Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar lütfen Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yapıp memnun kalan arkadaşlar yazabilir mi, çok kararsızım . Bir sürü hastane klinik var. Tecrübeli arkadaşlar tecrübesini paylaşırsa sevinirim
Merhaba bende aynı senin gibi kararsızdım ama Allah nasip ederse bi tanıdık sayesinde karar verdim. Bende Allah nasip ederse kıbrısta yaptıracağım. Klinik İsmi yazmayacağım cünkü Reklam yaptığımı düşünürler.
Ben Almanyadanım ve almanyadan bir bayanla tanıştım kendisi 45 yaşında ve mayısta bu kliniğe gitti transferi gerçekleşti ve şuan gebe. Banada umut ışığı oldu.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim yolum malesed biraz uzun transferden önce miyom aldırmam gerekiyor ve 2 ay en az beklemem gerekiyor fakat sabrın sonu selamet