Kıbrıs’ta yakın tarihte tüp bebek yaptıranlar ?

Umutsuzlukyokkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
195
65
13
31
Bana biraz Kıbrıs’la ilgili bilgi verebilir misiniz kızlar 5. Tüp bebek için yeni bir doktor ve hastane araştırıyorum kıbrıs konusunda bir kaç arkadaşım iyi olduğunu söyledi açıkçası çok kafam karışık suanda

Neden ben Kıbrıs ta Gazimağusada tedavi gördüm gayette memnun kaldım şimdi 9. Haftama gireceğim cinsiyet seçmedik biz Gayette memnunum doktorumdan hem fiyat olarak buradan kat kat uygun güler yüzlüler
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bana biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem fiyat hastane olarak işlemler nasıl ilerliyor

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bana biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem fiyat hastane olarak işlemler nasıl ilerliyor
Canım fiyat olarak toplu verdik parça parça vermedik burda genellikle yumurta toplama ayrı transfer ayrı veriliyor biz toplu verdik hepsini yumurta toplamdı 2 ay sonra transfer oldu sonra toplu ücreti verdik otel opu transfer hepsi çok cana yakın insanlardı hiç yabancılık çekmedik fiyatta yardımcıda oldular eşim pazarlık yaptı da shshhssh😅 fiyat olarak da dolar olarak aldılar 5 bin dolardı sanırım ama indirimle kaç oldu onu hatırlamıyorum

Neden ben Kıbrıs ta Gazimağusada tedavi gördüm gayette memnun kaldım şimdi 9. Haftama gireceğim cinsiyet seçmedik biz Gayette memnunum doktorumdan hem fiyat olarak buradan kat kat uygun güler yüzlüler
Otel ve transfer içinde bu fiyat Tr'den daha iyi gibi. Siz kaç gün kaldınız toplamda? Tek embriyo transferi mi oldu?

Hayırlı olsun bu arada 🧿🧿🧿 Sağlıkla kucağınıza alın.
Klinik adı verebilir misiniz?

Otel ve transfer içinde bu fiyat Tr'den daha iyi gibi. Siz kaç gün kaldınız toplamda? Tek embriyo transferi mi oldu?

Hayırlı olsun bu arada 🧿🧿🧿 Sağlıkla kucağınıza alın.
Klinik adı verebilir misiniz?
Bu arada canım bu fiyat mart ayındaydı bu benim ikinci transferim canım ilkinde bu fiyatı verdik ikinci transfer için daha uygun tabi ödedik ama fiyatı tam bilmiyorum o zaman içinde opuda vardı ama bilet dahil değil bunun içinde ilki düşük olmuştu şimdi şükür iyi ilerliyoruz canım çift verildi sağolun darısı başınıza inşallah kliniğim central cyrpus hospitel ama değişti diye biliyorum doktorumuz kendine özel büyük hastane açtı diye gördüm instangramda ismi Halil İbrahim tekin araştır canım instada bulursun opuda hiç kalmadan geldik ama transfer zamanı bir gün kaldıktan sonra uçağa binebildim doktorum önermedi ikisinde de bir gün Kıbrıs’ta kaldım

Back
X