kiim suclu???

YasarSibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.235
0
0
İstanbul
merhaba kızlarrr bende üc dört günden beri sinirden ölüyorum.Ben üc ay önce nisanlandım nisanlanmamıza vesile olan abimin karısıydı cok iyi dört dörtlük falan filan cok övüyodu Allah ı var iyi biri ayrıca nisanlım on yıldan beri aynı isyerinde calısıyo biz nisanlandık gayetde iyi anlasıyoruz ama abimin karısı sürekli nisanlımın dedikodusunu yapıyo yok cok cimri yok yalancı falan bu yalan meseleside nisanlımın biitane ablası var esiyle anlasamamıs sıgınma evine kacmıs yaklasık üc hafta önce geri dönmüs esine abimle yengemde sans eseri kıza rastlamıs nisanlımı arayıp ablanı bulduk falan filan anlatmıslar nisanlım haberim var demis yengemde yalancı yasar yalanını tuttum diye dedikodusunu yapıyo benimde kulagıma geliyo nisanlımın ablası icin okul müdüryle kacmıs diye konusmus bende dayanamadım yengeme mesaj attım nisanlımın dedikodusunu yapma ablası hakkında ileri geri konusma yasar seni napar dedim ne beni yollar sana ne seni alır eve evlenince elin usagı benden kıymetli oldu koca meraklısıymısım ben ondan böyle yapıyomusum facebooklara yazmıs yok degmezmis kimseye iyilik bilmem neler yazmıs nisanlımın akrabalarıda onda ekliii ne yapmaya calısıyo anlamadım beni aradı diyo benim gözyaslarım aktıkca sen mutlu olamazsın acaip sinirlerim bozuldu yaa ben o kadar kötü biseymi demisim sanki

Sen haklisin. Dedikodu yapmamasi lazimdi.

Bir insana iftira atmak ne kadar kotu.Gozuyle gormus mu yengeniz o kisinin mudurle kactigi hayir gormedi gorse bile ne kadar kotu birsey sagda solda dedikodusunu yapmak bu konuda yengeniz suclu tabi eger boyle davranmaya devam ederse araniza mesafe koymalisiniz .Evinize giip gelebilirsiniz ama mesafeli olursunuz sonucta birisi abin birisi yengen evlenince evime almamak diye bisey soz konusu olamaZ

Bence yengen bir karar vermeli.
Hem aranizi yapiyor hemde, soğutuyor.

Sen biraz ağır bir mesaj atmişşin kim olsa öyle tepki vere bilirdi. Ama sen haklisin! İyikide msj atip durdurmuşsun geveseyi.
arkadan atan insanlardan cok rahatsız oluyor, hele kurban yakınlarımdan biri ise! Böyle şeyleri ben hiç diyemem ya, insanlar ne kadar soğuk kanlı yada, düşüncesiz

yengem diyo bu isi ben yaptım ben bozarım yasara öyle bi hava ver diyo bide diyo hep benim dedigim olcak yasarın dedigi olmıcak mantıksız düsünceleri var bende sustum sustum sonunda patladım yoksa dedikodu yapmaya devam edicekti simdi ne adımızı anarmıs nede bize karısırmıs nisanlımla

Gıybet zinadan daha kötüdür. Nasıl olur Yâ Resulallah? Adam zina eder sonra tevbe eder Allah mağfiret buyurur. Gıybet eden ise gıybet edilen affetmedikçe mağfiret olunmaz. Beyhaki Şuabu-l İman 6740-41-42

Kendi haline bırakın Allah büyüktür...

