- 2 Mayıs 2021
- 193
- 284
- 53
- Konu Sahibi birumutturyasamak1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kan testi yaptırdınız mı peki?Hayirli olsun muhtemelen test yanlış değilse var bende de öyle çıktı ama sabır diliyorum daha 9 ay herseyi bekleyeceksiniz önce değer yükselmesi sonra kalp çarpması sonra tekme atması vsvstatli şeyler Allah sabır versin ve hayırlı evlat nasip etsin
Gecmis seneler anlattığım 3 gün bekleyip kan testinyaptirdim ve normal olarak gebe olduğun anlaşıldı hatta o idrar testininyaptigim günden 1 gün önce kan testi 0 diSiz kan testi yaptırdınız mı peki?
Hcg kanda çok hızlı artıyor 2 katına çıkıyorGecmis seneler anlattığım 3 gün bekleyip kan testinyaptirdim ve normal olarak gebe olduğun anlaşıldı hatta o idrar testininyaptigim günden 1 gün önce kan testi 0 di![]()
Gecmis seneler anlattığım 3 gün bekleyip kan testinyaptirdim ve normal olarak gebe olduğun anlaşıldı hatta o idrar testininyaptigim günden 1 gün önce kan testi 0 di![]()
Ben bugün yaptırdım pazartesi sonuç çıkar dediler çıldıracağım idrar negatif 6 gün hecti yazdım ama mesajıyla kimse ilgilenmemis böyle belirti olup gecen var mi varsa bunun nedeni neYarın sabah testi tekrarlayacağım bakalım. Kan testi yaptırmadan emin olmak mümkün değil gibi.