimdi değişmiş olabilir. bide ilaç fiyatı kişiye göre değişiyor. ben 700 euro verdim ama sizin daha azda tutabilir daha çokta tutabilir mesela

ben 35 yaşındayım daha önce 2 kez istanbulda bir merkezde tüp bebek denedim sonuç alamadım . verda hanımın ismini duymuştum arkadaşlar size de tavsiye ediyorum. alanında uzman bir doktor. 12 gün gibi kısa bir süre içinde istanbulda hazırladı sonrasında kıbrıs aldırdı, transferimi başarıyla gerçekleştirdi. Çok şükür şu anda 9 haftalık hamileyim. herkesin bu duyguyu tatmasını isterim. kesinlikle verda hanımı herkese tavsiye ediyorum darısı isteyenlerin başına

Masallah canim Allah heyirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah!! darisi bizim basimiza insallah..
Senin sorunun neydi ?

Arkadaşlar bugün kan testimi yaptırdım ve çok şükür sonucum pozitif .... Önce Allahın izniyle sonra Halil İbrahim beyin sayesinde hamileyim. İnşallah hamileliğim devam eder ve bebeğim bana sıkı sıkı tutunur.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hala ağlıyorum ben kaç yıldır bu değeri görmek için maddi manevi herşeyi verdim, tükettim.. Sonunda dualarım kabul oldu. Allah Halil ibrahim beyden ve ekibinden razı olsun.. Darısı isteyen herkesin başına.. Ben doktorumu ve merkezimi herkese tavsiye ediyorum....

canim 3 negativ denemenide Kibrista hangi klinikte yaptirdin ??? 3 Negatif denemen yoksa Dr. Halili Ibrahim beydemiydi ??
ben 6.kez kibrista yaptim tutmadi, simdi Halil Ibrahime gitmek istiyorum, neler önerirsin, fiyati ne kadar ?? bende Yumurta bagisi ile tedavi oluyorum

yazdıklarınızı görünce adeta kendimmiş gibi sevinip umutlanıyorum.bende HİT tedavi olmak istiyorum.bana rahim filmi çektirim muayene için gelmemi söylediler.ama kıbrıs çok uzak,güvenilir bi yermi o kadar çok yazı okudum ki bazılarıda korkuttu açıkçası.
bana kısaca nasıl bi süreçten geçtiysen yazabilirmisin. :))

merhaba,hayırlısı olsun...
verda hanımın ismini bende duydum.merak ediyorum açıkçası.biraz bilgi verebilirmisin.
tüp bebek,donasyon ne kadar ücret veriliyor.bilgi verebilirmisin.birde ön görüşmeye gittinizmi.giderken neler hazırladınız.teşekkürler

ne kadar ücret verdin acaba.ona göre hazırlanmak istiyorum.

merhaba canım,

Ben 3 tüp bebek negatif denememi Türkiyede yaptırdım. Sonra baktım olmuyor Kıbrısa gitmeye karar verdim. Eşimle baya araştırdık uzun süre. sonunda Halil ibrahim Tekine karar verdik ama yumurta donasyonu yaptırdım ben tüp bebek bi daha istemedim. Çünkü gücüm kalmamıştı artık. Ben Halil ibrahim Tekinden çok memnun kaldım işinin ehli bi doktor. Biraz sert görünümlüdür maşallah uzun boylu iri bi doktor :)) Ama çok güzel ilgilendi, görüşmeye gittiğimizde baya rahatlattı bizi seni anne yapıcam dedi bana :)) hala unutmuyorum....

Bence bi git, görüş, konuş sonra karar senin canım. yoksa böyle uzaktan karar vermek çok zor. Her merkezde pozitifide gören vardır negatifide. Bu yüzden tercih senin tercihin olmalı.. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bize yaz mutlaka :))))

selam canım. Benim 3 tüp bebek denemem Türkiyede 3 ayrı ilde oldu. Sonra Kıbrısı duydum bi şekilde ama genellikle donasyon yapılıyormuş. Bizde eşimle uzun uzun araştırdık ve hep karşımza Halil ibrahim tekin çıktı. Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetleme olmadığı için uzaktan karar veremezdik ne kadar güvenilir gidip görmek gerekti. Merkeze mail attık aynı gün içinde hemen aradılar konuştuk. Sonra günübirlik eşimle görüşmeye Kıbrısa gittik sabah gidip akşam döndük. Giderken rahim filmimi, elimdeki test sonuçlarımı falanda götürdüm. Orda Halil ibrahim beyde muayene etti. Bir kere daha tüp bebek deneyelim yoksa yumurta donasyonu yapalım dedik. Sonra ilaçlar, iğneler derken tedavi başladı. Sonrada opu ve transfer için gidip 6 gün otelde kaldık ve sonuç pozitif :)))) Allah razı olsun onlardan çok memnun kaldık. Ama sana tavsiyem canm görmeden karar verme. İmkanın varsa eşinle git, görüş, konuş öyle karar ver canım. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah :))

Arkadaşlar merhaba,
Bende uzun uzun araştırmalar sonunda Kıbrısta yumurta donasyonuna karar verdim ve tercihim Halil İbrahim Tekinden yana kullandım. Çok şükür ilk denememde ikizlerime hamileyim :)) Hem doktor, hem merkezim çok başarı. sizlere kesinlikle tavsiye ederim. Rabbim tez zamanda dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah.

Bu konuda burnuma çok kötü kokular geliyor ...

Özelden telefonunu yollayabilirmisiniz

Kac kez kbrisa gitmek gerekiyor, yaklasik bir fiyat verebilirmisiniz. Tedaviniz toplam kac ay surdu.cokmu sordum ki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…