bu bir klasik haline geldi canım önce ara yapıp sonrada arayı bozmak isteyen yine o kişi oluyor. çekememeslik var işte. Abininde buna iizn vermemesi gerekiyor. msjın biraz ağır olmuş yengene arkdasına yazar gibi yazmıssın ama haketmiş yani. tabi onun tepkiside tam beklenildiği gibi. nedense nişanlanan çiftlere yada yeni evli çiftlere ufacık bişeyde sölenen laf. koca meraklısı...
Takma kafana napıyorsa yapSın. nişanlının akrabları onda ekli olsa kaç yazar? nişanlında nişanlının aileside seni yeterince tanımmıslardır zatenn

yaa benim anlamadıgımm ben bu cocugu tanımıyodum abimle yengem tanıyodu öve öve bitiremiyolardı simdi ne olduda yasar söyle yasar böyle diye dedikodusunu yapıyosun dedim ben dedikodu yapmıyorum gercekelri konusuyorum diyo

Bunda anlamayacak birşey yok. Kendine has bazı nedenlerden dolayı kıskanma tribine yakalanmış. Çok iyi niyetli birine benzemiyor. MEsafeli duruşunuzu bozmayın...

Aranızı yapmış sonra sanırım mutluluğunu kıskanmış şimdi de bozmaya çalışıyor.

o bana iyilik yapmaya calısıyomus ben kötüye cekiyomusum arkamdan ben ona yasarı bulmasam onla bunla konusur sokak or. olurdu diyomus bidaha böyle insanın yüzüne bakarmısınız

sana nişanlını övmüş ve vesile olmuş ayrıcada abinin eşi sana zarar vereceğini kötü düşüneceğini sanmıyorum ben en azından bana göre öyle olmalı.. Niye acaba birden tavır aldı acaba bişeylermi duydu bi hareketındenmi rahatsız oldu.keşke kırmadan kırılmadan güzzel güzel konussaymışsınız..bence sen biraz ağır konuşmuşssun ben bu lafı bi akrabam için heleki bu abimin eşiyse evime sokmaz demezdim bilemiyorum tabı bu benim düşüncem umarım sorununuzu çözersiniz en kısa zamanda

Annemin halası evlenince eşinin küçük kardeşini de yeğenine yani anneme yapmak istemiş. Normalde halası annemi sevmezmiş, yaşları yakın, aynı evde büyüdükleri için kıskanırmış. Kendi kocasının ailesi iyi aile olmayınca kaynınında parası olmayınca yeğeninin yani annemin mutsuz bir evliliği olacağını ummuş. Fakat babam iki işte birden çalışmaya başlayınca, birde babam ve annem çok iyi anlaşınca bu defa pişman olmuş ve babam hakkında inanılmaz şeyler söylemiş. Babama da annem hakkında. Tabi yememişler aşklarına devam edip evlenmişler bu arada halası sinir hastası oldu, tedavi gördü, doktor kıskançlıktan demiş. Bunun gibi bir durum olabilirmi acaba?

o bana iyilik yapmaya calısıyomus ben kötüye cekiyomusum arkamdan ben ona yasarı bulmasam onla bunla konusur sokak or. Olurdu diyomus bidaha böyle insanın yüzüne bakarmısınız

aa ben bunu görmeden ilk yazdıgına yorum yaptım ve şanda kitlendim çok ayıp o nasıl laf ya

evet mutlu olacagım deseydin.senin gibi iftiracılar haset kıskanç kişiler üzüldükçe mutlu olacagım kesin denilmeli böylelerine.hem yapmış şimdi de çekemiyor

Karsinda ki kisi sonucta abinin esi o sana ne kadar da kotu soz soylese sen duymamazliktan gel sende ona ayni sekilde mesajlar atma yada cevap verme simdi sana kotu davranan yenge ileride sana muhtac olur canim bu dunya etme bulm dunyasi evlenince evime almam gibi sozlerde sarf etme sonucta abin elbette evine gelecek sadece mesafeli olursunuz.

eger insanın yengesi onun icin onu insan yerine koydum ben olmasaydım onla bunla konusur sokak or. olurdu diye arkandan laf yapıyosa sende almazsın ben onun gercek yüzünü gördüm abimde abi olsaydı ne yengeme faceye o lafları yazdırdı nede kardesine öyle laf ettirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…