Kıbrıs'ta yumurta ya da sperm donasyonu yaptırıp olumsuz sonuç alanlar.

Hic bisey gizli kalmaz.cocuk başka yumurtadan olduğunu eninde sonunda öğrenir.sizinle ters düştüğü bi zaman arayışa girer.ayrica donasyonda donör kac kere yumurta veriyor hangi birinin peşine düşecek demissiniz, dünya küçük kızlar, kardeş kardeşi denk gelir birbirine aşık olur vs dinen hic uygun değil.

O zaman çocuğun herşey normalken gidip ben bir DNA ma baktirayim deyip yaptirmasi lazım. Durduk yere gidip yaptırır mi ki acaba?
Birgun öğrenirse yumurta donasyonu olduğunu neden gidip dna yaptirmasin yada neden gidip kimin yumurtası olduğunu öğrenmesin bilemeyiz ki o dönem ki psikolojik durumunu donasyonda oz annesi yumurta bağışcisi sonucta . Yumurtayı alan taşıyıcı anne oluyor.

Merhaba ben bu dusunceleri hic mantikli bulmuyorum. Diyelim ki ogrendi sen cocuguna bunu bilimsel olarak aciklayamayacak kadar mi uzak bir anne olacaksin? Bu gayet aciklanabilir bir durum. Tek derdiniz bu olsun bence esinizi ikna edebilirseniz bence sizin de kafaniza yatacaktir. Tum
Kabimle Hepimiz icin hayirlisi olmasini dilerim. Sevgiler Y Yagmur3434211

Sizin çocuğunuz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…